Ya oglumla hava alalim diye ciktik yarim saat yuruduk. 2 yaindaki cocuk hizinda yurudum alti ustu. Kemiklerim ayriliyor. Bacaklarim rahat etmiyor hic bir sekilde. Ve bebek surekli oraya buraya toplaniyor. Haftaya temizlikci bi daha gelicek sali gunu. Sonra dogurayim daha erken.Halı silelim
Senin Çarşamba mı o zmn :)Ya oglumla hava alalim diye ciktik yarim saat yuruduk. 2 yaindaki cocuk hizinda yurudum alti ustu. Kemiklerim ayriliyor. Bacaklarim rahat etmiyor hic bir sekilde. Ve bebek surekli oraya buraya toplaniyor. Haftaya temizlikci bi daha gelicek sali gunu. Sonra dogurayim daha erken.
Once rulo yapip süzülmesini beklemeliyizHatta balkon demirine asalım fln
Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
Haha doğumdan evvel fıtık stylOnce rulo yapip süzülmesini beklemeliyizHava soguk olmasa yatak odasinin kucuk halilarini gozume kestirdim ama esim balkondan atar beni diye tirsiyorum
bende yapmaya düşüniyorum bugün hurmayı çantaya koyayımben anneme ve kayınvalideme tembihledim hurma ve zemzem verecekler bebeğe
bir tanıdığım 3 oğlunada yapmış bunu
maşallah çocuklar acayip zeki ve efendiler
istanbul gibi biyerde o kadar saygılı ve terbiyeli çocuk yetiştirmişki gıpta ediyordum ona
kendisi söylemişti bunu yaptığını
Bir aksilik olmaZsa biz musaitiz :))Senin Çarşamba mı o zmn :)
dogurunca gececek. Bakma aynaya fln. Laf soyleyenlere de cemkir gitsin aa kac kere hamile olacagizHaha doğumdan evvel fıtık stylAllah Koru yarabbim:)
ya her seye tamamdım da Benm bu yüzüme ne oldu ahaha cok dertliyim
Allah tez vakitte şifa versin.ikisi birden mi geciriyor2400 ve 2700 dogdular 35+4 te doğmş oldular hala hastanedeyşz 5 ıcakta doğum yaptım imdide akciğer enfeksiyonu geçiriyolar
Dogum gununuz kutlu olsun canim. Pastayi hazir al. Cok fenayim de otur. Millet yapsin isi. Hic kutlamadan olmaz bosver keyfini cikarBugün oğlumun doğum günü ama geceden kalma uykusuzluk ve kaburga ağrısı Yüzünden yerimden kalkasım yok güya pastasını akşamdan yapacaktım offf offff
Aslında ben kutlamayı düşünmediğim için biraz da tembellik yapıyorum da maşallah herkes benden gayretli eltim kv dem ben kutlamayacağım dedikçe malzeme almalar misafir çağırmalar benim ne halde olduğumu Düşünen yok diz kapaklarımın arkasındaki varisler patladı simsiyah oldu ağrısını bilseler bana emri vaki yaptırmazlar ya neyse offfff of
cnm ben mersınlıyım kaynar dedıgımız ıcınde sayısız baharatın ve bırde kırmızı bır sekerın oldugu bır lohusa serbetı tarzı gelen mısafırıne ıkram edılen bır ıcecek ayrıca acayıp sut arttırır bnm dogumda 6 sı su an mardınde dogu gorevı yapıyoruz artık bırılerıne sıparıs edıp gondertcem bakalım o aktarlarda satılır paketler halınde aynen cay gıbı demlenır kırmızı bır rengı cıkar suzulur ve uzerıne cevız dovulup ıcılır tavsıye ederım cnmBen de mersin anamurdayim.buralarda meşhurmuş herhalde.serefnazdan duymuştum.acaba kayinvalidem ya da gorumcem biliyomudur ki.gidince sorim ben de
15 gun surebilirmisspinal dedigin hangisi oluyor canim ? belinden yapilan ignemi ?
çok geçmis olsun, d rne diyor ne zaman geçecekmis
ooo hemşerim varmışcnm ben mersınlıyım kaynar dedıgımız ıcınde sayısız baharatın ve bırde kırmızı bır sekerın oldugu bır lohusa serbetı tarzı gelen mısafırıne ıkram edılen bır ıcecek ayrıca acayıp sut arttırır bnm dogumda 6 sı su an mardınde dogu gorevı yapıyoruz artık bırılerıne sıparıs edıp gondertcem bakalım o aktarlarda satılır paketler halınde aynen cay gıbı demlenır kırmızı bır rengı cıkar suzulur ve uzerıne cevız dovulup ıcılır tavsıye ederım cnm
Tebrikler.Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.sana da acil şifalar versin.Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
Öyle hazır paket varsa hemen aldiriyim sağol.sonra unuturum.sut önemli benim için.öyle kendiliginden foşurdamiyo benimkilercnm ben mersınlıyım kaynar dedıgımız ıcınde sayısız baharatın ve bırde kırmızı bır sekerın oldugu bır lohusa serbetı tarzı gelen mısafırıne ıkram edılen bır ıcecek ayrıca acayıp sut arttırır bnm dogumda 6 sı su an mardınde dogu gorevı yapıyoruz artık bırılerıne sıparıs edıp gondertcem bakalım o aktarlarda satılır paketler halınde aynen cay gıbı demlenır kırmızı bır rengı cıkar suzulur ve uzerıne cevız dovulup ıcılır tavsıye ederım cnm
Hahaha ben de ikidir jiletle aliyorum ya da aldigimi saniyorumbatık varmı göremedimki ama vardı sanırım inşallah onlarıda temizlemişimdir
bacaklarımı alırken bile zorlandım göbek göbek değil yarım dünya sanki
Gozun aydin :)Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?