2015 Şubat Anneleri

Ya oglumla hava alalim diye ciktik yarim saat yuruduk. 2 yaindaki cocuk hizinda yurudum alti ustu. Kemiklerim ayriliyor. Bacaklarim rahat etmiyor hic bir sekilde. Ve bebek surekli oraya buraya toplaniyor. Haftaya temizlikci bi daha gelicek sali gunu. Sonra dogurayim daha erken.

uykum geldi karnım acıktı ama yemek yemeye üşeniyorum aç uyusam midem bulanıyor çıkamadım işin içinden

Senin Çarşamba mı o zmn :)

Once rulo yapip süzülmesini beklemeliyiz Hava soguk olmasa yatak odasinin kucuk halilarini gozume kestirdim ama esim balkondan atar beni diye tirsiyorum
Haha doğumdan evvel fıtık styl Allah Koru yarabbim:)
ya her seye tamamdım da Benm bu yüzüme ne oldu ahaha cok dertliyim

Bugün oğlumun doğum günü ama geceden kalma uykusuzluk ve kaburga ağrısı Yüzünden yerimden kalkasım yok güya pastasını akşamdan yapacaktım offf offff
Aslında ben kutlamayı düşünmediğim için biraz da tembellik yapıyorum da maşallah herkes benden gayretli eltim kv dem ben kutlamayacağım dedikçe malzeme almalar misafir çağırmalar benim ne halde olduğumu Düşünen yok diz kapaklarımın arkasındaki varisler patladı simsiyah oldu ağrısını bilseler bana emri vaki yaptırmazlar ya neyse offfff of

bende yapmaya düşüniyorum bugün hurmayı çantaya koyayım

Dogum gununuz kutlu olsun canim. Pastayi hazir al. Cok fenayim de otur. Millet yapsin isi. Hic kutlamadan olmaz bosver keyfini cikar

Ben de mersin anamurdayim.buralarda meşhurmuş herhalde.serefnazdan duymuştum.acaba kayinvalidem ya da gorumcem biliyomudur ki.gidince sorim ben de
cnm ben mersınlıyım kaynar dedıgımız ıcınde sayısız baharatın ve bırde kırmızı bır sekerın oldugu bır lohusa serbetı tarzı gelen mısafırıne ıkram edılen bır ıcecek ayrıca acayıp sut arttırır bnm dogumda 6 sı su an mardınde dogu gorevı yapıyoruz artık bırılerıne sıparıs edıp gondertcem bakalım o aktarlarda satılır paketler halınde aynen cay gıbı demlenır kırmızı bır rengı cıkar suzulur ve uzerıne cevız dovulup ıcılır tavsıye ederım cnm

ooo hemşerim varmış

Öyle hazır paket varsa hemen aldiriyim sağol.sonra unuturum.sut önemli benim için.öyle kendiliginden foşurdamiyo benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…