2015 Şubat Anneleri

Öyle hazır paket varsa hemen aldiriyim sağol.sonra unuturum.sut önemli benim için.öyle kendiliginden foşurdamiyo benimkiler
aynen cnm mersınde hangı aktara soylersen verır kaynar dıye paketle satılır bazısında bu dedgım kırmızı seker yok onuda ayrıca ısteyebılırsın yıne aktarda olur oda

Yine deşi dürttü beni otıramıyorum totomun üstüne:) evitopladım, toz aldım süpürdüm sildim. Eşim kv metrobüsün ordan almaya gitti. Kv geldiğinde bide temizlikle uğraşmasın dedim. Buda gider haftasonuna kadar. Cumartesi kadın gelck zaten inşaAllah. Şimdi gelince fırça yicem zaten, niye yaptın ben boşunamı geliyorum diye

Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simdi cok agrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
Gözünaydın canım. Ne ağrısı başmı dikişmi? Bol bol sade nescafe, çay ve su iç. Bunlar geçiriyormuş. Doktor söyledi.

2400 ve 2700 dogdular 35+4 te doğmş oldular hala hastanedeyşz 5 ıcakta doğum yaptım imdide akciğer enfeksiyonu geçiriyolar

Canım ben de sizleri merak ediyordum. Maasallah kilolari ve haftası da güzel ikizlere gore.ama neden enfeksiyon geciriyorlarmis doktorunuz ne diyor?

kv ye bak hele ne güzel

@InzaR da doğurmuştur kesin
sesi çıkmadı sabah en son hastaneye gidiyordu sancılı sancılı

Gece uyuyamadığım uykunun Can'ını çıkartmışım 1 saat uyumuşum deliksiz sanki uyandım oh dedim ama bugün Başımda bi dert var arkadaşım kızıma Hoşgeldin yazıları galan hazırlamış bide onu face e koymuş üstünede Allah Analı babalı büyütsün Yazmış beni etiketlemiş tabi görende doğurdum zannetmiş sabahtan beri telefon susmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…