O yüz muhabbeti neyse yani annemde bana diyo daha sen doğuramazsın yüzünde bişey yokHaha doğumdan evvel fıtık stylAllah Koru yarabbim:)
ya her seye tamamdım da Benm bu yüzüme ne oldu ahaha cok dertliyim
Sözde temizlik yapacak olan ben yattım uyudum oh dedimsupurgeyi kadin yapiyor ben yoruluyorum.
Karnim da tas gibi. Oyh
Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simmotivasyonagrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh
uykum geldi karnım acıktı ama yemek yemeye üşeniyorum aç uyusam midem bulanıyor çıkamadım işin içinden
Once rulo yapip süzülmesini beklemeliyizHava soguk olmasa yatak odasinin kucuk halilarini gozume kestirdim ama esim balkondan atar beni diye tirsiyorum
Bugün oğlumun doğum günü ama geceden kalma uykusuzluk ve kaburga ağrısı Yüzünden yerimden kalkasım yok güya pastasını akşamdan yapacaktım offf offff
Aslında ben kutlamayı düşünmediğim için biraz da tembellik yapıyorum da maşallah herkes benden gayretli eltim kv dem ben kutlamayacağım dedikçe malzeme almalar misafir çağırmalar benim ne halde olduğumu Düşünen yok diz kapaklarımın arkasındaki varisler patladı simsiyah oldu ağrısını bilseler bana emri vaki yaptırmazlar ya neyse offfff of
HAHA Fiona oldum benNe oldu kiz hamilelik mi yerlesmis yuzune
Yüzüm gözüm kaydı o zmn doğurcam demek ki =)O yüz muhabbeti neyse yani annemde bana diyo daha sen doğuramazsın yüzünde bişey yokbende dedim sen bide donun içine bak bacağımı kapatamıyom len
Gece uyuyamadığım uykunun Can'ını çıkartmışım 1 saat uyumuşum deliksiz sanki uyandım oh dedim ama bugün Başımda bi dert var arkadaşım kızıma Hoşgeldin yazıları galan hazırlamış bide onu face e koymuş üstünede Allah Analı babalı büyütsün Yazmış beni etiketlemiş tabi görende doğurdum zannetmiş sabahtan beri telefon susmadı
Bence sen artık çok sıkıldınYüzüm gözüm kaydı o zmn doğurcam demek ki =)
Bacılar hala guzelseniz hiç heveslenmeyin o zmn
Ben koymadım ki ya zaten sinir geldi herkes arayıp duruyo doğurmadın mı daha diyeherkese verdin coskuyu millet napsın
telefonu kapadım, insan içine çıkmiyorum bgn kadına da gelme dedim yemeği fln ben yaptım ama onu görmektense hali silerim . Artık oldum . Bu bence dip =DBence sen artık çok sıkıldın
Doğurma din mi hala , lafa bak zeka düzeyini belirleBen koymadım ki ya zaten sinir geldi herkes arayıp duruyo doğurmadın mı daha diye
Aynen öle belirlicek bi düZeyi bile yok sıkılıyom bide aramalarından ya bi düşünün bu kadın hamile son günleri belki uyuyodur düşüncesiz insanlarDoğurma din mi hala , lafa bak zeka düzeyini belirle
canım su yavaş yavaş gelir. bende sıcak bir akıntı gibi geldi sonra gittim wc ye yine yavaşça yğun kıvamda akıyordu. öyle şar şar akmıyor yani ilk önceKızlar su nasıl gelir ya yavaş yavaş da geldiği oluyor mu? İç çamaşırım ıslanmış da akıntı mı su mu bildmedim panik oldum bilen varsa?
Canım kimisinin az az kimisinin bi anda geliyormuş bende su zannetmiştim ama akıntıymış turnusol kağıdı bulamadım alamadım o yüzden için rahat etmeyecekse doktora girKızlar su nasıl gelir ya yavaş yavaş da geldiği oluyor mu? İç çamaşırım ıslanmış da akıntı mı su mu bildmedim panik oldum bilen varsa?
Bende de yardimci var temizliyo sagolsun.Sözde temizlik yapacak olan ben yattım uyudum oh dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?