2015 Şubat Anneleri

Kizlar sbh dogum yaptim epidural sezeryan.simmotivasyonagrim var.cok sukur oglusum ii.darisi tum bekleyenlere insallahhh

Hayirli olsun canim benim saglikla buyutun

uykum geldi karnım acıktı ama yemek yemeye üşeniyorum aç uyusam midem bulanıyor çıkamadım işin içinden

Asagi sakal yukari biyik desene

Once rulo yapip süzülmesini beklemeliyiz Hava soguk olmasa yatak odasinin kucuk halilarini gozume kestirdim ama esim balkondan atar beni diye tirsiyorum

Yok artik rahat dur ne halisi Daha neler

mutlu yaslar oglusuna ugrasan varsa yapsinlarr iste ne guzel kardes gelmeden once guzel bi motivasyon olur ona da

Hicbiyere gidemedim elimin ayagimin uyusmasindan uzandim kaldim öyle zaman durdu geçmiyor burda ya cok sıkıcı ortam kendi duzenimi arıyorum cocuk da baydi sıkıldı iyice buyukler didistikce lutfen bi an once haftasonu olsun ya

O yüz muhabbeti neyse yani annemde bana diyo daha sen doğuramazsın yüzünde bişey yok bende dedim sen bide donun içine bak bacağımı kapatamıyom len
Yüzüm gözüm kaydı o zmn doğurcam demek ki =)
Bacılar hala guzelseniz hiç heveslenmeyin o zmn

herkese verdin coskuyu millet napsın

Kapattım telefonu sabahtan beri arayan arayana. Muhabbet arıyor millet ulan
_Wah Wah kötü musun ( oh halime şükür )
Ay kimseyi sevmiyorum

Kızlar su nasıl gelir ya yavaş yavaş da geldiği oluyor mu? İç çamaşırım ıslanmış da akıntı mı su mu bildmedim panik oldum bilen varsa?

Kızlar su nasıl gelir ya yavaş yavaş da geldiği oluyor mu? İç çamaşırım ıslanmış da akıntı mı su mu bildmedim panik oldum bilen varsa?
canım su yavaş yavaş gelir. bende sıcak bir akıntı gibi geldi sonra gittim wc ye yine yavaşça yğun kıvamda akıyordu. öyle şar şar akmıyor yani ilk önce

Canım kimisinin az az kimisinin bi anda geliyormuş bende su zannetmiştim ama akıntıymış turnusol kağıdı bulamadım alamadım o yüzden için rahat etmeyecekse doktora gir

benim kız hareket etmeye başladı
gitmedim doktora
evdeyim , ağlıyorum
ben ne biçim anne olucam diye
yarın doktor randevum var eğer cumartesiye kadar gelmezse cumartesi günü önce suni sancı sonrada sezeryan deneyelim dicem...
biz eşimle planı yaptık ama bakalım doktorumuz ne dicek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…