Sağol cnm eşim dışarı çıkacak söliyim şu eczanelerde satılan kağıttan alsıncanım su yavaş yavaş gelir. bende sıcak bir akıntı gibi geldi sonra gittim wc ye yine yavaşça yğun kıvamda akıyordu. öyle şar şar akmıyor yani ilk önce
Eczanede satılan turnosol nasıl bişey cnm? Nasıl yspıcam ben onu akıntı gelince mi koyucam ped gibi mi?Canım kimisinin az az kimisinin bi anda geliyormuş bende su zannetmiştim ama akıntıymış turnusol kağıdı bulamadım alamadım o yüzden için rahat etmeyecekse doktora gir
öyle uslu bebişlerden Allah bizede nasip etsin inşallah :)
Cnm ben Dr değilim ama anladığım kadarıyla bebeğin kalp atışlarında sorun yok, kalp atışı hızlandıkça hareket etmiş akselarasyonu iyi seninde sancın çıkmış 2/3 defa. Resim atsan da sorsan doktora Cvp vermez mi? Kaan Kocatepe nin sitesinde anlatıyor nst yi.Nst sonucuma bakar misiniz?
Dr'um sehir disindaymis...
Nst sonucuma bakar misiniz?
Hahaha ben de ikidir jiletle aliyorum ya da aldigimi saniyorum
HAHA Fiona oldum ben
benim kız hareket etmeye başladı
gitmedim doktora
evdeyim , ağlıyorum
ben ne biçim anne olucam diye
yarın doktor randevum var eğer cumartesiye kadar gelmezse cumartesi günü önce suni sancı sonrada sezeryan deneyelim dicem...
biz eşimle planı yaptık ama bakalım doktorumuz ne dicek
http://gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/nst.html linki gönderdim.Nst sonucuma bakar misiniz?
bende durup durup panik yapıyorum benden anne olmaz diye
senin yerinde olsam aynı kararı verirdim
inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirsin kuzum
ayy şuan belimde tatlı tatlı bir ağrı var
aylardır birbirini tutmayan ağrılar çekiyorum
bu gidişle doğum sancımıda son bi iki cm kala farkedip hastaneye gidicem
ben hiç birşey bilmiyormuşum gibi geliyor
birde tembelim ben
aç bırakırım valla çocuğu
aminn inşaallah
bende aynıyım sen son an farkedeceğini umuyorsun ben evde doğurmaktan korkuyorum
sancı ne deseler bilmiyorum diyeceğim
akşam ablam soruyor sancıların sıklaştımı diye
bilmiyorumki diyorum
aynen valla millet neler yapıp yediriyor ben salçalı ekmekle beslerim heralde çocuğu
kendi dr'uma gonderdim ama cenazesi varmis cvp gelir mi bilmem.sagol cnm.Cnm ben Dr değilim ama anladığım kadarıyla bebeğin kalp atışlarında sorun yok, kalp atışı hızlandıkça hareket etmiş akselarasyonu iyi seninde sancın çıkmış 2/3 defa. Resim atsan da sorsan doktora Cvp vermez mi? Kaan Kocatepe nin sitesinde anlatıyor nst yi.
Dun aksamdan beri karnim tas gibi. Hissediyorum zor uyudum.Canım sancilarin var peki sen hissediyor musun geçmişe bakamadim ama?
Inceliycem canim sagol.http://gebelik.org/dosyalar/iyilikhali/nst.html linki gönderdim.
sende yemek yemeyi sevmiyorsun benim gibi
sanırım bütün korkumuzda bundan dolayı oluyor
ayneeeennnnn ben dakika falan sayamam
son dakika zaten dayanamzsın diyorlar
dayanamadığım an da anllarım doğum başlamış işte
şuan vajinama bir baskı hissediyorum
inşallah psikolojik değildir de sancı belirtisidir
Arkadaşlar merhaba bugün nişanım geldi ve hafif sancılarım doktorumu aradım gel bir bakalım dedi (bebeğin suyu biraz azalmıştı) gittim bebeğin başının aşağıda olduğunu söyledi. Kanala inmeye çalışıyor ama inemiyor dedi sezeryan ihtimalini söyledi bu arada 39 haftalık hamileyim. Bebeğin kanala inebilmesi için ne yapabilirim egzersiz vb.
Yaparsam en son yaparim ki direk doguma gideyim diye hahahha yoksa dogurunca temizlik yarim kalir ...Hayirli olsun canim benim saglikla buyutun
Asagi sakal yukari biyik desene
Yok artik rahat dur ne halisi Daha neler
mutlu yaslar oglusuna ugrasan varsa yapsinlarr iste ne guzel kardes gelmeden once guzel bi motivasyon olur ona da
Fiona yine guzel ben hulk oldum ya beyaHAHA Fiona oldum ben
hurma yokmu hurma ye bol bol
dua yada hareketleri araştırdınmı bi baksana netten yardımcı bişeyler vardır mutlaka
hemen yorumlayayım =)Nst sonucuma bakar misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?