benım kilomun %5 4 kg edıyor. yanı 4 kilo verebılırım. almıyımda vermesı orda kalsın. :)) ama herkeste çıkmıyor keton aşırı kusan ve hiç yıyemeyenlerde çıkıyor sanırım.
çünkü hastanede ona gore serum verıyorlarmıs.
işte ben de bugun başladım az yemeye. sabah abartmadım .
Kayınvalidemlerden dün akşam geldik eve gidip düzenledik biraz üst başımızı doğru annemlere geldik bi kaç günde burda kalcaz nedense evde yalnız kalmak hiç istemyrm burda hazır yemek valla ne annemin ne de kayınvalidemin hakkı ödenmez . Tek sıkıntım kayınvalidemin çok pis olmasıydı ama napalım kaldık işte mutfaga giriyrm ayagıma mutlaka bişy yapısır yerler saç yumagı tv yozdan izlenmiyo abartmyrm :) ve de kızları var üniye giden biri de lise ye onlarında umrumda değil bi ara dayanamadım kalktım heryer çamaşır yıkamış yıkamş biriktrmiş onları ütüledim nası dua edyo iyi bi insan da pis işte
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
şubat anneleri mrb....
dün yazmıştım ark cvp vermişti ..gittim doktora bebeğim çok ıyımıs .. bişey olmamışş
cvp yazan ark tekrar tsk ederımmm.. :))
blaclberyy cnm benı de eklermısınnn.. doğum tarihi 23 şubat yas 28 ilk ...
Peki donmesem bile o 4 aylik ucretimi alabiliyomuyum?
Kızlar ya bnm 20lik diş çıkıyor hatta az çıkmış acıyo ağrıyor napcam bn bulantı zaten var yarın 10 hafta bitiyor offf off
Günaydin kuzucugumu gördüm şükürler olsun hersey yolunda dedi doktor nasil korkuyordum icim rahatladi. Sat ile usg arasi bir haftaya yakin fark cikiyordu bu defa fark 2 gune inmis acigi kapatiyor minik baligim hamdolsun.kalp atislarini da dinletti kisaca esimi almadi iceri kizim da bizimleydi diye biraz uyuz olmadik degil acikcasi adam ise gitmedi goreyim diye kismet dr alternatifim de yok adam akilli mecbur yutucaz can sagligi olsun yeter ki.bir dahaki randevu bir ay sonra bekle bekle gecmez simdi
Günaydin kuzucugumu gördüm şükürler olsun hersey yolunda dedi doktor nasil korkuyordum icim rahatladi. Sat ile usg arasi bir haftaya yakin fark cikiyordu bu defa fark 2 gune inmis acigi kapatiyor minik baligim hamdolsun.kalp atislarini da dinletti kisaca esimi almadi iceri kizim da bizimleydi diye biraz uyuz olmadik degil acikcasi adam ise gitmedi goreyim diye kismet dr alternatifim de yok adam akilli mecbur yutucaz can sagligi olsun yeter ki.bir dahaki randevu bir ay sonra bekle bekle gecmez simdi
Öyle şey mi olur ya? Niye almadı ki eşini çok ilginç herhalde benim kıcam olsa olay çıkarırdı orda? Ne zararı var adamcağızın? Sen devlete mi gidiyosun cnm?Günaydin kuzucugumu gördüm şükürler olsun hersey yolunda dedi doktor nasil korkuyordum icim rahatladi. Sat ile usg arasi bir haftaya yakin fark cikiyordu bu defa fark 2 gune inmis acigi kapatiyor minik baligim hamdolsun.kalp atislarini da dinletti kisaca esimi almadi iceri kizim da bizimleydi diye biraz uyuz olmadik degil acikcasi adam ise gitmedi goreyim diye kismet dr alternatifim de yok adam akilli mecbur yutucaz can sagligi olsun yeter ki.bir dahaki randevu bir ay sonra bekle bekle gecmez simdi
Selamlar canim. Valla benim de kilomun % 5 i 4 kilo yapiyor ve ben bu 4 kiloyu verdim. Bendede insulin yukselince yememe icmeme dikkat ediyirum sadece oyle cok da midem bulanip da kusmuyorum ama yine de fazla seker bebise zararli diye sikkat edince boyle oldu. Keseke 6-7 kilo ile tamamlayabilsek hamileligi. Neyse saglikli olsunda bebisler ve bizler.
Günaydın. Aklımızda hep. oluyor öyle rüyalar. Ben neler görüyorum.iyidir bebiş ne güzel göreceksin.benim taa 22 de randevu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Gunaydin.insalah biseyi yoktur bebisinin.ruya iste.bilincaltibkorkularimisi cikariyor
günaydınlar herkese
güzel haberlerle geleceksin inşallah. başka türlü şeyler düşünmemeye çalış. stresle görülmüş bir rüya gibi.
Kayınvalidemlerden dün akşam geldik eve gidip düzenledik biraz üst başımızı doğru annemlere geldik bi kaç günde burda kalcaz nedense evde yalnız kalmak hiç istemyrm burda hazır yemek valla ne annemin ne de kayınvalidemin hakkı ödenmez . Tek sıkıntım kayınvalidemin çok pis olmasıydı ama napalım kaldık işte mutfaga giriyrm ayagıma mutlaka bişy yapısır yerler saç yumagı tv yozdan izlenmiyo abartmyrm :) ve de kızları var üniye giden biri de lise ye onlarında umrumda değil bi ara dayanamadım kalktım heryer çamaşır yıkamış yıkamş biriktrmiş onları ütüledim nası dua edyo iyi bi insan da pis işte
Öyle şey mi olur ya? Niye almadı ki eşini çok ilginç herhalde benim kıcam olsa olay çıkarırdı orda? Ne zararı var adamcağızın? Sen devlete mi gidiyosun cnm?
Hadi bakalim hayirlisi olaun canim ne guzel kuzucunu da gormussun. Benim de bir ay sonraya verdi. Ve 24 gun falan kaldi muayeneye. Ama gunler gecmek bilmiyor. Daha tam karin da cikmadigi icin emin olamiyor insan. Hep bir tedirginlik var. Acaba iyi mi acaba kalbi atiyomu diye. Herkes de boyle hissediyor mu acaba. Henuz hareketlerde hissedilmefigi icin kendi kendimize iyi oldugunu anlamanin bir yontemi yok malesef. Steteskopla dinlemeye calisiyorum karnimi ama hic ses gelmiyor :)))
Ah fistiklarimm Allah sizden razi olsun esobam canim benim az kalmis seninkine de. Yanlis anlamayin ama daha Minnacık bebisler baksam da bisey anlamiyorum :)) iyi olduğunu bileyim yeter. Plasentada 2 tane kanama alani var progestan yazdi drum bir de idrar tahlili aldi temiz cikacagini zannetmiyorum kizimda da hamileliğin basinda başladı enfeksiyon bi bitip bi başlayarak hamileliğimin sonuna kadar sürmüştüdoktorum da oğlumu doğurgan doktor. Ben oğlumu doğum yaparken o da 5 aylik hamileydi.kizima hamile kaldim doktorum da yine hamileydi kizimin doğumunda doktorum doğum iznine ayrilmisti kizimin doğumuna giremedi:)) bu sefer yetisemicem sana sen bana yetisirain artik bi tane daha dogurman lazim diyor.kendinin 4 Kizi var da :)) dünya tatlisi doktorum Allah isini rast getirsin.belki o bu kadar iyi bir doktor olmasaydi su an oğlum yada ben yasamiyor olabilirdik gebelikle ilgili komplikasyonlar gelişmişti benle çok şükür önce Rabbimin sonra da doktorumun ve eşimin sayesinde atlattik.
bende pisliği hiç dayanamıyorum. evden de midem bulanıyor yere bir saç düşse. sürekli temizlik yapıyorum yine gözüme pis görünüyor. nerdeyse gelip k.validenin evini temizliyleyeceğim geldı.
Gozunaydin tatlim. Rabbim tekrarlatmasin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?