valla istanbul' da devlet hastanelerinin bazılarında bırak içeri almayı kadın doğum bölümüne bıle erkek almıyorlar nerdeyse.
geçmiş olsun çok problem sıralamışşın. o içerde görülen kanamalarda insanı deli ediyor zaten.
benimde başta vardı geçmiş sonra.
idrar neden istedi şikayetin mi vardı. bana da idrar tahlili ver demiş anlamadım kaldı o tahlil.
akıntı çok ben de yaptırsam mı acep.
enfeksiyon olunca bir şey kullanılıyor mu?
geçmiş olsun çok problem sıralamışşın. o içerde görülen kanamalarda insanı deli ediyor zaten.
idrar neden istedi şikayetin mi vardı. bana da idrar tahlili ver demiş anlamadım kaldı o tahlil.
Kızlar ya bnm 20lik diş çıkıyor hatta az çıkmış acıyo ağrıyor napcam bn bulantı zaten var yarın 10 hafta bitiyor offf off
Siz oruç tutuyor musunuz :26:
Bana doktor önermiyoruz ilk zamanlar önemli çünkü dedi
Birkaç gün tutabildim o yüzden
O kadar
Şimdi tutmuyorum ama hiç te rahat değilim
şubat anneleri mrb....
dün yazmıştım ark cvp vermişti ..gittim doktora bebeğim çok ıyımıs .. bişey olmamışş
cvp yazan ark tekrar tsk ederımmm.. :))
blaclberyy cnm benı de eklermısınnn.. doğum tarihi 23 şubat yas 28 ilk ...
Hadi bakalim hayirlisi olaun canim ne guzel kuzucunu da gormussun. Benim de bir ay sonraya verdi. Ve 24 gun falan kaldi muayeneye. Ama gunler gecmek bilmiyor. Daha tam karin da cikmadigi icin emin olamiyor insan. Hep bir tedirginlik var. Acaba iyi mi acaba kalbi atiyomu diye. Herkes de boyle hissediyor mu acaba. Henuz hareketlerde hissedilmefigi icin kendi kendimize iyi oldugunu anlamanin bir yontemi yok malesef. Steteskopla dinlemeye calisiyorum karnimi ama hic ses gelmiyor :)))
cok şasırdım nıye almadı kı acaba. kızın ıcın zararlı bırsey yok ıcede ve bence kalbını duysaydı gorseydı cok ta guzel olurdu. bır dahakıne sor nedenını bence.
buarada zaman gecmıyor gercekten . benımde bır ay vardı ıkı randevu arası yarısı bıttı ama 15 gun nasıl gecıce bılmıyorum
Günaydın kızlar nasılsınız
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Öyle şey mi olur ya? Niye almadı ki eşini çok ilginç herhalde benim kıcam olsa olay çıkarırdı orda? Ne zararı var adamcağızın? Sen devlete mi gidiyosun cnm?
valla istanbul' da devlet hastanelerinin bazılarında bırak içeri almayı kadın doğum bölümüne bıle erkek almıyorlar nerdeyse.
Hadi ya 😞 gerçi bursada da bi doktor arkadaşım devlette operasyon geçirdi de doktor olmasına rağmen kızı rezil ettiler şu hale bak demek ki mecbur kalan insanlara insani muamele bile yapmıyorlar
Devlet heryerde rezil sacma sapan prensipleri de cabası insani en ihtiyav hissettigi an yalniz birakiolar allah dusurmesin
Ya devlet mi aman diyom ben kimin devlette dogum hikayesi duyduysam facia muamele hakaretler cabasi hos bizim burdaki ozeller de ic guveysnden hallice ya
Ay o cok fena agritir gecmis olsun
Ben tutamiyorum canim korkuyorum
Maşallah hadi gözün aydin senin de
Saol canim o evhamlar bende de var hep tetikte yuregim bi zaman dahw boyle gidecek herhalde
Kapiya yazmis kocaman hasta yakini ve çocuk giremez sallamadik tabi girince laf çarptı küçucuk cocuga sessiz olman gerek burda normalde çocuk da olmamasi gerek bu seferlik gormeyim hadi dedi usg gecince direkt kapiyi kapadi gecen tek gitmek durumunda kalmstm k7zimla kum dokuyom diye acil bakti onda da kizimi icerde tek birakmislar sinir bozucu ne zarari var sanki tarz iste
Günaydin iyimisin bugun biraz daha canim
Moral olarak sıfırım ama çok şükür toparlanıyorun artık dün k.validem beni çok kırdı ağlaya ağlaya eve geldim
Sen nerde yaşıyosun cnm ? Ayrıca özelde olması şaşırtıcı keşke eşin diretseydi belki kime ne tuttururlarsa öyle davranıyorlardır bazen kibar ve nazik olmak işe yaramıyo çünkü.
Moral olarak sıfırım ama çok şükür toparlanıyorun artık dün k.validem beni çok kırdı ağlaya ağlaya eve geldim
Hic uzme kendini. Bebegin stresini alir stresli bir bebek olur. Sen de soyleseydin lafini. Icinde tutmak da kotu ediyor insaniMoral olarak sıfırım ama çok şükür toparlanıyorun artık dün k.validem beni çok kırdı ağlaya ağlaya eve geldim
Ne guzel yapmissin tebrik ettim seni. Ben 2 dusukten sonra ogluma kavustum 15.haftaya kadar soylemedim kv ye. Sonra da soyledik ama akrabalara duyurmayin sona yaklasmadan dedik. Sozumu tuttular ama dogumdan sonra neymis teyzenin biri bizim hamileliginden haberimiz olmadi ki demis. Yani dediyse lafi niye bana tasiyosun.Kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyo mu hayret bişey ? Ben olsam bende kırardım kalbini çünkü sen bu zor durumdayken kimsenin seni mutsuz etmeye hakkı yok cnm. Hele bide aileden biriyse. Baxen biximkiler de yapıyor ama hamilelikte hiç çekilmiyo bak mesela diğer hamileliğimde hiç arayıp sormadılar ki hemen söylemiştik eşimle benim kayınvalidem yok ama sağolsunlar aratmıyo görümce elti falan. Bi kere sormadılar canın bişey istermi yemeğin var mı çamaşırını yıkayabiliyo musun diye sonrada bebeğimi kaybedince hastane odasına koştular bende hepsini zaten o üzüntüyle odadan kovdum bebeğim varken hiç aramadınız şimdide gidin hiçbirinizi istemiyorum dedim hepsi şaşırfı çünkü normalde sessiz sakin saf gelin diye görüyorlardı şaşırdılar. Şimdi söylemedik söylemeyi de düşünmüyoruz...
Daha evleneli 1,5 ay olmuşken hamile olduğumu öğrendim evliliğe alışamadan anneliğe hazırlanmam gerektiği için telaş içerisinde kıvranıp durdum cumartesi günü kontrole gittiğimde ikizlerim olacağını öğrendim 2 katı şok yaşadım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim elim ayağıma dolaştı bire hazır değilken iki oldular ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum. Allah bebeklerime sağlık versin bana da moral ve sabır versin inşallah. Sağlıkla kucağıma alacağım günü ve dualarınızı bekliyorum..
Daha evleneli 1,5 ay olmuşken hamile olduğumu öğrendim evliliğe alışamadan anneliğe hazırlanmam gerektiği için telaş içerisinde kıvranıp durdum cumartesi günü kontrole gittiğimde ikizlerim olacağını öğrendim 2 katı şok yaşadım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim elim ayağıma dolaştı bire hazır değilken iki oldular ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum. Allah bebeklerime sağlık versin bana da moral ve sabır versin inşallah. Sağlıkla kucağıma alacağım günü ve dualarınızı bekliyorum..
Bizim dr bisey dmiyor cocuga ama oglum durmuyor esim goremiyor o yuzden. Disarda cocugu oyaliyor oluyor hepMersindeyim canim
ne bileyim neye uğradığimi sasrdim esten cok cocuga direk ambargo koyunca
Uzme kendiji seni huzursuz eden herkese kulağını tika
Oo bir ikiz annesi daha. Zorlugu cok ama cevremde ikizi olan cok var guzel bisey. Hele 2-3 yasindan sonra. Oncesinde de yardimcin vardir ins. Hersey guzel olur.Daha evleneli 1,5 ay olmuşken hamile olduğumu öğrendim evliliğe alışamadan anneliğe hazırlanmam gerektiği için telaş içerisinde kıvranıp durdum cumartesi günü kontrole gittiğimde ikizlerim olacağını öğrendim 2 katı şok yaşadım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim elim ayağıma dolaştı bire hazır değilken iki oldular ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum. Allah bebeklerime sağlık versin bana da moral ve sabır versin inşallah. Sağlıkla kucağıma alacağım günü ve dualarınızı bekliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?