2015 Şubat Anneleri

valla istanbul' da devlet hastanelerinin bazılarında bırak içeri almayı kadın doğum bölümüne bıle erkek almıyorlar nerdeyse.

Hadi ya 😞 gerçi bursada da bi doktor arkadaşım devlette operasyon geçirdi de doktor olmasına rağmen kızı rezil ettiler şu hale bak demek ki mecbur kalan insanlara insani muamele bile yapmıyorlar

Bende progestan kullandım ama inan fena çarptı hem psikolojik hem fiziksel sonra dokrorumu değiştrdim o da bana bu srni mahveder diye progestanşa eşdeger bi igne verdi haftada bir bunu yan etkisi okadaragır değil dedi şimdi şükür daha iyiyim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende progestan kullandım ama inan fena çarptı hem psikolojik hem fiziksel sonra dokrorumu değiştrdim o da bana bu srni mahveder diye progestanşa eşdeger bi igne verdi haftada bir bunu yan etkisi okadaragır değil dedi şimdi şükür daha iyiyim

Bende progestan kullandım ama inan fena çarptı hem psikolojik hem fiziksel sonra dokrorumu değiştrdim o da bana bu seni mahveder diye progestanla eşdeger bi igne verdi haftada bir bunu yan etkisi okadaragır değil dedi şimdi şükür daha iyiyim

Kızlar ya bnm 20lik diş çıkıyor hatta az çıkmış acıyo ağrıyor napcam bn bulantı zaten var yarın 10 hafta bitiyor offf off

Ay o cok fena agritir gecmis olsun

Siz oruç tutuyor musunuz :26:
Bana doktor önermiyoruz ilk zamanlar önemli çünkü dedi
Birkaç gün tutabildim o yüzden
O kadar
Şimdi tutmuyorum ama hiç te rahat değilim

Ben tutamiyorum canim korkuyorum

Maşallah hadi gözün aydin senin de

Saol canim o evhamlar bende de var hep tetikte yuregim bi zaman dahw boyle gidecek herhalde

Kapiya yazmis kocaman hasta yakini ve çocuk giremez sallamadik tabi girince laf çarptı küçucuk cocuga sessiz olman gerek burda normalde çocuk da olmamasi gerek bu seferlik gormeyim hadi dedi usg gecince direkt kapiyi kapadi gecen tek gitmek durumunda kalmstm k7zimla kum dokuyom diye acil bakti onda da kizimi icerde tek birakmislar sinir bozucu ne zarari var sanki tarz iste

Günaydın kızlar nasılsınız

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydin iyimisin bugun biraz daha canim

Öyle şey mi olur ya? Niye almadı ki eşini çok ilginç herhalde benim kıcam olsa olay çıkarırdı orda? Ne zararı var adamcağızın? Sen devlete mi gidiyosun cnm?

Yok canim ozel guya uyuz oluyoru, buranin hastanesine de doktoruna da iste idareten gidiyorum bunum hekimligi nisbeten iyi digerlerine gore cok da bilmiyom buralari yerlisi değilim gurbetteyim dogumu memlktte yapcam yine kizimda da oyle yapmistim ondan sallamamaya calisiyoruz sinir de olsak

valla istanbul' da devlet hastanelerinin bazılarında bırak içeri almayı kadın doğum bölümüne bıle erkek almıyorlar nerdeyse.

Devlet heryerde rezil sacma sapan prensipleri de cabası insani en ihtiyav hissettigi an yalniz birakiolar allah dusurmesin

Hadi ya 😞 gerçi bursada da bi doktor arkadaşım devlette operasyon geçirdi de doktor olmasına rağmen kızı rezil ettiler şu hale bak demek ki mecbur kalan insanlara insani muamele bile yapmıyorlar

Ya devlet mi aman diyom ben kimin devlette dogum hikayesi duyduysam facia muamele hakaretler cabasi hos bizim burdaki ozeller de ic guveysnden hallice ya

Sen nerde yaşıyosun cnm ? Ayrıca özelde olması şaşırtıcı keşke eşin diretseydi belki kime ne tuttururlarsa öyle davranıyorlardır bazen kibar ve nazik olmak işe yaramıyo çünkü.

Moral olarak sıfırım ama çok şükür toparlanıyorun artık dün k.validem beni çok kırdı ağlaya ağlaya eve geldim

Siz demir hapı kullanıyor musunuz
Bende kansızlık var
Maltofer Fol yazıldı
1 tane içiyorum ama :26:

Moral olarak sıfırım ama çok şükür toparlanıyorun artık dün k.validem beni çok kırdı ağlaya ağlaya eve geldim

Kayınvaliden hamile olduğunu bilmiyo mu hayret bişey ? Ben olsam bende kırardım kalbini çünkü sen bu zor durumdayken kimsenin seni mutsuz etmeye hakkı yok cnm. Hele bide aileden biriyse. Baxen biximkiler de yapıyor ama hamilelikte hiç çekilmiyo bak mesela diğer hamileliğimde hiç arayıp sormadılar ki hemen söylemiştik eşimle benim kayınvalidem yok ama sağolsunlar aratmıyo görümce elti falan. Bi kere sormadılar canın bişey istermi yemeğin var mı çamaşırını yıkayabiliyo musun diye sonrada bebeğimi kaybedince hastane odasına koştular bende hepsini zaten o üzüntüyle odadan kovdum bebeğim varken hiç aramadınız şimdide gidin hiçbirinizi istemiyorum dedim hepsi şaşırfı çünkü normalde sessiz sakin saf gelin diye görüyorlardı şaşırdılar. Şimdi söylemedik söylemeyi de düşünmüyoruz...

Çiğneme tableti bu
Ama çiğneyince midem bulandı sanki
Direk hap gibi su ile yutsam olur mu

Sen nerde yaşıyosun cnm ? Ayrıca özelde olması şaşırtıcı keşke eşin diretseydi belki kime ne tuttururlarsa öyle davranıyorlardır bazen kibar ve nazik olmak işe yaramıyo çünkü.

Mersindeyim canim
ne bileyim neye uğradığimi sasrdim esten cok cocuga direk ambargo koyunca

Uzme kendiji seni huzursuz eden herkese kulağını tika

Daha evleneli 1,5 ay olmuşken hamile olduğumu öğrendim evliliğe alışamadan anneliğe hazırlanmam gerektiği için telaş içerisinde kıvranıp durdum cumartesi günü kontrole gittiğimde ikizlerim olacağını öğrendim 2 katı şok yaşadım sevinsem mi üzülsem mi bilemedim elim ayağıma dolaştı bire hazır değilken iki oldular ne düşünmeliyim ne yapmalıyım bilemiyorum. Allah bebeklerime sağlık versin bana da moral ve sabır versin inşallah. Sağlıkla kucağıma alacağım günü ve dualarınızı bekliyorum..

Hic uzme kendini. Bebegin stresini alir stresli bir bebek olur. Sen de soyleseydin lafini. Icinde tutmak da kotu ediyor insani

Ne guzel yapmissin tebrik ettim seni. Ben 2 dusukten sonra ogluma kavustum 15.haftaya kadar soylemedim kv ye. Sonra da soyledik ama akrabalara duyurmayin sona yaklasmadan dedik. Sozumu tuttular ama dogumdan sonra neymis teyzenin biri bizim hamileliginden haberimiz olmadi ki demis. Yani dediyse lafi niye bana tasiyosun.
Simdi de haftaya gidicez mecbur soylicez hic istemiyorum. Karnim cikmadan soylemeyi sevmiyorum. Ben kendim tedirginim devam etcek mi diye bir de millete laf anlatmak ölüm

Allah yardımcın olsun, evliliğe alışma döneminde hamilelik biraz daha zor geçiyor, eşin anlayışlı biridir de kolay atlatırsın bu evreleri inşallah. Rabbim kucağına almayı da nasip etsin sağlıklı bir şekilde inşallah.

Bu arada ben de ruya gordum. Dusuk yapiyordum. Sabah cok korktum. Onceki dusugumde de ruyamda gormustum. Sonra bi bulanti geldi. Daha iyi
dusunuyorum ama gerginim icten ice. Kontrole az kaldi dayanayim bari.
16-17 hafta olsaydi hareketler baslar ozmn doktora ayda bir gidebilirim :)

Ruyamda kizim olmus ya cok tatli bir bebekti heyecanla bekliyoruz acaba nezaman cinsiyetlerini ogrenebilecegiz acaba saglikli sihatli olsunda iste bizimki tatli heyecan :))

Aaaa bi ikiz annesi daha yalnız olmamak güzel aynı korkular bende de var canım allah yardımcın olsun saglıklı bi hamileliğin olur inşallah

Mersindeyim canim
ne bileyim neye uğradığimi sasrdim esten cok cocuga direk ambargo koyunca

Uzme kendiji seni huzursuz eden herkese kulağını tika
Bizim dr bisey dmiyor cocuga ama oglum durmuyor esim goremiyor o yuzden. Disarda cocugu oyaliyor oluyor hep

Oo bir ikiz annesi daha. Zorlugu cok ama cevremde ikizi olan cok var guzel bisey. Hele 2-3 yasindan sonra. Oncesinde de yardimcin vardir ins. Hersey guzel olur.
Yaprakgul kos senden geldi bi tane daha :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…