2015 Şubat Anneleri

Aaaa bi ikiz annesi daha yalnız olmamak güzel aynı korkular bende de var canım allah yardımcın olsun saglıklı bi hamileliğin olur inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tanışmamız güzel oldu birbirimize destek olur bilgi alışverişi yaparız benim yaş 24 bebeklerim 9+3 günlük :) ya senin

Valla canim ben sadece sekerim yukselmesin diye hatayimdan tatliyi ozellikle dondurmayi , pilavi makarnayi cikardik. Borek falan da yersem ufak bir dilim fslan yiyorum. Acikcasi. tatli yemegi kestigimden beri karnim da pek acikmiyor. Ben engec 3 saatte bir birseyler atistiriyorum. Mutlaka meyve yogurt ceviz findik badem atistiriyorum aralarda. Onlarda acikmami onluyor sanirim. Kizartmalardan uzak duruyorum. Genelde izgara yada firin yiyorum. Ozellikledeyemek yiyemirsam mutlaka 2 tabak corbayla 1 dilim kepek ekmegi yiyorum en kotu ihtimal. Ki ben kolay kilo veremezdim. Insulin direncim oldugu icin.

Gördüm gördüm valla sevindim :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

her hafta kontrole yüreğim ağzımda gidiyorum
nedense hep olumsuz seyler beynimi kemiriyor
bu olumsuz düşüncelerden nasıl kurtulabilrim
daha önce 2 kaybım var bu defa iğne oluyorum inş herşey yolunda gider
birbirimize dua edelim canlar

Ayy bol suprizli olmus ne kadar hos bikere de cikarirsin iste tadindan yenmez hosgeldin bu arada

Hayrolsun de tersine yor hersey iyi olcak inşallah ben de rüyamda hareketini hissediyordum cok guzeldi
ikincilerde daha erken hissediliyor diyorlar ama bakalım kısmet ne zamana

Ruyamda kizim olmus ya cok tatli bir bebekti heyecanla bekliyoruz acaba nezaman cinsiyetlerini ogrenebilecegiz acaba saglikli sihatli olsunda iste bizimki tatli heyecan :))

Heyecan hep dorukta olcak galiba

Aynen canım neden insanlara söylersin ya sana yardımcı olmalarını istersin yardıma ihtiyacı oluyor çünkü insanın yada seninle mutluluklarını paylaşsınlar diye söylersin. Bunlar ne yardım ediyorlar nede benim kadar seviniyorlar benim eşim evin en küçüğü iki yeğenleri var sadece ben bizimkinş öğrendiklerinde daha coşkulu olurlar sandık hayırlısı olsun diye tepki verdiler artık bundan sınra söylememin bir anlamı yok değil mi ama? İsterse başkalarından duydunlar artık umrumda bile değil inan ki . Yeterki bebeğim sağlıklı olsun onlarda hiç gelmesin önemsemiyorum eskiden böyle değildim ama yaşadıkça kırılıyorum üzülüyorum o yüzden böyle düşünebiliyorum artık

Bizimkiler beni artık istemiyorlar gibi önceden saygıları vardı bana şimdi hiç yok ben onlar gibi değilim diye yargılıyorlar artık onlar açık ben kapalıyım hamilelik içinde kapalılara giyecek pek birşey yok bulamıyorum daha doğrusu bende uzun elbise gibi bol birşey giymek istedim valide hanım resmen daha kapalı olursam onlara saygısızlık etmiş olacağımı söyledi ama bana saygı duyan yok benim çokmu param var her ay kendime birşey alayım giyeyim sonra çöpe gitsin ama anlatamıyorum dün eve nasıl geldiğimi bilemedim ya

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet ilk bebegimiz canim. Insan yine de endiseleniyor. Bazen hormonlar yukseliyor sanirim endisem artiyor. Bazen de hersey olacagina varir. Nasipse dogacaktir deyip gecistiriyorum. Valla herkese bir haallar oluyor bu hamilelikte. Bana da ara ara boyle geliyorlar :))

Of bu insanlar ne zaman birbirinin inanclarina hayat tarzina karismama erdemini ogrenecek acaba

Canım senin gibi çok kişiyiz emin ol ben de kaybettim daha önce şimdi yine paniğim her doktorda yüreğim ağzımda ama iyi şeyler düşünmeye çalışıyyorum her gün ilaç kullanıyorum ve göbekten iğne vuruluyorum ama bebeğime tüm acılar değer lütfen iyi şeyler düşünmeye çalış :)

Of bu insanlar ne zaman birbirinin inanclarina hayat tarzina karismama erdemini ogrenecek acaba

Ben onları kılık kıyafetleri yüzünden hiçbir zaman yargılamadım inat gibi benim düğünümde en açık kıyafetlerini giydiler sesimi çıkarmadım ki ben evlenmeden önce böyle değildiler kayınvalidem hatta eşime ne güzel dinini bilen uygulan gelinimiz olacak demişti ama şimdi sen bizi biliordun böyle olduğumuzu ona göre gelin geldin dedi o kadar gururum kırıldı ki dün eşimde beni savunmadı hiç artık onların yüzünü dahi görmek istemiyorum

sağol canım
şeytan işte en zayıf noktada vesvese veriyor
geçen hafta ki kontrolde ilk defa kalp atışını gördük
haftaya bir daha gel bakalım daha sonra arayı açarız kontrollerde dedi
gittim biraz zor aldı kalp atışını kalbi atıyor bi sıkıntı yok haftaya bi daha gel dedi
içim içimi yiyor bu hafta dan sonra arayı açacaktı neden tekrar cağırdı diye korkuyorum
soruncada bi problem yok diyor
bu tip şeyler canımı sıkıyor
....
bende iğne oluyorum coraspirin folik troid düşsün diye troid ilacı inşallah bi sorun olmaz sağlıkla devam eder gebeliklerimiz

Ins sacma bir ruyadir. Carsamba kontrol beklicez bakalim.

Once kendini dusunceksin. Gorumcem.dogumda hastanede dururum bakarim dedi annem geldi cok sukur onlara ihtiyac olmadi. Ama 10 gunluk bebege bu da cok kucuk oynanmuyor sevilmiyor dedi. Ben emzirme gogus acisi derdindeyim lohusayim o oyun derdinde. Anlamiyorlar. Kendi canindan kanindan olmayinca asla.

Ah canim acik olsan kapan derler kapali olsan acil derler. Esime onu baskili tisort alirim bu ne cocuk gibi dr kv. Begendiremezsin. Esin yanindadir ins hiic takma bildigin gibi giyin

Benim 2 gun bulantim oluyor 2 gun olmuyor. Hayirdir ins.

Masallah ıkız annelerı çoğalmış. Benım keyfım yok yıne zoruna ıkı lokma yedım hemen yattım çıkmasın dıye. Gezınırken çıkabılıyo :) bu arada cınsıyetı bende cok merak edıyorum yaa bı yanım kız dıyo bı yanım erkek. Oğluma oda felan herseyı yapmıştık buna da yapıcaz ama evımız 2+1 eşim ev arama telaşında. İki çocuklanasıl taşınırım bilemiyorum yada hamileyken oyy başım oyy

Malesef eşimde eskisi gibi değil artık annesi ne derse o doğru diyor halbuki o beni böyle istedi ailesinin açık olduğunu öğrenince beni böyle kabul etmezler dedim hayır benim ailem öyle değil asla dedi ben dar giysem kızan eşimin umrunda değil şimdi

Aynı benimki yaa cok ii arkamda gezio ama pis dagınık buzdolabında kedi eniğini kaybetse bulamıo benimki o konularda vurdum duymaz evde dag gibi bulasıgı oluo gezmeye gidioo ama olsun ilgisi alakası yetio bana :)

Seni çok iyi anlıyorum ama iyi şeyler düşünelim inşallah burdan sağlıklı doğum haberlerimizi de paylaşırız bazen Allahım diyorum sağ salim çocuklarını kucağına alan insanlar ne kadar şanslı olduğunu biliyorlar mı acaba 😔 ama doktorum da söylediği oydu iyi şeyler düşün iyi şeyler olsun bence bebeklerimiz kaygılarımızı hissediyor bir de için rahat etmiyorsa randevuyu bekleme doktoruna git için rahat etsin beklemek yupratıyor insanı çünkü . Bu arada bende metformin folic iod ve hibor 3500 iğne kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…