2015 Şubat Anneleri

o belki tahriştendir canım içeriden değildir

Litchi canım buyuk ihtimal bebişini kucağına almissindir umarım her ikiniz de çok iyisinizdir hayırlı olsun gözünuz aydın sağlıkla büyütmeyi nasip etsin allahım

gunaydın bayanlar. yaw dogurmayın ya. daha subata girmedik
ben hala calısıyorum. daha temızlık yapılcak bebek yatagı falan yerlestırılcek. cok ısım var. dursun bıraz daha

Litchi artık doğum gerçekleşmiştir sanırım hayırlı,güzel haberlerle dönersin inşallah
cherish rahat ve acısız bir doğum yaşarsın inşallah canım
@InzaR alıntılardan doğumun gerçekleştiğini okudum gözün aydın Allah sağlıklı, hayırlı bir ömür nasip etsin...oğlunun kafası ne kadardı benim kızımında kafa ölçümü önde bakalım biz ne yaşayacağız

cherish canim kolay dogumun olsun insallah, eposural varsa zaten eminim kolay olacakdir ; hayirli olsun
cimcimesultan dogurcam diye diye sonunda baslattin dogumu heaaa, hayirliis olsun canim sagliklica gelsin bebis

sabaha kaadr uyumadim, oglan da kocada atesliydi
ev askeriye reviri gibi
aksam esim isten geldi usuyom titiryom diye , gecede atesi çikdi
oglan evde okulu astik bugun kizi okula goturup geldim, birazdan da esimi uyandirip dr a gondercem

ah bide bana bakan olsaaa , bugun yada yarin hastaneye gidecekdim kontrol için oglan evde gidemem de ...

onlar atlatir bi kaç gunede bana geçmez umarim bu her ne her meretse hastalik olarak : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…