- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz
Ben istiyorummmm :) ama gelen giden yokBen arkdsma kahvaltıya gidiyom buyrun isteyen doğursun
Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz
Yürüyelim bakalım. Benim kontrolüm de p.tesi. Bu hafta doğuramazsan p.tesi görüşür başka şeyler konuşuruz artık dedi. İnşallah sezeryan demez
Gözün aydın canım. Sağlıkla huzurla maneviyatla büyüt bebeğini. Darısı bizlerin başına inşaAllah..Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
ya herkes doguruyo Noluyo ys kac kisi kaldik dogurmayan daha ocak bitmedi bile ://
hadi allah yardimciniz olsun canim. Sag salim kurtulunKızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası
hiçç sorma
ben buraya girdikçe stres yapıyorum
acaba girmesem mii doğum başlayana kadar diye düşünmeye başladım
2 cm açılma varmış , ara ara su da geliyor yatış yapılacak
ben istesemde istemesemde 5-6 gün sonra doğum yapıcam zatenSorma herkes dogurunca sanki bizim zaman gecmiste gec kalmisiz gibi hisediyorum. Hayirlisi Artik herkes saglikli olsunda.
sakin ol kuzum. Vakti gelen doguruyor bizim daha vakit var.cimcimesultan ne yatcan daha yahu geliyorsa acacaksin kapilari :)
Hergun yuzdum kuyruguna geldim herifim geldi gelecek oh diye uyanıyorum aradan böyle supriz doğumlar çıkıyor yine stres telas yapıyorum sayenizde. Cumartesi oncesi doğurmak yok bana iste banane
yaw bezelye yutmus gibisiniz sen ve cimcime. Kendimden utandim. 90 kiloyumben 55 leri görmemişken 70 i gördüm ne anlatıyorsunuzzzz
Bak adam çözmüş olayı sende troid vardı ama dimi o yüzden alamıyorsundur
cimcimesultan ne yatcan daha yahu geliyorsa acacaksin kapilari :)
Hergun yuzdum kuyruguna geldim herifim geldi gelecek oh diye uyanıyorum aradan böyle supriz doğumlar çıkıyor yine stres telas yapıyorum sayenizde. Cumartesi oncesi doğurmak yok bana iste banane
günaydın günaydın :)
siz var ya çok bencilsiniz,kıskanmaya mı başladım ne ?
şaka bir yana inşallah hayırlısı olur
senin kız bir hafta daha dayansaydı iyidi ama herşeyde bir hayır vardır
güzel haberlerle gelmeni bekliyoruzzz :)
2 cm açılma varmış , ara ara su da geliyor yatış yapılacak
Epidural olcak mi. Krizantemxik gibi yaz bize oyle olursa.2 cm açılma varmış , ara ara su da geliyor yatış yapılacak
ben istesemde istemesemde 5-6 gün sonra doğum yapıcam zaten
ama kendi sancım gelseydi herşey daha güzel olurdu
Epidural olcak mi. Krizantemxik gibi yaz bize oyle olursa.
Bak Sende Doğurursan Bende Doğururum Kıskanıyorum Artık Ya Bugün 1 de Kontrolümüz Var Bakalım Nasılmış Bizim Minnoşgünaydın kızlar hayırlı günler herkese
ben gece sancılandım yatamadım bile sancıdan
şimdide adet ağrısı gibi karın ağrım var
ve vc de elime gelmeyen ama peçeteye gelen iğne ucu kadar kırmızı bişey var
karnım taş gibi
10,30 da randevum vardı zaten
rüyamda 5 gün sonra doğuracağımı öğrendim
geliyormu ne artık benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?