2015 Şubat Anneleri

Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz

Alttan açılma falan kontrol etmediler mi? Doktor mu edecekmiş? Çok heyecanlı :) bizi bilgilendir şekerim.

Bugün doğum günündü dı mı senin :) doğım günün kutlu olsun beben gğzel bi hediye vermiş olur inşallah :)

bu arada günaydın
bizimde 13.30 da randevumuz var
annemle gidicem,eşim çok yoğun
bu aya kadar bütün randevulara beraber giderdik
ama doğum yaklaştı , işleri yoğunlaştı
çok moralim bozuluyor

bakalım benim doktor ne dicek

ayrıca S serefraz85 senin dediğin doktora baktım
bizim burda normal doğum için epey ünlenmiş
ben nasıl duymadım çok şaşırdım
bugün doktorumdan muayne etmesini isticem eğer herhangi bir aksilik çıkarsa o bayan aklımda
çok teşekkür ediyorum

Yürüyelim bakalım. Benim kontrolüm de p.tesi. Bu hafta doğuramazsan p.tesi görüşür başka şeyler konuşuruz artık dedi. İnşallah sezeryan demez

Ben hayırlısı diyorum artık. Pazartesi doktor kontrolünden sonra haber verir misin ne diyecek merak ediyorum.

ya herkes doguruyo Noluyo ys kac kisi kaldik dogurmayan daha ocak bitmedi bile ://

Gözün aydın canım. Sağlıkla huzurla maneviyatla büyüt bebeğini. Darısı bizlerin başına inşaAllah..

Sorma herkes dogurunca sanki bizim zaman gecmiste gec kalmisiz gibi hisediyorum. Hayirlisi Artik herkes saglikli olsunda.
ben istesemde istemesemde 5-6 gün sonra doğum yapıcam zaten
ama kendi sancım gelseydi herşey daha güzel olurdu

sakin ol kuzum. Vakti gelen doguruyor bizim daha vakit var.

ben 55 leri görmemişken 70 i gördüm ne anlatıyorsunuzzzz
yaw bezelye yutmus gibisiniz sen ve cimcime. Kendimden utandim. 90 kiloyum

Bak adam çözmüş olayı sende troid vardı ama dimi o yüzden alamıyorsundur

yok kız bende B.B.Y.

yok bea gelmez benimki arada böyle şımarıyor daha zamanı var bence

Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz

ayy canım hayırlısı

günaydın kuzu kıskanma ben seni bekliyorum sen doğurmadan doğurmayacağım

2 cm açılma varmış , ara ara su da geliyor yatış yapılacak

anammm sıpa geliyor desene

ben istesemde istemesemde 5-6 gün sonra doğum yapıcam zaten
ama kendi sancım gelseydi herşey daha güzel olurdu

Insallah gelir daha, bi sabah uyanirsin belirtiler gelmiiiissss. Ins hayirlisi nasilsa öyle Olsun. Hele ben daha belli bile degil normalmi sezeryanmi hersey Dogum aninda belli olacak pfff

Bak Sende Doğurursan Bende Doğururum Kıskanıyorum Artık Ya Bugün 1 de Kontrolümüz Var Bakalım Nasılmış Bizim Minnoş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…