sen nasil doguracaksinki ?Ben doktora ısrarla epidural istemem dedim :)
bismillah seni niye doguruyorsun yaaaa, ayin 20 sinden sonra gunu olanalra dogurmak yasakkkk : ))
tabikii listedesin, aslinca cimcimede vardida o koydu kafaya dogurmayi, ha 19 ah 20 ne farkeder :)ben tam 20 siyim yasaklılar listesindeyim ben de dimiii :)
yok kizz , dogaacksa evdede dogardi o zaman :))))Günaydın hanımlar.. Bu gece hastaneye gitseydim kesin doğururdum. Gece 5 dk bir karnım kasılmaya başladı ams nasıl baskı yapıyo aşağı doğru. Yatamadım kalktım oturdum, devam etti. Ama ben resmen inliyorum, bacaklarımı sıkıştırıyorum. Sanki gelse tutabilicem:) kalktım biraz dolaştım, elimle piş pişledim uyudu galiba:) ama tırstım yalan yok. İlk doğumlarda yalancı kasılmalar pek hissedilmezmiş. İkincilerde olurmuş genelde. Gerçekten kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım. Eşimde diyo, Elifte nasıldın doğum nasıl başlamıştı benziyomuydu? Bebde dedim onda ağrım sancım hiç olmadıki, nişan geldi doğuma gittik. Sonuç olArak gece çok tırstım, gitseydim kesin doğururdum.
Merhaba bayanlar daha önce yazmıştım memlekete gidip doğum yapcam diye bugün sabah çıkacaktık gece ağrım oluştu gitmeden kontrol olayım dedim saat 21 30 da hastaneye geldim gece 00 02 de sezaryen le doğum yaptım rabbim isteyen herkesi evlat sahibi yapsın tarifsiz duygu... maşallah # bize # mutluluğun adı Hamza Tuğram hoşgeldin
Yaaa deme öle deme demebismillah seni niye doguruyorsun yaaaa, ayin 20 sinden sonra gunu olanalra dogurmak yasakkkk : ))
Benim normal gibi görünüyor ama kan sulandurıcı iğne kullandığım için değişebilir cnm oluruna bıraktım düşünerek kafayı yiyorsun çünkü :)sen nasil doguracaksinki ?
yani normalmi sezeryanmi ?
benim canim tatli galiba : )) denemek istiyorum peridralsiz ama vazgeçme ihtimalim 99% /:)))
Birinden geçmştir dediler ama bizde gripli kimse yoktuanca hastaneye aşı için giderken falan geçmştr
Âmin Allah razı olsun geliyor canm nst ye bağlayacaklar şimdi
Sancım suan yok. Gece vardı . Şimdi hissetmiyorum . Doktoru arıyor şimdi eşim . O ne dicek die bekliyorum ama su akıyor ara ara
Kızlar ben esımın teldn nete grıp msj attm foruma ama gelmedı sanırm. Sbh 4tn sancm bslamstı sbh 8e kdr kmseye bıse dmedım 8de wcde ufak pıhtı kan geldı peceteye esımı annemı uyandrdm dusa grdm gyndm hst aradk 9gbı geldk hemen alttn baktı hem çatıya hem acılmaya. 4cm acılmam varms ama catı kemıgım asagı ıce dogru basıkmıs elını taktı resmen bak burdan cıkamaz takılır kafası buyuk bebege rısk olur vakumla cekmem lazm dedı karar snın dedı. Bska 2kadın dr. Daha geldı alttn soktu baktı cok canım yandı ben kı dayanıklıym bagrdm. Snuc genel anst sezo oldu drlar rısk bebek ıcn var dıynce 12e ogle ezanyla dogms ben 1ayıldm emzırdım aglıodu zatn ayıldgmda. Cokcok memecı emıo sukur doynca uyuyo memede uyumk ıstıo. Esmer kara uzun sclı 3500gr 50 cm dogdu oglusum. Ben kalktm yurudum sdce gaz sancısı gbı sancı agrım oluo 2-3 kere gaz cıkardm ama hala var gbı. Amelıyathane buz gbı cok usudm tırtır tıtredm zangr zangr resmen elım ayagm durmadı bayılmsm snra. 10dk snra oglusu gostrmsler babamza :) allah hrkse nasıp etsn kavsmk melegne. Emerkn ızlemek hrsye dgr kızlar :) ıns bu msjm gelır sorun olmadn
Doğru diyosunsa beklese süper olur:)) gece ve haftasonu gelmesinden korkuyorum. Doktorum girsin istiyorum ameliyatıma ama nasip. Bu bebekler hesap kitap dinlemiyorlar:)yok kizz , dogaacksa evdede dogardi o zaman :))))
ama tabi aksama falan yine aynisi olursa bu sefer dogurabilrisin
ayin 2 siji bekliycel dioye ahstaneye gitmemezlik etme sekerim, dogaacgi zaman geldimi nerde olsan dogar o çocuk :)
Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz
Olacak galiba ben var ya ruh gibiyim hiçbir sey bilmyrm :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?