2015 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlar.. Bu gece hastaneye gitseydim kesin doğururdum. Gece 5 dk bir karnım kasılmaya başladı ams nasıl baskı yapıyo aşağı doğru. Yatamadım kalktım oturdum, devam etti. Ama ben resmen inliyorum, bacaklarımı sıkıştırıyorum. Sanki gelse tutabilicem:) kalktım biraz dolaştım, elimle piş pişledim uyudu galiba:) ama tırstım yalan yok. İlk doğumlarda yalancı kasılmalar pek hissedilmezmiş. İkincilerde olurmuş genelde. Gerçekten kızımda hiç böyle şeyler yaşamadım. Eşimde diyo, Elifte nasıldın doğum nasıl başlamıştı benziyomuydu? Bebde dedim onda ağrım sancım hiç olmadıki, nişan geldi doğuma gittik. Sonuç olArak gece çok tırstım, gitseydim kesin doğururdum.

yok kizz , dogaacksa evdede dogardi o zaman :))))
ama tabi aksama falan yine aynisi olursa bu sefer dogurabilrisin
ayin 2 siji bekliycel dioye ahstaneye gitmemezlik etme sekerim, dogaacgi zaman geldimi nerde olsan dogar o çocuk :)

canım hayırlı olsun
yolculuk falan dert ediyordun bak
gözünüz aydın , ailenizin yeni yavrusu huzur mutluluk getirsin

sen nasil doguracaksinki ?
yani normalmi sezeryanmi ?
benim canim tatli galiba : )) denemek istiyorum peridralsiz ama vazgeçme ihtimalim 99% /:)))
Benim normal gibi görünüyor ama kan sulandurıcı iğne kullandığım için değişebilir cnm oluruna bıraktım düşünerek kafayı yiyorsun çünkü :)

Birinden geçmştir dediler ama bizde gripli kimse yoktuanca hastaneye aşı için giderken falan geçmştr

Ya zaten su sağlık ocağı isleri bana hep bürokrasi gibi geliyor sinir oluyorum bak simdi hava yağmurlu ve soğuk 3 günlük bebeği bu soğukta topuk kani için cikaricam dışarı neden onlar gelmiyorlar devlet bizim konforumuzu düşünmüyorsanız neye var yani.harbiden ebelerin doktorların mesela 1 yaşına kadar diyeyim takibini evde yapmaları lazim..
Hay Allah canım inş. Çabucak düzelir atlatırlar bebislerin ikisi de savaşçı kızlar zaten üzülme annesi

canım gözünüz aydın olsun hayırlı olsun oğlunuz

yok kizz , dogaacksa evdede dogardi o zaman :))))
ama tabi aksama falan yine aynisi olursa bu sefer dogurabilrisin
ayin 2 siji bekliycel dioye ahstaneye gitmemezlik etme sekerim, dogaacgi zaman geldimi nerde olsan dogar o çocuk :)
Doğru diyosunsa beklese süper olur:)) gece ve haftasonu gelmesinden korkuyorum. Doktorum girsin istiyorum ameliyatıma ama nasip. Bu bebekler hesap kitap dinlemiyorlar:)

Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz

Güldürdün beni arkadaş,doğumda bile esprilisin,maşallah

merhabalar hanımlar
herkes doğurup duruyor maşallah
Litchi şimdiye selini almışsındır kucağına , bol bol kokla meleği
cherish doğumun kolay olur inşallah , sen yazarsın zaten ayrıntıları : )))

sabah kontrole gittim
2700 gr olmuş minnoş, herşey yolunda dedi doktor
nst çektiler ilkkez, öf ne sıkıcı bişeymiş
hiç sevmedim , o da normal çıktı , ama herkes sancım 30 çıktı falan diyor
ben nst kağıdından bişey anlamadım nsıl anlayacaz kaç çıkmış
gerçi o da normal çıktı da , bi sancım vardır de mi : )))

kızlar suni sancı hangi durumlarda verliliyor bilgisi olan var mı bu gün kontrole gittim 36 haftadan beri 2 cm açılmam vardı dr bugun bakmadı açılmama nst girdim pek bi sancı yok salı günü doğmazsa rahim musaitse suni sancı veririm dedi değilse 9 şubata kadar bekliycekmiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…