2015 Şubat Anneleri

Kızlar uyandım . Nişan geldi . Şimdi eşimi uyandıracağım. Pembe bi akıntı aktı gitti içimden sanırım nişan bu. Salaklaştım bi kendimde değilim açıkcası

hadi hayırlısı kuzum merakta bırakma bizi haber et arada
inşallah sağlıcakla kavuşursun kuzucuğuna

günaydın kızlar hayırlı günler herkese

ben gece sancılandım yatamadım bile sancıdan
şimdide adet ağrısı gibi karın ağrım var
ve vc de elime gelmeyen ama peçeteye gelen iğne ucu kadar kırmızı bişey var
karnım taş gibi
10,30 da randevum vardı zaten
rüyamda 5 gün sonra doğuracağımı öğrendim
geliyormu ne artık benimki

Anam sende mi girdin kız sıraya o adet sancısı gibi olan bana da geliyor arada hele kızım şu an içeri hiç sığmıyor dün dedim herhalde derimi yırtıp çıkacak :)
Hadi bakalım sendende hayrlı haberler bekliyoruz bu arada instagramda fotoğrafını gördüm anam seni açmı bırakıyorlar :)

ya geçen seferde böyle kanama olmuştu ama daha fazlaydı akşam hiç durmadı öyleki artık soluma yatınca bile vuruyor karnım davul gibi gerildi birde göbek deliğimin etrafı mosmor olmuş
gece duşa girip göğüslerime kadar ılık suya tuttum yumuşasın diye hiç faydası olmadı
eşim uyuyor yarım saat sonra uyandıracağım diye telaşa vermedim
zaten nişan falan değildir bu

ne açı beee yolda yürüyemiyorum ben artık 60 kiloyum orda
geçen akşam ablama gittim koltukta rahat edemedim yere oturdum sonra yerden kalkamadım ablama kaldır beni dedim garibim 52 kilo nasıl kaldıracak beni
eniştem kaldırdı gülmekten öldüm yakında camdan asansör vinçle çıkaracaklar beni evden hayatımda ilk kez 50 kiloyu gördüm diye sevinirken 60 görüp şoka girdim

Ayy heycanlandimmm cimcime Doktor ne dicek bakalim merakla sbekliyorum bende hayatimda 60kg gormemiskdn su an 70kgyum. Hadi güzel haberlerle gel

Aman Allahım ne çokmuş kilon tövbe tövbe ya biz burada 80 Kilo olmayalım diye bakıyoruz sen 60 a çok diyorsun üflesem uçarsın bak diyim sana

Ayy heycanlandimmm cimcime Doktor ne dicek bakalim merakla sbekliyorum bende hayatimda 60kg gormemiskdn su an 70kgyum. Hadi güzel haberlerle gel

hamileliğimin bitmesini istemeyecek duruma geldim herkes doğumda 12 kilo gidiyor diyor ben zaten 14 kilo aldım böyle iyiyim gitmesin benden kilo

Yahu bi gözümü actim cherish cimcimesultan haberinizi okudum gözlerim pörtledi aceleci gacılar sizi geceden sabaha rahat durmadiniz dimi
ayy cok heyecanlandım saglikla hayırlı haberlerinizi bekliyorum

cherish nişanı görmüş ama benimki nişan değildir kuzum yaa bakalım ne diyecek doktor yine yat derse kafasına patlatırım çantayı

Aman Allahım ne çokmuş kilon tövbe tövbe ya biz burada 80 Kilo olmayalım diye bakıyoruz sen 60 a çok diyorsun üflesem uçarsın bak diyim sana

napim anam ben hayatımda hiç 50 kilo olmamıştımki çok yiyorum ama kilo alamıyorum işte
evlenmeden önce eşim hep sen yemek yemiyosun evlenelim kilo alırsın benimle yerken diyordu
evlendik benim yemek yememi gördü
sen hastasın bi doktora git benden fazla yiyorsun demeye başladı

Bak adam çözmüş olayı sende troid vardı ama dimi o yüzden alamıyorsundur

cimcimesultan ne yatcan daha yahu geliyorsa acacaksin kapilari :)

Hergun yuzdum kuyruguna geldim herifim geldi gelecek oh diye uyanıyorum aradan böyle supriz doğumlar çıkıyor yine stres telas yapıyorum sayenizde. Cumartesi oncesi doğurmak yok bana iste banane

Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz

günaydın günaydın :)
siz var ya çok bencilsiniz,kıskanmaya mı başladım ne ?
şaka bir yana inşallah hayırlısı olur
senin kız bir hafta daha dayansaydı iyidi ama herşeyde bir hayır vardır
güzel haberlerle gelmeni bekliyoruzzz :)

Sancı arada 60 a çıkıyor , suanda yok denecek kdr . Su geldi Nisan diyorum o kdr sakinim ki bakıcam su muymuş Dio :) pembe çiş Yapmıyorum heralde arkadas jelibon muym ben:/ doktoru bekliyoruz

Sadece gevşe derin derin nefes al ver. Kafanda hayali huzur verici bi ortam hayall et oraya git oldugum yerden olacak mi nolacak endidelernden kurtulmya bak hersey musaitken akısa engel olma iyi olacak kolay olacak kuzum inan sadece e mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…