2015 Şubat Anneleri

Kan alındı damar yolu açıldı birazdan epidural in anestezi uzmanı gelecek , Sancı ara ara bastırıyor sonra nefes alıyorum
çok kolay geçer doğumun İnşallah bize güzel haberlerini verirsin. sizler doğuma gittikçe benim sancım oluyor korkudan yarın muayenem var bakalım doktor ne diyecek.

Hadi hayirlisi canim.
3 kilo bebegi dogurursn bence her turlu. Kemik masajla acilmaz. Masaj kesi olmasin diye. Yuruyus yap hareket et acilir belki bu kadar agriyi kemiklerimiz esnedigi icin cekiyoruz.

Hayirlisi olsun cnm ins gonlundeki dogum seklini en rahat sekilde geciririsin

Hadi hayirlisi canim.
3 kilo bebegi dogurursn bence her turlu. Kemik masajla acilmaz. Masaj kesi olmasin diye. Yuruyus yap hareket et acilir belki bu kadar agriyi kemiklerimiz esnedigi icin cekiyoruz.

ben zaten o masajı yapamam
olabilir valla kemikler zorlanıyor sonuçta
zaten artık bacak aram kapanmıyor yürürken bile altını ıslatmış gibi yürüyorum

hiç belli olmaz belki de çok rahat doğum yaparsın. bol bol yürüyüş yap açılma olması için. yanılmıyorsam hurma da çok iyi geliyormuş doğumu kolaylaştırıyormuş sürekli bana hurma ye meryem suresi oku diyorlar. zaten hz. meryemin doğum hikayesindede hurma ve su dan bahsediliyor.

kemik için değil canım o masaj kesi olmasın diye ama 3 kg çocuk doğuramayacak kadar mı darmış acaba, senin ve kuzun hakkında hayırlısı olsun :) ay ne bileyim benim doktorlara güvenim kalmadığı için çok şüpheli yaklaşmaya başladım bu konuya

aynen canım millet 4,500 kilo çocuğu doğuruyor ben niye doğuramayacağım anlamadım
eşim dedi zaten gerekirse başka doktorada gideriz haftaya diye

hurma yiyorum zaten meryen suresini hergün mü okuyacakmışız

Litchi Allah anali buyutsun bebisini kucagina almisindir mis kokuluyu...
cherish gozunaydin canim az kaldi bebisine kavusmana darisi basimiza insallah....
cimcimesultan sen 60'a sasiriyorsun ben 70'le hamile kaldim suanda 85'im
S serefraz85 sende gez tatlim dogum yapinca zor gezicez bende kv gitsin once temizlik yapayim sonrada bikac gun gezeyim istiyorum ins istedigim gibi olur

Ay simdi okudum hayirlisi olsun insallah:)) perine masajini tavsiye ediyorum

Senin kontrolün vardi sancilarin vardi ne oldu kacirdim mi göremedim bisey yazdığını merak ettim

sancılar devam canım kontrolde çok şükür artık yataktan kalkıp yürümeye geçtik
yürüyüş önerdi doktor
normal doğum istediğimi belirttim
haftaya perşembe tekrar çağırdı çatı muayenesi için
nst de sancılar 180-200 arası çıktı
şimdilik bir problem yok
5 şubata kadar sabrederseniz tahminim 10 şubat gibi doğum olur dedi

Burası çok sessiz bugün doğuranlar arttıkça bir başımıza eğlenir olduk :)

Hadi hayirlisi canim.zayif hamile oldugun icin mi minyonsun diyor dr.hatirladigim kadariyla boyun 160 falandi.muayene etmeden yorum yapmasi yanlis bence.

Oohh hadi bakalim Subatin ortalarina kalmaz herkes doguracak galiba:) hurmaya bende baslayacagim hadi hayırlısı:) saglikli dogar insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…