Yan duruyo ama sırtı yukarda,aniden suyum falan gelirse bebek yüzüstü şekilde aniden aşağı inerse kordonla alakalı sıkıntı olurmuş..sürekli yatıyorum,ayakta kalma dedi dr um.. Kaygılar,sorular,düşünceler stres yapıyo işte..Hangi pozisyonda da riskli? Bi de neden bu kadar streslisin sekerim?
Evet ilk olacak inşallah. .Amin canim hayirlisi nasilsa öyle Olsun. Bende dün evin icinde bi elimle hep karnimi tuttum alttan Cok Baski oluyo. Seni anlayabiliyorum. Ilk dogummu?
Dr uma çok güveniyorum.. Dönmezse haftaya alalım dedi,risk görmese bekler normal doğum taraftarı her zaman..38+1 oluyo Pazartesi.. 38 hafta doldumu hiçbi sıkıntı olmaz dedi+beklemek her zaman risktir böyle durumlarda,biz nelerle karşılaşıyoruz dedi.. Bu stresle daha fazla bekleyebileceğimi de sanmıyorum zaten,wc ye gitmeye korkuyorum yaw..Seni çok iyi anlıyorum ama daha erken. 3-5 gün kalmış olsa neyse konuş dicem. Ama sezeryan dahi olsa 40ın içinde olmakta fayda var.
Yan duruyo ama sırtı yukarda,aniden suyum falan gelirse bebek yüzüstü şekilde aniden aşağı inerse kordonla alakalı sıkıntı olurmuş..sürekli yatıyorum,ayakta kalma dedi dr um.. Kaygılar,sorular,düşünceler stres yapıyo işte..
yaa ben yanlıs bi gruptamıyım acaba bu anlatılanların hiç biri bende yok :) doktorum izinli oldugu için yarın baska doktora gidecem aynı hastanede gaza gelip beni sezeryana alın diyesim var valla sabırsızlıgım burayı okudukca artıo valla ben ne zaman kavuscam oglusumaaaa
bencede burda okuya okuya kafamda kurmaya basladım hadi kötü birsey oluyorsa ben nie ıyıyım dieeHimmm.. Ama su foss diye pek bosalmiyomus diye duydum. Azar azar bosalirsa da fark eder hemen doktora gidersin. Bebisin insallah zamanini bekler.. Allah ferahlik versin sana da insallah...
Belirtisi olmayanlarla birlikte yeni grup kuralim belirtisi olmayan subat anneleri
Sıkıldım Napım37 si girer girmez dogurmak isteyenide bi burda goruyorum yalniz deilsin bu konud aisin garip yani :)
senin bicirigi bilmiyorumda sen nasil durdun kiz anayin karninda 9 ay
Suyun nasıl geleceğini bilemiyoruz işte.. İnsallah döner normal pozisyonuna ama benim kızım sürekli dönüyo zaten, dr um bu haftalarda bu kadar dönmemesi gerektiğini söyledi ,her kontrolde farklı yerde benim dönek kızım.Himmm.. Ama su foss diye pek bosalmiyomus diye duydum. Azar azar bosalirsa da fark eder hemen doktora gidersin. Bebisin insallah zamanini bekler.. Allah ferahlik versin sana da insallah...
Belirtisi olmayanlarla birlikte yeni grup kuralim belirtisi olmayan subat anneleri
ohh acılman varsa yakındır dogumun cnm bel agrısıda dogum sancılarının ilk baslangıcı demek sende en yakın zamanda dogurursun inşş :)Selam kizlar....
Oh maşallah herkes doğurmuş... Bende bekleyebler arasindayim. Sizi hep takip ettim ama yazamadim. Bende 20 ocakkta rn son kontrole gittim 2.5 - 3 cm acilma var dedi doktor. Bir buçuk haftadir bel agrisindan duramiyorum. Yarin kontrol var. Benim gibi olan var ki acilmasi olup kontrolü bekleyen.
yok canım ultrasonda görmedi bebeğin kafa pozisyonu hiç değişmemiş darlık olabilir dedi baştan
sonra ben normal doğum istiyorum deyince pelvis kemiğinin dar olduğunu düşünüyorum dedi
zaten ilk hamilelik kaydı yaparken tarttı bidaha hiç kilomu bile merak etmedi
sürekli minyonsun kilo alamazsın diyordu
bugünde minyonsun dedi
bakalım haftaya bellli olur yaaa
şimdi netten okuyorumda kemiğin dar olması zaten normal doğum için riskliymiş bebeği kaybetme riski bile varmış
gözüm korktu
ohh acılman varsa yakındır dogumun cnm bel agrısıda dogum sancılarının ilk baslangıcı demek sende en yakın zamanda dogurursun inşş :)
bencede burda okuya okuya kafamda kurmaya basladım hadi kötü birsey oluyorsa ben nie ıyıyım diee
acılman olduguna göre bebek dogum kanalına yerleşti gelmeye calısıo demektir benimki dogum kanalınada yerleşmedi gelmeye cebelleşmioda diorumki böyle olacaksa alsın doktor bende kurtulayım ama ya inerse benim bebek tam gögusumun altında taş gibi duruoTamam dogururm ama bekle bekle birşey yok... Bu sabah biraz sanci gibi kesik hissi hissettim biraz o kadar başka birşey yok... Bir buçuk haftadir bekliyorum valla tik yok ..
Epidural yaparken ağrı oluyor muSuni verilmedi , 12 de 3 cm idi , 3 te bakacakmış inş açılma olmuştur dmi . Epidural yapıldı ilaç da verdiler 20 dakika önce
doğru aslında herkesin süreci farklı ama ben cok kötüydüm geceleri bel agrısı sancılar kramplarr kasılmalar... ama 1 haftadır sadece gece cok lavaboya gitmem dışında bide dönerken zorlanmam dışında hiç bir sıkıntım yok :) netten baya baktım bazı bebeişler annelerini doğuma hazırlamak için zorlamazmış son dönemleri böyle rahat gecermiş bizim bebişler bizi düşünüo galiba :) zorlamıo bizi hiç :)bende iyiyim , bel ağrısı ve gece 4 de otomatik uyanma dışında
bugün bi kadın anket yaptı
herşeye iyi , normal , sorun yok yanıtı verdim
benle ilgilenmedi
pek sorunsuz buldu beni galiba
kız aman boşver nazar değmesin herkesin süreci farklı işte
şu önden klipsli sütyenlerden hangi markaların var yaa
araştırıyorum bulamadım daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?