2015 Şubat Anneleri

Bende senin gibi düşünüyordum
Birde çabuk çıkmaya başladı
Dedim doktora gelmeden hallediyim
Hallettim çok şükür :)))
Nst ye aldı Ssancı flan çıkmadı
Dedim Cumartesi günü alın
Nst ye gir gel konuşuruz dedi
Bakalım heyecanla bekliyoruz :)

ultrasonda mı gördü pelvis kemiğinin darlığını
bakmadan nasıl anladı
inzarın anlattığı geldi aklıma , onun kemiği de öne doğmu muydu neydi
hatta doktor elini taktı falan diye yazmıştı

Çıktım doktordan . Pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Beklerim ama önce suni sancı vericeksiniz dedim. Ikna oldu:)) pazartesi son gun yanı artık :)))

bi de niye minyonsun dedi
hatırladığım zayıftın ama boyun kısa değildi senin
yanlış mı hatırlıyorum yaw

Karnım aşağı düşecek gibi,taşıyamıyorum bugün ve de daha sert.. Kızımın hareketleri de sert,çok daraldım bugün.. Kızım hala riskli pozisyondaysa pazartesi alın diyecem dr uma.. Yarın kontrolde ne çıkacak bakalım.. Bu gerginlik ve stresle daha fazla bekleyemicem sanırım,hep normal doğum istiyordum aslında.. Kafam bi milyon,sorular sorular,psikolojim altüst.. Kafayı sıyırmadan doğururum inşallah.. Yardım et Allah'ım

cimcimesultan canim pelvis kemigi dedigimiz vucudun bi parçasi kiz el kol gibi bisey olmlai yani kemik oalrak, genislemezki :)) hani napabiliirm demi$in ya bisey yapaamzsin sekerim

dogurma canim bekle sennn, içerde guzel guzel buyusun bebis :)

Amin canim hayirlisi nasilsa öyle Olsun. Bende dün evin icinde bi elimle hep karnimi tuttum alttan Cok Baski oluyo. Seni anlayabiliyorum. Ilk dogummu?

Hangi pozisyonda da riskli? Bi de neden bu kadar streslisin sekerim?

ultrasonda mı gördü pelvis kemiğinin darlığını
bakmadan nasıl anladı
inzarın anlattığı geldi aklıma , onun kemiği de öne doğmu muydu neydi
hatta doktor elini taktı falan diye yazmıştı

yok canım ultrasonda görmedi bebeğin kafa pozisyonu hiç değişmemiş darlık olabilir dedi baştan
sonra ben normal doğum istiyorum deyince pelvis kemiğinin dar olduğunu düşünüyorum dedi
zaten ilk hamilelik kaydı yaparken tarttı bidaha hiç kilomu bile merak etmedi
sürekli minyonsun kilo alamazsın diyordu
bugünde minyonsun dedi
bakalım haftaya bellli olur yaaa
şimdi netten okuyorumda kemiğin dar olması zaten normal doğum için riskliymiş bebeği kaybetme riski bile varmış
gözüm korktu

şu önden klipsli sütyenlerden hangi markaların var yaa
araştırıyorum bulamadım daha

Seni çok iyi anlıyorum ama daha erken. 3-5 gün kalmış olsa neyse konuş dicem. Ama sezeryan dahi olsa 40ın içinde olmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…