benim derdim de ağda :) tam ağdalık değil ama böyle de açılmaz napsam bilemedim jilete de bulaşmak istemiyorum doktor bakmasa daha 2 haftam var o zamana kadar ağdalık olur eşinin gelebilmesi iyi olmuş belki de son kez ult göreceksiniz :) sonra da kucağınız da
Canım benim çıkıyoruz az sonra evden. Sağol duaların için canımAllah yardımcımız olsun inşallah.
ben geldim kızlar
kuzum 2,863 gram olmuş
nst de sancı yine 180-200 arası çıktı
doktor elle muayene etti karnımdan
sancın var çok gerilmişsin oda gergin dedi
ne düşünüyorsun doğumla ilgili dedi normal tabiki dedim
sen normal doğum yapamazsın diye düşünüyorum ama tabi bunu muayene etmeden bilemeyiz dedi
neden normal doğuramam dedim
pelvis kemiğim darmış bu yüzden çocuğun pozisyonu değişmiyormuş hep aynı yerde duruyormuş kafası
kendini itemez kemiğe takılır darsa dedi
o zaman muayene edin dedim
şimdi muayene edersem doğumu tetiklemiş olurum 1 hafta daha bekleyelim haftaya perşembe çatı muayeneni yapalım dedi
normal doğumun yararlarını anlattı
zaten normal doğum istiyorsun inşallah müsaitsindirde doğurturuz seni dedi
son ana kadar sezeryana almayacağım suyun gelirse sancın artarsa takibimde olacaksın ne zaman bebek sıkıntıya girer o zaman sezeryan derim ama ben normal doğum taraftarıyım dedi
kilomuz pek değişmezmiş
2900-3200 arasında doğar bebek dedi
zaten 3 kiloyu geçerse doğum zor olur senin için minyonsun dedi
perşembeye kadar doğurmadan durursan perşembe günü muayene ederiz tahminim şubat 10 gibi doğar dedi
normal doğum istediğin için bol bol hareket ve yürüyüş öneriyorum dedi
geçen hafta yat diyordunuz dedim
evet çünkü haftanız küçüktü şimdi 38 e girmişsin 37+2 sin dedi
nst de 20 dk bekledim tam bitti derken hemşire geldi tekrar çekmemiz gerek makine basmamış kağıdı dedi
hadi baştan aldık 25 dk daha yattım 45 dk bekledim doktor nst ye gönderdim doğuruyo galiba bu dedim sana bakmaya geliyordum dedi
yaaa bu pelvis kemiği nasıl açılır yaaa şu masajı mı yapsam acaba diyorum ama hayatta yapamam ben onu yav
sancılar devam canım kontrolde çok şükür artık yataktan kalkıp yürümeye geçtik
yürüyüş önerdi doktor
normal doğum istediğimi belirttim
haftaya perşembe tekrar çağırdı çatı muayenesi için
nst de sancılar 180-200 arası çıktı
şimdilik bir problem yok
5 şubata kadar sabrederseniz tahminim 10 şubat gibi doğum olur dedi
37 si girer girmez dogurmak isteyenide bi burda goruyorum yalniz deilsin bu konud aisin garip yani :)Yaaa deme öle deme demegelsin benim kızım artık
bakdimi açilmaya falanÇıktım doktordan . Pazartesiye kadar bekleyelim dedi. Beklerim ama önce suni sancı vericeksiniz dedim. Ikna oldu:)) pazartesi son gun yanı artık :)))
Suni verilmedi , 12 de 3 cm idi , 3 te bakacakmış inş açılma olmuştur dmi . Epidural yapıldı ilaç da verdiler 20 dakika önceKaç cm olmuş açılma suni sancı veriyorlar mi?
Karnım aşağı düşecek gibi,taşıyamıyorum bugün ve de daha sert.. Kızımın hareketleri de sert,çok daraldım bugün.. Kızım hala riskli pozisyondaysa pazartesi alın diyecem dr uma.. Yarın kontrolde ne çıkacak bakalım.. Bu gerginlik ve stresle daha fazla bekleyemicem sanırım,hep normal doğum istiyordum aslında.. Kafam bi milyon,sorular sorular,psikolojim altüst.. Kafayı sıyırmadan doğururum inşallah.. Yardım et Allah'ım
Karnım aşağı düşecek gibi,taşıyamıyorum bugün ve de daha sert.. Kızımın hareketleri de sert,çok daraldım bugün.. Kızım hala riskli pozisyondaysa pazartesi alın diyecem dr uma.. Yarın kontrolde ne çıkacak bakalım.. Bu gerginlik ve stresle daha fazla bekleyemicem sanırım,hep normal doğum istiyordum aslında.. Kafam bi milyon,sorular sorular,psikolojim altüst.. Kafayı sıyırmadan doğururum inşallah.. Yardım et Allah'ım
bakdimi açilmaya falan
hadi hayrlisi artikkk :)
Kislaarr 2.2 de saat 2 de dogum var :) geri sayim başlasın
Olmuştur canım inşallah merak etme bikaç saate kucağına alırsın insallah bebişiniSuni verilmedi , 12 de 3 cm idi , 3 te bakacakmış inş açılma olmuştur dmi . Epidural yapıldı ilaç da verdiler 20 dakika önce
ultrasonda mı gördü pelvis kemiğinin darlığını
bakmadan nasıl anladı
inzarın anlattığı geldi aklıma , onun kemiği de öne doğmu muydu neydi
hatta doktor elini taktı falan diye yazmıştı
Evet canim sezeryan olucam.saglikla kucagimiza almak nasip olsun isallah hepimizeAyy ne güzel
Sezeryan mı oluyorsun ?
Allahım yardımcın olsun
Sağ salim kavuşun inş birbirinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?