2015 Şubat Anneleri

ben 26 haftalıktım bebek aşağı inmiş kanala girmek üzere demişti
o günden beri kanala ilerleme oldu
ama 32 den beri ilerlememiş aynı yerde dedi
ne bileyim yaa ordan çıkınca unutuyorum bazı şeyleri
bakalım haftaya gideceğim sanırım
perşembeye tekrar gel dedi çatı muayenesine
perşembe ona giderim cuma başka doktora giderim

Dagide vardi. oraya da bak istersen

tamam kuzum sağol

aayyy ne stres yaşamışsın canım yaaa
benim hastanede şimdiye kadar 15 gün içindeki ikinci kontrolde para almıyordu artık her seferinde almaya başladı
böbrek olayına gelince kuzenimin bebeğinde de oldu ama sonra düzeldi

Cnm sende muayene dra gidicektin bugun.anladigim kadariyla gitmissin cati muayenesi yaptimi bide pelvis kemigi cati kemigi ayni sey mis mi.belki bunlari gecmisa sayfalarda yazmisssindir ama gecmisi anca bu sayfaya kadar okuyabildim drdan gelince motivasyonum kacti nedense

canım gittim bende muayeneye
çatı muayenesini yapmadı sadece ne düşünüyorsun dedi bende normal doğum dedim
tamam dedi
ama ben senin normal doğum yapabileceğini sanmıyorum dedi
neden dedim pelvis kemiğim dar olabilirmiş
yani çatım dar olabilirmiş
bu hafta çatı kontrolü yapmak istemedi doğumu tetiklemesin dedi
haftaya perşembe tekrar gideceğim o zaman yapacakmış

Kafa capi 95 cok mu kizlar bide bobregi ile ilgili soyledigine takildim aslinda pztesi ben yine randevu aliyimde devletteki o seker druma gidiyim o bana ii gelio
Tatlim bizim bebiste de idrar yapmasinda sıkıntı var.mesane cevresi kalinlasmis.bobreklere baski yaparmis icerde fazla kalirsa.o yuzden 37+4 te alicak artik.cikinca belki kendiliginden acilir belki de bi operasyon gerekebilir dedi dr.kontrol olucak dogar dogmaz.sen de takip ettir canim

akıllı cücükler
bazen bende , süreç kolay geçti
doğum zor mu olacak acaba diyorum kendi kendime

Cnm pardon simdi gordum catu muayenesini haftaya olcakmissin kolay atlatirsin insallah.kuzeninin bebeginde kendiliginden mi duzeldi peki uzuluorum ister istemez

Canim Rabbim yardimcin olsun. Çok kolay olur insallah dogumun .... Benimde herkes göbeğin asagida asagida diyip duruyor. Yarin kontrol diye gidip dogurursam sasirmam.

Hiim anladim hayirlisi bakalim hemen araya sikistirmis normal yapabilceini sanmiorum filan haftaya muayene ettikten sonra dar filan derse sen baska bi drada ggorn kafan rahat etsin guvenilmio iste her dra.tabiki sezeryanda oluruz gerekirse ama buna gerek yoksa normal neden olmasinki hakkimizda hangisi hayirlisi ise o olsun saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza hepimiz

Kafa capi 95 cok mu kizlar bide bobregi ile ilgili soyledigine takildim aslinda pztesi ben yine randevu aliyimde devletteki o seker druma gidiyim o bana ii gelio

Benim de bebeğimde böbrek genişlemesi varmış 5 mm demişti
ama çok sınırda önemli bişey değil dedi

Evet dr da ole dedi sanki idrar yapmada sikinti olabiliomus mikisinin ucu hafif kapali olabilir dedi ondanda bobrege genisleme yapabilir dedi.sizin de mi ayni insallah kendiliginden duzelir miniklerimiz

Evet cnm mamadan snra yapio
Canim dun yazacaktim ama benim pasa izin vermedi.
Bu aralar benim pipilide ıkınıp duruyor aglamasi ve uyumamasi yok cok sukur ama zor gercekten kızariyor...

ben bir formulunu buldun sana yararmi bilmem.... altina bisey giydirmiyorum bezinideiyice gevsetiyorum alti acikken gazini cikariyor masallah... suan alti acik emzirdim patir patir attıriyo.... bu kucuk adamlar altlari acikken cok mutlular...

Alti acik ama ustune ince polar battaniye ortuyorum evde sicak....

2 saati var galiba en az , ortamdan onu algılıyorum . Ama Hızlandıracağz dedi suni verecek heralde

ay hadi hayırlısı canım yaaa ne güzel alacaksın kucağına bu gece kuzucuğun koynunda uyuyacaksın

Cnm pardon simdi gordum catu muayenesini haftaya olcakmissin kolay atlatirsin insallah.kuzeninin bebeginde kendiliginden mi duzeldi peki uzuluorum ister istemez

canım yalan söylemiş olmayayım ama sanırım 6 aylık olunca kontrole gittiler fakülteye
1 yaşındaykende ameliyat oldu
şimdi maşallah düzeldi

ben zaten başka doktora gideceğim ama normal doğumun yararlarını falan anlattı gayet ilgiliydi
o kadar şey duyduktan sonra bu kadar ilgili olmasına şaşırdım ama bakalım herşey haftaya belli olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…