Yok canm korkma ,E
Epidural yaparken ağrı oluyor mu
hımm
ne zamandır aynı yerinde
benimki de 32 de kafası aşağıdaydı
bugün gittim hala aşağıda yerini bilmiyorum ama
doktorda nerden hatırlayacak dosya falan tutmuyor
herkes için bir risk sonuçta değil mi ?
başka bi doktora daha gitcen mi ?
Dagide vardi. oraya da bak istersen
aayyy ne stres yaşamışsın canım yaaaDr dan geldim az once bugun baska bi dra gittim normal dogum konusunda cok ii oldugunu soyledi bi arkadasim tavsiye uzerine bi gidip muayene oliyim hemde dourturmu benide acaba bi sorayim dedim.anacim ozellerden yana benm sansim yok daha once uc ozel hastaneye gittim aylar onceydi hic birinden memnun kalmadim en son devlet hastanesine gittim bi arkadas tavsiyesi uzerine ve gercekten devletteki o drum seker gibiydi hic moral bozmadi su ana kadar ama gel gor ki gece mece dogum yapicak olursam o kadin hastaneye gelmiomus o yuzden baska hastane arayisindaydim uzun zamandir derken bugyn gittigim yerr gittim sonuc soyle bi kere o kadar devlete gittim hep randevu aldim hemde ayni dr a gittim ve bugun bekledigim kadar beklemedik hic bidr evden cikarken aradikda gittik gelin dediler oraya gidince barkod veremeyiz dediler hadi zar zor aldik neyse bekle bekle geldı sira bize bebegin kafa capi 95 mıs kilosu 3250 haftam 38 ama 95 olmasi beni korkutmasinmis normalde dogurabilirmisim belki iri bebek dedi ya he bide sag bobrekde 2mm mi ne genisleme varmis ama erkek bebeklerdr sikca gorulen bi durummus su an bisi yapmaya gerek yokmus sadece dpgduktan sonra cocuk druna bildirmemiz gerekiomus sonrz bide perine masajina basla dedi badem yagi ile iki dakika hergun ama yapabilirmiyim bilmiorum dogum ucretini sordum drun yNina cikmadan once muhasebeyle gorusmustuk normal dogum 750 ve 1000 tl arasi degisioama fiyatlar degiscek demisti dr la gorusun dedi dr da tekrr muhasebeye yolladi tekrar muhasebeye donuncede bu sefr normal dogum 1500 tl dedi sezeryan 2000 bende arkadasim bir ay olmadi burada 750ye yapti iki gun once burayi aradim 850 idi iki gunde 1500e mi cikardiniz ddedim fiyatlarimiz boyle dedi yok bunun icinde topuk lani gerekirse bana atilcak dikisler ve gerekirse bebege mudehale varmis bende dedim gerekmiycek belki o zaman yapmadiginiz bi mudehalenin parasini mi veriyim dedim ne biliyim eve geldim basim agrio hic bole olmamistim dr dan dondugumde
Yok canm korkma ,
Cnm sende muayene dra gidicektin bugun.anladigim kadariyla gitmissin cati muayenesi yaptimi bide pelvis kemigi cati kemigi ayni sey mis mi.belki bunlari gecmisa sayfalarda yazmisssindir ama gecmisi anca bu sayfaya kadar okuyabildim drdan gelince motivasyonum kacti nedenseyok canım ultrasonda görmedi bebeğin kafa pozisyonu hiç değişmemiş darlık olabilir dedi baştan
sonra ben normal doğum istiyorum deyince pelvis kemiğinin dar olduğunu düşünüyorum dedi
zaten ilk hamilelik kaydı yaparken tarttı bidaha hiç kilomu bile merak etmedi
sürekli minyonsun kilo alamazsın diyordu
bugünde minyonsun dedi
bakalım haftaya bellli olur yaaa
şimdi netten okuyorumda kemiğin dar olması zaten normal doğum için riskliymiş bebeği kaybetme riski bile varmış
gözüm korktu
Cnm sende muayene dra gidicektin bugun.anladigim kadariyla gitmissin cati muayenesi yaptimi bide pelvis kemigi cati kemigi ayni sey mis mi.belki bunlari gecmisa sayfalarda yazmisssindir ama gecmisi anca bu sayfaya kadar okuyabildim drdan gelince motivasyonum kacti nedense
2 saati var galiba en az , ortamdan onu algılıyorum . Ama Hızlandıracağz dedi suni verecek heraldedoğurdunmu canım
Tatlim bizim bebiste de idrar yapmasinda sıkıntı var.mesane cevresi kalinlasmis.bobreklere baski yaparmis icerde fazla kalirsa.o yuzden 37+4 te alicak artik.cikinca belki kendiliginden acilir belki de bi operasyon gerekebilir dedi dr.kontrol olucak dogar dogmaz.sen de takip ettir canimKafa capi 95 cok mu kizlar bide bobregi ile ilgili soyledigine takildim aslinda pztesi ben yine randevu aliyimde devletteki o seker druma gidiyim o bana ii gelio
doğru aslında herkesin süreci farklı ama ben cok kötüydüm geceleri bel agrısı sancılar kramplarr kasılmalar... ama 1 haftadır sadece gece cok lavaboya gitmem dışında bide dönerken zorlanmam dışında hiç bir sıkıntım yok :) netten baya baktım bazı bebeişler annelerini doğuma hazırlamak için zorlamazmış son dönemleri böyle rahat gecermiş bizim bebişler bizi düşünüo galiba :) zorlamıo bizi hiç :)
Cnm pardon simdi gordum catu muayenesini haftaya olcakmissin kolay atlatirsin insallah.kuzeninin bebeginde kendiliginden mi duzeldi peki uzuluorum ister istemezben 26 haftalıktım bebek aşağı inmiş kanala girmek üzere demişti
o günden beri kanala ilerleme oldu
ama 32 den beri ilerlememiş aynı yerde dedi
ne bileyim yaa ordan çıkınca unutuyorum bazı şeyleri
bakalım haftaya gideceğim sanırım
perşembeye tekrar gel dedi çatı muayenesine
perşembe ona giderim cuma başka doktora giderim
tamam kuzum sağol
aayyy ne stres yaşamışsın canım yaaa
benim hastanede şimdiye kadar 15 gün içindeki ikinci kontrolde para almıyordu artık her seferinde almaya başladı
böbrek olayına gelince kuzenimin bebeğinde de oldu ama sonra düzeldi
acılman olduguna göre bebek dogum kanalına yerleşti gelmeye calısıo demektir benimki dogum kanalınada yerleşmedi gelmeye cebelleşmioda diorumki böyle olacaksa alsın doktor bende kurtulayım ama ya inerse benim bebek tam gögusumun altında taş gibi duruo((
Masallah sana ...2 saati var galiba en az , ortamdan onu algılıyorum . Ama Hızlandıracağz dedi suni verecek heralde
Hiim anladim hayirlisi bakalim hemen araya sikistirmis normal yapabilceini sanmiorum filan haftaya muayene ettikten sonra dar filan derse sen baska bi drada ggorn kafan rahat etsin guvenilmio iste her dra.tabiki sezeryanda oluruz gerekirse ama buna gerek yoksa normal neden olmasinki hakkimizda hangisi hayirlisi ise o olsun saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza hepimizcanım gittim bende muayeneye
çatı muayenesini yapmadı sadece ne düşünüyorsun dedi bende normal doğum dedim
tamam dedi
ama ben senin normal doğum yapabileceğini sanmıyorum dedi
neden dedim pelvis kemiğim dar olabilirmiş
yani çatım dar olabilirmiş
bu hafta çatı kontrolü yapmak istemedi doğumu tetiklemesin dedi
haftaya perşembe tekrar gideceğim o zaman yapacakmış
Kafa capi 95 cok mu kizlar bide bobregi ile ilgili soyledigine takildim aslinda pztesi ben yine randevu aliyimde devletteki o seker druma gidiyim o bana ii gelio
Sanci yuk mu ki epidural de olck mi Allah yardim etsn insallah2 saati var galiba en az , ortamdan onu algılıyorum . Ama Hızlandıracağz dedi suni verecek heralde
2 saati var galiba en az , ortamdan onu algılıyorum . Ama Hızlandıracağz dedi suni verecek heralde
Evet dr da ole dedi sanki idrar yapmada sikinti olabiliomus mikisinin ucu hafif kapali olabilir dedi ondanda bobrege genisleme yapabilir dedi.sizin de mi ayni insallah kendiliginden duzelir miniklerimizTatlim bizim bebiste de idrar yapmasinda sıkıntı var.mesane cevresi kalinlasmis.bobreklere baski yaparmis icerde fazla kalirsa.o yuzden 37+4 te alicak artik.cikinca belki kendiliginden acilir belki de bi operasyon gerekebilir dedi dr.kontrol olucak dogar dogmaz.sen de takip ettir canim
Zaten sınır 7 mm miş bnmki 9 mm. Yani bu durumda 5 mm normaldir belkideBenim de bebeğimde böbrek genişlemesi varmış 5 mm demişti
ama çok sınırda önemli bişey değil dedi
Canim dun yazacaktim ama benim pasa izin vermedi.Evet cnm mamadan snra yapio
2 saati var galiba en az , ortamdan onu algılıyorum . Ama Hızlandıracağz dedi suni verecek heralde
Cnm pardon simdi gordum catu muayenesini haftaya olcakmissin kolay atlatirsin insallah.kuzeninin bebeginde kendiliginden mi duzeldi peki uzuluorum ister istemez
Hiim anladim hayirlisi bakalim hemen araya sikistirmis normal yapabilceini sanmiorum filan haftaya muayene ettikten sonra dar filan derse sen baska bi drada ggorn kafan rahat etsin guvenilmio iste her dra.tabiki sezeryanda oluruz gerekirse ama buna gerek yoksa normal neden olmasinki hakkimizda hangisi hayirlisi ise o olsun saglikla alalim yavrularimizi kucagimiza hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?