2015 Şubat Anneleri

bende dün gittim 2700 müş normal dedi
doğana kadar 3 ü bulur , belki azcık geçer
çünkü 1 ayda 900 gr almış oluyor

Tatlım senınde mi sezeryan bnmde 9 mm hemen hemen aynı senınkıyle de dr bana sezeryan demedı bununla ılgılı
bnm baska sebepten dolayı sezeryan cnm böbreğiyle ilgili deil yani..1 cm olursa haftası kaç olursa olsun alırız demişti sadece.

Sanırım o sertleşmeler doğuma hazırlıkmış benim öyle acayip sertlesiyo gobegim yamuk geziyorum resmen :) süt olayıda doğum yapınca bişey hormonu devreye giriyomuş sanırım

yanılmıyorsam oksitosin

kizlar sutun gelip gemedigni nerden anliyonuz, yoklayip duruyonuzmu yoksaaa
ben çok korkarimmm asla dokunmam meme uçlarina, rahimi uyariyormus ya dogum için uçlariyla oynamak elimi bile surmem ben :))

ya sen tecrübelisin bişey soracam
meme ucu demişken : )))
ben şimdi dokununca falan huylanıyorum , önceden de öyleydi yani , acı gibi de değilde bi rahatsızlık hissi oluyor
bebek emzirirken de hisseder miyim ? diyorum bazen bu hissi

Gözünuz aydın.Allah sağlıklı büyütmeyi nasip etsin.
35 i doldurdugumda2700 du.3500 doğar dedi haftasını beklerse

çamaşırını da çıkarıyor musun ?
yana mı itiliyor
effffff

bnm baska sebepten dolayı sezeryan cnm böbreğiyle ilgili deil yani..1 cm olursa haftası kaç olursa olsun alırız demişti sadece.

senin bebekte de mi böbrek genişlemesi vardı ?
bahsettiğiniz böbrek meselesi bu mu?

Bu sabah rüyamda bi kadın cuma günü gelen misafiri reddetme dedi.ay bi gelen olur mi ki diye tedirginim.evim pis değil ama dağınık.çocuklar evde malum.kolumu kaldırmaya enerjim yok.
Hatta bi ara bebis mi gelecek ki dedim ama hic bi işaret yok.

cidden cok sanslisin dr konusunda. 38 doldurmasi yeter deyip aliyorlar bebegi. Sonra derdini onlar cekmiyor tabi.

benimki de desem yapar ütüyü ama çok yavaş yapıyor
içim sıkılıyor benimde yavaş işten
o yüzden kendim yapıyorum hep, ama ben nevresim ütülemiyorum
haha ben acaba diyorum bebegin kiyafetlerini demi utulemesem. Yikadim dolaba yerestirdim. Neyse hastane cikisini bari utuleyeyim ayip di mi.

Valla helal olsun doktoruna demek ki kendine güveniyor adam kime gifiyorsun fakültede cnm? Bizim ünide çok velimiz var da. Bide doktorun peki iğne konusunda kararlı mı? Yani iğneyi bırakmayacaksın aniden sancın olsa doğuma alınacaksan olsan bile mi ? İster normal doğum ister sezeryan?

Yok emzirmek ayri birsey. Guzel bisey. Yani basta ben de incelemistim nasil diye ama bebekle paylastigin mucizevi bir sey. Rahatsizlik yok yara olmadikca

hayirdir ins
Bebek gelecek olabilir ama takvimin yok kac gunun kalmis bilemedim. Bugun olmazsa diger.cuma gelir belki :))

önce beyaz sıvı sonra sut gelecek.doğumun akabinde ilk20 dakika içinde emzirebilirsen şartlar müsait olursa bebegin emme refleksi çok kuvvetli oluyormuş.hem kolay kavrar hem sütü indirir.
Benim ilk cocugun çıkışı ziyaret saatine denk gelmişti.biraz sarkti zaman.teyzemle15 dk çocuğu memeye tutturmaya uğraştım.zor tuttu.kizimda hemen verdim.yapıştı.gerçi bebeğe de bağlı ama normal yaparsan hemen emzirmeye çalış.

dr un ajandasini dusunmuyorsa normal olur herhalde canim, hayirlisi olsun artik sagliklica al kucagina yavrunu
Amin canım inşallah. Çatı muayenesinde biraz problem çıkardım. Dr böyle olursa sezaryan yaparız yada epidural normal doğum dedi. Haftaya tekrar gideceğim.

cnm hergun olay var daha dun yıktılar her yerı molotofmu dersın el yapımı bombalar mı dersın karısık anlıycagın merkez ıyıymıs

benimki de desem yapar ütüyü ama çok yavaş yapıyor
içim sıkılıyor benimde yavaş işten
o yüzden kendim yapıyorum hep, ama ben nevresim ütülemiyorum
ayyy yok bende nevresim utulemem. Keske herseyi utulesek cok iyi olur ama dayanamam vallahi. Annem ic camasirlarimiza kadar utulerdi yaa

e onu ütüle sana zahmet : )))
ben daha yıkamadım bebeğinkileri ama ütülicem hepsini , sonra doğunca ütüleyemem hemen hemen pis oluyomuş zaten nerde yetişecem , izne ayrılmayı bekliyorum

kuzenim sezeryan olmuştu 6-7 yaşında çocuk , hala sezeryanın sıkıntılarını yaşıyorum, sonuna kadar bekle normal için uğraş diyor.

ayyy yok bende nevresim utulemem. Keske herseyi utulesek cok iyi olur ama dayanamam vallahi. Annem ic camasirlarimiza kadar utulerdi yaa

annem ütüyü hiç sevmez
çocuklarına ilk iş ütüyü öğretmiştir
ortaokula geçen kendisi ütülemeye başladı bizde : )))

Amin canım inşallah. Çatı muayenesinde biraz problem çıkardım. Dr böyle olursa sezaryan yaparız yada epidural normal doğum dedi. Haftaya tekrar gideceğim.
nasil problem?

yok utulenmiyor her zaman. Oglum kusardi gunde iki makine calisirdi kim nasil utulesin. Ama ilk giyeceklerini utuleyeyim yazik :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…