2015 Şubat Anneleri

oyyy o çamaşır işi bende de var yaaa. ama hava yağmurlu nevresimlerin falan güneşte kurumasını istiyorum. pazar yağış yok görünüyor o gün makineye atmayı düşünüyorum. ütü işini ise kocama bırakıyorum valla ben son zamanlarda ben başlıyorum bir iki yapıyorum sonra görev teslimi yapıyoruz sağ olsun benden güzel yapar ütüyü

Canım saat kaçta gelirse gelsin. Bugün bendede kadın var. Çalışma saati 8 saatmiş. İsterse akşam 5te gelsin 8 saati dolduracak. Stres yapma yani:)
çalışma saati 8 saatmi bizim burda öyle değil ne zaman bitirirse o zaman gider. sabah erken gelmesi daha iyi güneş varken halılar havalanır daha güzel.

kızlar bu karnın sert yada yumuşak olması ne anlama geliyor
benim karnım 1 saat yumuşaksa 2 saat sert oluyor

birde mesela doğum yapar yapmaz süt mü gelecek göğüslerden
şimdi bişey yok su bile yokken süt nasıl gelecek anlamıyorum

kız herkes doğurdu
bebişlerle uğraşıyor
biz doğurmayanlar takılıyoz işte
Kızlar ya bi şey sorucam benim salı günü kontrolüm vardı bebeğim in Her seyi normal Allaha Şükür kilosu 2640 olmuş doktor normal dedi ama sizinkiler kaçar kilo merak ettim herhalde 3 kilo anca doğacak minik kuzum

Yazamadim sabhtan beri. Oglumla basbasayiz oyun oynuyoruz :)
Gece sanciya uyandim. Bildigim dogum sancisiydi adet agrisina benzeyen. Sonra gecti bir daha da olmadi. Esime soylemedim paniklemesin diye. Ama ilk dogumda son 2-3 gun olmustu bu duzensiz sancilar. Bakalim bugun de olursa dogum baya yakin demektir.

Sanırım o sertleşmeler doğuma hazırlıkmış benim öyle acayip sertlesiyo gobegim yamuk geziyorum resmen :) süt olayıda doğum yapınca bişey hormonu devreye giriyomuş sanırım

Herkese hayirli cumalar.benim iki uc gundur akintim acik sari seklindeydi sulu degil orta yogun kivamda neyse bugunde az bisi cok acik renkte kahbe rengi leke gelmis cok az ama nisan kahve rengi olur mu hic bebegim iyimidir acaba gerci hareket edio icerde fatkediorum ama insan korkuo yinede nabmaliyim ki ben acaba

Benimde 1 haftadır karnım sertlesiyor. Bebeğin hareketlerini eskisi kadar sık hissetmiyorum. Benimde hala sütüm yok 1 damla bile gelmedi. Şimdi dr a geldim nst ye girdim muayene yapacak ona göre normal sezaryan karar verecek

nisan kahverengi olur canim tabiki
sen gunununde içindesin zaten git bence dr una gorun ..

kizlar sutun gelip gemedigni nerden anliyonuz, yoklayip duruyonuzmu yoksaaa
ben çok korkarimmm asla dokunmam meme uçlarina, rahimi uyariyormus ya dogum için uçlariyla oynamak elimi bile surmem ben :))

dr un ajandasini dusunmuyorsa normal olur herhalde canim, hayirlisi olsun artik sagliklica al kucagina yavrunu

seninki kısa sürmüş hakkaten
bende yaptırmadım hiç
çatala mı çıkılıyor bakılırken
Modern çatal :)) sırt üstü uzanıyosun,ayaklarını koyman için yer var tekerlikli sandalyedeki gibi,poponu tam uca getiriyosun ve bacaklarını iyice açıyosun.. Üstünde çarşaf örtülü zaten,doktor hiç bakmıyo bile,el yordamıyla kolayca hallediveriyo :))

çamasir maikinesine renklilieri attim,sonrada beyazlari ve kotlari aticam
hepsi kuruyunca da toptan utu yaapyim en iyisi hafta sonunaa

cok iyi bi drun var bence şanslısın. başka dr olsa alalım alalım suresı dolmus der.
bu konuda sansliyim canim anneden cok bebegin durumu daha onemli doktor icin acik acik planli sezeryana kqrsiyim dedi zaten gunlerin doldu bugun yarin sancin gelecek dedi.hakkimizda hayirlisi olsun ben iceride durmasinin ne yarari dedim oda iceride durdugu her gun altin degerinde dedi 40 hafta duran bebeklerle haftasindan once qlinan bebekler.arasinda bir ton fak var dedi eh bakalim ege bey ne zaman gelmek isteyecek :)

Bugün gene seni düşündüm gözden kaybolduğunda aklımıza doğurduğun geliyor :) maşAllah dirayetli çıktı senin Egecik

giremiyorum canim eskisi gibi. canim bisey yapmak istemior her tarafim sis otursam ayri sikinti yatsam ayri sikinti. beklioruz bakalim ege bey ne zaman isareti yollayacak.sonum sezeryanda olsa normal dogum baslangicini tadicam sanirim :)

dün rüyamda doğurmuşum
annem doğurtmuş , bebekte çok çirkin diyor
ben görmemişim ama eve geliyorum bebek hastanede kalmış
ama bende bir neşe hoplayıp zıplıyorum karnım falan dümdüz özlemişim koşmayı ya falan diyorum
bebek hiç aklımda yok
anne anlatsana nasıl benim bebeğim diyorum : ))

benimki de desem yapar ütüyü ama çok yavaş yapıyor
içim sıkılıyor benimde yavaş işten
o yüzden kendim yapıyorum hep, ama ben nevresim ütülemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…