oyyy o çamaşır işi bende de var yaaa. ama hava yağmurlu nevresimlerin falan güneşte kurumasını istiyorum. pazar yağış yok görünüyor o gün makineye atmayı düşünüyorum. ütü işini ise kocama bırakıyorum valla ben son zamanlarda2 makine çamaşırım var ütülenecek
1 makine kıyafetler var dün doktora giderken attım makineye gelene kadar makine anca durar diyerek ama işlerim uzayınca makinede durmaktan iyice buruşmuşlar normalde hemen çıkarırdım çok buruşuk çamaşırları açmak zor oluyor
1 makinede çarşaf nevresim takımları var
daha beyazlar yıkanacak
vay başıma gelenler
çalışma saati 8 saatmiCanım saat kaçta gelirse gelsin. Bugün bendede kadın var. Çalışma saati 8 saatmiş. İsterse akşam 5te gelsin 8 saati dolduracak. Stres yapma yani:)
Kızlar ya bi şey sorucam benim salı günü kontrolüm vardı bebeğim in Her seyi normal Allaha Şükür kilosu 2640 olmuş doktor normal dedi ama sizinkiler kaçar kilo merak ettim herhalde 3 kilo anca doğacak minik kuzumkız herkes doğurdu
bebişlerle uğraşıyor
biz doğurmayanlar takılıyoz işte
Sanırım o sertleşmeler doğuma hazırlıkmış benim öyle acayip sertlesiyo gobegim yamuk geziyorum resmen :) süt olayıda doğum yapınca bişey hormonu devreye giriyomuş sanırımkızlar bu karnın sert yada yumuşak olması ne anlama geliyor
benim karnım 1 saat yumuşaksa 2 saat sert oluyor
birde mesela doğum yapar yapmaz süt mü gelecek göğüslerden
şimdi bişey yok su bile yokken süt nasıl gelecek anlamıyorum
Benimde 1 haftadır karnım sertlesiyor. Bebeğin hareketlerini eskisi kadar sık hissetmiyorum. Benimde hala sütüm yok 1 damla bile gelmedi. Şimdi dr a geldim nst ye girdim muayene yapacak ona göre normal sezaryan karar verecekkızlar bu karnın sert yada yumuşak olması ne anlama geliyor
benim karnım 1 saat yumuşaksa 2 saat sert oluyor
birde mesela doğum yapar yapmaz süt mü gelecek göğüslerden
şimdi bişey yok su bile yokken süt nasıl gelecek anlamıyorum
nisan kahverengi olur canim tabikiHerkese hayirli cumalar.benim iki uc gundur akintim acik sari seklindeydi sulu degil orta yogun kivamda neyse bugunde az bisi cok acik renkte kahbe rengi leke gelmis cok az ama nisan kahve rengi olur mu hic bebegim iyimidir acaba gerci hareket edio icerde fatkediorum ama insan korkuo yinede nabmaliyim ki ben acaba
dr un ajandasini dusunmuyorsa normal olur herhalde canim, hayirlisi olsun artik sagliklica al kucagina yavrunuBenimde 1 haftadır karnım sertlesiyor. Bebeğin hareketlerini eskisi kadar sık hissetmiyorum. Benimde hala sütüm yok 1 damla bile gelmedi. Şimdi dr a geldim nst ye girdim muayene yapacak ona göre normal sezaryan karar verecek
Modern çatal :)) sırt üstü uzanıyosun,ayaklarını koyman için yer var tekerlikli sandalyedeki gibi,poponu tam uca getiriyosun ve bacaklarını iyice açıyosun.. Üstünde çarşaf örtülü zaten,doktor hiç bakmıyo bile,el yordamıyla kolayca hallediveriyo :))seninki kısa sürmüş hakkaten
bende yaptırmadım hiç
çatala mı çıkılıyor bakılırken
bu konuda sansliyim canim anneden cok bebegin durumu daha onemli doktor icin acik acik planli sezeryana kqrsiyim dedi zaten gunlerin doldu bugun yarin sancin gelecek dedi.hakkimizda hayirlisi olsun ben iceride durmasinin ne yarari dedim oda iceride durdugu her gun altin degerinde dedi 40 hafta duran bebeklerle haftasindan once qlinan bebekler.arasinda bir ton fak var dedi eh bakalim ege bey ne zaman gelmek isteyecek :)cok iyi bi drun var bence şanslısın. başka dr olsa alalım alalım suresı dolmus der.
Bugün gene seni düşündüm gözden kaybolduğunda aklımıza doğurduğun geliyor :) maşAllah dirayetli çıktı senin Egecik
Valla bi kaç kişi kaldık tadı tuzu yok buraların sağlıkla hayırlısıyla bizde doğursak ta kakaydı kusmuktu gazdı bunları konuşsak :) şaka bi tarafa Allahım bize kuzucuklarımızı sağlıkla görmeyi nasip eder inşAllah ya
Günaydınnnnnnn ohhh iznimin keyfini çıkarıyorum
dün yazılanlarını okuyamadım fazla ama doğum yapan yok sanırım
oyyy o çamaşır işi bende de var yaaa. ama hava yağmurlu nevresimlerin falan güneşte kurumasını istiyorum. pazar yağış yok görünüyor o gün makineye atmayı düşünüyorum. ütü işini ise kocama bırakıyorum valla ben son zamanlardaben başlıyorum bir iki yapıyorum sonra görev teslimi yapıyoruz sağ olsun benden güzel yapar ütüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?