- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
2 makine çamaşırım var ütülenecek
1 makine kıyafetler var dün doktora giderken attım makineye gelene kadar makine anca durar diyerek ama işlerim uzayınca makinede durmaktan iyice buruşmuşlar normalde hemen çıkarırdım çok buruşuk çamaşırları açmak zor oluyor
1 makinede çarşaf nevresim takımları var
daha beyazlar yıkanacak
vay başıma gelenler
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydınDoğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
kizlar sutun gelip gemedigni nerden anliyonuz, yoklayip duruyonuzmu yoksaaa
ben çok korkarimmm asla dokunmam meme uçlarina, rahimi uyariyormus ya dogum için uçlariyla oynamak elimi bile surmem ben :))
Canım tekrar gözün aydın benim göğüsler bitik çok canım yanıyor kremin adı neydi L ile başlıyordu???Bebek gelince günde 2 makina da bebek için calistirirsin artık benim kıza benzerse.habire kusuyor üst baş battaniye bırakmadı.kuruması da zor oluyor gerçi dışarda kurutmuyorum peteklere asiyorun
bu konuda sansliyim canim anneden cok bebegin durumu daha onemli doktor icin acik acik planli sezeryana kqrsiyim dedi zaten gunlerin doldu bugun yarin sancin gelecek dedi.hakkimizda hayirlisi olsun ben iceride durmasinin ne yarari dedim oda iceride durdugu her gun altin degerinde dedi 40 hafta duran bebeklerle haftasindan once qlinan bebekler.arasinda bir ton fak var dedi eh bakalim ege bey ne zaman gelmek isteyecek :)
LansinohCanım tekrar gözün aydın benim göğüsler bitik çok canım yanıyor kremin adı neydi L ile başlıyordu???
Canım tekrar gözün aydın benim göğüsler bitik çok canım yanıyor kremin adı neydi L ile başlıyordu???
Bebek gelince günde 2 makina da bebek için calistirirsin artık benim kıza benzerse.habire kusuyor üst baş battaniye bırakmadı.kuruması da zor oluyor gerçi dışarda kurutmuyorum peteklere asiyorun
Tesekkurler canım yaaalansinoh
dışarda kurutmam zaten kışın çamaşırlar ben
peteklerin üzerine sereriz artık ne yapalım
çok kusmasın inşallah
Teşekkür ederim canımLansinoh
Altında hiçbi şey kalmıyo,sadece çarşaf örtülü ,parmaklarıyla sağa sola yokluyo ne var ne yok :))çamaşırını da çıkarıyor musun ?
yana mı itiliyor
effffff
Kizlar saat 3 te aldim bebegimi kucagima. Sut gelmedihemen emmedi mama verdiler emdi onu. Bu saat oldu kac kez denedik emmiyo beni. Mama da istemiyo. Kan sekerini olcuyolar iyi. Kustu midesini yikadilar. Hala uyuyo aglamiyoda. Napacam ben. Neden ne emiyo ne mama yiyo kafayi yiyece m normalmi bu. Uyuyo hep.
Altında hiçbi şey kalmıyo,sadece çarşaf örtülü ,parmaklarıyla sağa sola yokluyo ne var ne yok :))
Bende de durum aynıHiç bir belirtisi olmayan hamilelerden biri de benim.Ağrı,sızı, kasılma nst hiç bişi yok o yüzden ağdaya bile gidesim yok sanki bebek doğmayacakmış gibi geliyor.Güzel de uyuyorum.Böyle olup aniden doğuma giden var mı bildiğiniz gördüğünüz.Bebişin eşyalarını çantaya bile koymadım,evi bile temizleyesim gelmiyor.Bu 40 haftayı bitireceğimin göstergesi mi acep ?
Aniden gitsen de yapılıyor sonuçta ,normal doğuracaksan hee hâlükarda yoklanacaksın kaçış yok :)))tırsıyorum bu işlemden
aniden doğuma gitsem diyorum bazen : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?