2015 Şubat Anneleri

offf belim sırtım koptu yaaa 1,5 saat sürmüş ütü merasimim
kızlar bende nevresimleri ütülemem ama bir takım hastaneye götüreceğim bir takımda doğumda evde kullanacağım diye ütüledim
aman koca koca çarşaflar zaten kolaymı onları ütülemek
şimdi oturdum yemekleride koydum ateşe
süpürge de yapılacak ama azıcık dinlenmem lazım

Bebek gelince günde 2 makina da bebek için calistirirsin artık benim kıza benzerse.habire kusuyor üst baş battaniye bırakmadı.kuruması da zor oluyor gerçi dışarda kurutmuyorum peteklere asiyorun

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın

kizlar sutun gelip gemedigni nerden anliyonuz, yoklayip duruyonuzmu yoksaaa
ben çok korkarimmm asla dokunmam meme uçlarina, rahimi uyariyormus ya dogum için uçlariyla oynamak elimi bile surmem ben :))

ahahah ben nerdeyse sağıcam
her duşa girdiğimde milim milim gelsede uyarıyorum göğüslerimi napiim artık

Bebek gelince günde 2 makina da bebek için calistirirsin artık benim kıza benzerse.habire kusuyor üst baş battaniye bırakmadı.kuruması da zor oluyor gerçi dışarda kurutmuyorum peteklere asiyorun
Canım tekrar gözün aydın benim göğüsler bitik çok canım yanıyor kremin adı neydi L ile başlıyordu???

benim kızım içerde kalma işini fazla önemsedi anlaşılan
40+2 yiz ama nst de bir tane kasılma çıktı okadar

Canım tekrar gözün aydın benim göğüsler bitik çok canım yanıyor kremin adı neydi L ile başlıyordu???

lansinoh

dışarda kurutmam zaten kışın çamaşırlar ben
peteklerin üzerine sereriz artık ne yapalım
çok kusmasın inşallah

Doktor beni pazartesiye ati ozaman akadar birşey olmasa karar veririz diyor ne karar sa ???

Canım gozunaydin Allah analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah bebişini. Sezeryan mi oldun neden sütunun gelmesini beklemediler bence bu hastanedekiler çok acele ediyorlar sut öyle musluk değil yani açınca fiskirsin bebek doğar doğmaz var yada yok demeden vereceksiniz memenizi o bağ oluşacak bebisle aranda hormonlar salgilanacak.bos da emse sorun değil bebegin çene kaslari gelişir emme reflexi gelişir. Zaten sut sonra geliyor kendiliğinden

Sarımsı açık kıvamlı ağız sütü geliyor ilk.o sut çok değerli zaten çok da ememeyen bebis için.durup durup emzirin bebeğinizin aklınıza geldikçe bebeğimiz kipirdandikca bebeğimiz agladikca.bi bakmissiniz göğüsleriniz süt dolmuş...

Hastanede bana da emzirme hemşiresi filan geldi yanıma iste sut geliyor mu gelmese mama verelim filan dedi..eşim de ben de mama verme taraftarı değiliz dedim,bi daha da bisey diyen çıkmadı sut konusunda savaşçı olun kızlar,sütun yetmiyor mu yoksa bu çocuk AC mi kalıyor yoksa diyen annelerinize,komsulariniza,kayinvalidrnize hiiiiiic kulak asmayin.sütünüz yetecek.9 aydır buna hazirlaniyorum ben diyip motive edin kendinizi annem diyor ki bu çocuk susuz kalmis baksana her tarafı buruşuk.nerdeyse 2 günlük bebeğe su icirecek sütun içinde su da var zaten uzmanlar boşuna mi diyor ilk 6 ay sadece anne sütü diye dedim,aman bunlar da herşeyi biliyorlar dedi sustu.kulak asmayinn

Hiç bir belirtisi olmayan hamilelerden biri de benim.Ağrı,sızı, kasılma nst hiç bişi yok o yüzden ağdaya bile gidesim yok sanki bebek doğmayacakmış gibi geliyor.Güzel de uyuyorum.Böyle olup aniden doğuma giden var mı bildiğiniz gördüğünüz.Bebişin eşyalarını çantaya bile koymadım,evi bile temizleyesim gelmiyor.Bu 40 haftayı bitireceğimin göstergesi mi acep ?

Bende de durum aynı

İstanbul, çanakkale, edirne, tekirdağ civarında oturan arkadaşlar.. Haftasonu çok kuvvetli lodos geliyormuş haberiniz olsun. Hayta thy çoğu seferini iptal etmiş. Girin bakın netten. Hava sıcaklıkları hissedilir derecede artacakmış. Esenkalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…