Ellerini ice sokmuyorlar da karindan bastirarak bebegin pozisyonunu degistiriyorlarAyy dusuncesi bile cok fena hazir sokmusken elleri cikariversinler ya disari :))
en son bayramda sildiydik
ben zaten hamile kalalı iş görmüyom denilebilir eşim yapıyor
o da sonbahar geleli silmedi yağmur yağar zaten diyerek
şimdi de iş işten geçti
yarın gelecekler , ama önceden uyarmıştım biz camları silmedik hiç diye
bugün sende de mi çamaşır günü
benim de sepet ağzına kadar dolmuş; klozet takımlarını yıkadım şimdi ayrıştırıp yıkamaya başlayacağım 3 makine var kesin; siyah,beyaz, nevresim tk. renkli de çıkarsa 4 eder :)
benimde çamaşır var katlanacak
bu hafta tembellik yaptım
normalde kuruyunca hemen hallediyordum
h.sonu yaparım diyodum ama akşam yapmam lazım şimdi
Vallahi ben hiç acı falan hissetmedim,çok rahattı :) zaten 5 sn falan sürdü ,çok kurcalamadı dr umHadi gözün aydın
Çatı muayenesi nasıldı, bende bugün olacam da tırsıyorum biraz
Vallahi ben hiç acı falan hissetmedim,çok rahattı :) zaten 5 sn falan sürdü ,çok kurcalamadı dr um
Gündüz kimse yok buralarda herkesgece kuşu yaa
ins yumasama fln olur. Yoksa sanciyi cekersin bebegin strese girer acil seseryan olur yine. Hergun kontrol ile bekle bence 41 bitene kadar. Acilma yimusama baslamadan suni sancinin sonu belli.
Neyse biz olumlu dusunelim daha pazt.ye cok var kendi sancin gelcek ins bugun yarin. Benim dr.um en gec cumayi beklerim demisti cuma kendi dogmustu oglum. Pozitif dusun beynimiz vucudumuzu cok etkiliyor
Sali guni acilma yumusama yoktu daha 10 gun durur dedi dr. Persembe aksam.sanci basladi cumaya dogurdum. Bni ornek al
bana da verdiler ama kısa sürdü, tüm hastane çığlık sesimi duymuştur ama kafası çıktıktan sonra herşey değişiyor vücudu yağ gibi akıyor, sonra ınga sesleri herşeyi unutturuyor.
Ay bendede temizlik var hafta sonu annemle kayinvalidem yapacaklar sagolsunlarhafta sonu temizlik var evde, kv , görümce gelcek sağolsunlar
yatak odasına beşik yeri açılacak
hallolsaydı
Senin isin de zor anacim tum.bu kaosta annen ve esin nerde ayiptit sormasi
Senin açılman yada azda olsa kendi sancın varmıydı ?
Rahim yumuşaması için iğne yapıyorlar ama açılma hic yoksa yine yapılabilir mi bilmiyorum.senin hic acilman yok sanırım?
Valla bi kaç kişi kaldık tadı tuzu yok buraların sağlıkla hayırlısıyla bizde doğursak ta kakaydı kusmuktu gazdı bunları konuşsak :) şaka bi tarafa Allahım bize kuzucuklarımızı sağlıkla görmeyi nasip eder inşAllah yakız herkes doğurdu
bebişlerle uğraşıyor
biz doğurmayanlar takılıyoz işte
ben ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
silmiyorum artık
doğurunca 2 dklık işi var silinir hemen
zaten kar yağacak diyorlar
ben geldim ama dogurmadan geldim :) doktorum beklemekten yana sezeryan olucam ama bir isaret bekliyor ben bebgin durumu iceride iyiyken almaya karsiyim kilosundan dolayi seker duzeyleri.dengesiz olacqk dedi iceride ne kadat durursa o kadar iyi dedi bizde beklioruz sipayi bakalim ne zaman belirti vrricrk
Bugün gene seni düşündüm gözden kaybolduğunda aklımıza doğurduğun geliyor :) maşAllah dirayetli çıktı senin Egecikben geldim ama dogurmadan geldim :) doktorum beklemekten yana sezeryan olucam ama bir isaret bekliyor ben bebgin durumu iceride iyiyken almaya karsiyim kilosundan dolayi seker duzeyleri.dengesiz olacqk dedi iceride ne kadat durursa o kadar iyi dedi bizde beklioruz sipayi bakalim ne zaman belirti vrricrk
Canım saat kaçta gelirse gelsin. Bugün bendede kadın var. Çalışma saati 8 saatmiş. İsterse akşam 5te gelsin 8 saati dolduracak. Stres yapma yani:)gunaydın bayanlar. bugun bizde de temızlık var. daha bayan gelcek baslıcak. ılk defa alıorum. bıraz tembel sankı aradım daha cıkmadım dedıbı de ben ısteyım kardesım evde. ıns halledebılırler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?