2015 Şubat Anneleri

benim eşim çöp atmak ve şarjlı süpürgeyle tüyleri almak dışında yardımcı olmaz
hala lambaları silecek
camları 4 aylık faqlandım sildiğimde
bidaha silemedim annem sildi geçen gün
ardından yağmur yağdı
çamur oldular

hergün çamaşır günü gibi zaten
bebek olunca +1 makine olacak
mendil kadar şeylerin ütüsü var bide
ayyy ütüden nefret ediyorum

benimde çamaşır var katlanacak
bu hafta tembellik yaptım
normalde kuruyunca hemen hallediyordum
h.sonu yaparım diyodum ama akşam yapmam lazım şimdi

ben pazara bırakmayacağım
kaç haftadır dışarı çıkalım dedik doktor yat deyince kaldı
dün doktor gezebilirsin deyince gözlerim parladı dışarı çıkacağım diye
pazara kalmasında rahatça gezelim

Doktorum da tam olarak senin söylediğini söyledi. Yalnızca Bir hastam dayandı ve normal doğurabilirdi senin durumundayken dedi. Ama çok acı çekti. Normal doğurduğuna pişmandı dedi..
Bana da en fazla Çarşamba yı beklerim demişti , ama ben pazartesi dedim. Eğer o günde caydırmazlarsa beni tabiii :)))
Inşallah kendi sancım gelirde bunları hep Konuştuğumla kalırım

bana da verdiler ama kısa sürdü, tüm hastane çığlık sesimi duymuştur ama kafası çıktıktan sonra herşey değişiyor vücudu yağ gibi akıyor, sonra ınga sesleri herşeyi unutturuyor.

Senin açılman yada azda olsa kendi sancın varmıydı ?

ben geldim ama dogurmadan geldim :) doktorum beklemekten yana sezeryan olucam ama bir isaret bekliyor ben bebgin durumu iceride iyiyken almaya karsiyim kilosundan dolayi seker duzeyleri.dengesiz olacqk dedi iceride ne kadat durursa o kadar iyi dedi bizde beklioruz sipayi bakalim ne zaman belirti vrricrk

kız herkes doğurdu
bebişlerle uğraşıyor
biz doğurmayanlar takılıyoz işte
Valla bi kaç kişi kaldık tadı tuzu yok buraların sağlıkla hayırlısıyla bizde doğursak ta kakaydı kusmuktu gazdı bunları konuşsak :) şaka bi tarafa Allahım bize kuzucuklarımızı sağlıkla görmeyi nasip eder inşAllah ya

Günaydınnnnnnn ohhh iznimin keyfini çıkarıyorum
dün yazılanlarını okuyamadım fazla ama doğum yapan yok sanırım
ben ne zaman cam silsem yağmur yağıyor
silmiyorum artık
doğurunca 2 dklık işi var silinir hemen
zaten kar yağacak diyorlar

canım silme boş ver bebeği görmeye gelecek olanlar camlara bakmaz sanırım benimde bugün temizlikçi gelecekti baktık yağışlı görünüyor 2 gün salıya erteledik. birazdan en azından bir süpüreyim salonu mutfağı diyorum. salıya kadar berbat olur. hiç yapacak halimde yok ama bakalım artık.

cok iyi bi drun var bence şanslısın. başka dr olsa alalım alalım suresı dolmus der.

Bugün gene seni düşündüm gözden kaybolduğunda aklımıza doğurduğun geliyor :) maşAllah dirayetli çıktı senin Egecik

gunaydın bayanlar. bugun bizde de temızlık var. daha bayan gelcek baslıcak. ılk defa alıorum. bıraz tembel sankı aradım daha cıkmadım dedı bı de ben ısteyım kardesım evde. ıns halledebılırler.
Canım saat kaçta gelirse gelsin. Bugün bendede kadın var. Çalışma saati 8 saatmiş. İsterse akşam 5te gelsin 8 saati dolduracak. Stres yapma yani:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…