slm kızlar bugun son muayene ve nstmızı olduk cok sukur cadı kızım 3700 gr 50 52 cm arası boyu olmus masallah son 6 gunumuz bakalım 40 haftalık cıktık muayenede drum kız bu buyuk bır bebek ha masallah dıyor :) genelde kızlar narın zayıf olur derler ya :) nstmızde bebekte ıyı cıktı cok sukur artık son beklemelerdeyız saglıkla gelsın ınsallah
slm kızlar bugun son muayene ve nstmızı olduk cok sukur cadı kızım 3700 gr 50 52 cm arası boyu olmus masallah son 6 gunumuz bakalım 40 haftalık cıktık muayenede drum kız bu buyuk bır bebek ha masallah dıyor :) genelde kızlar narın zayıf olur derler ya :) nstmızde bebekte ıyı cıktı cok sukur artık son beklemelerdeyız saglıkla gelsın ınsallah
bana bir enerji geldi hiç oturasım yok
beyazları çıkardım astım 2 çeşit yemek yaptım bebek kolonyası için şişeleri boşaltıp yıkadım
süpürge yapacağım
birde 2 dolabımıda boşaltıp tekrar yerleştiresim var
ne oldu bana anlamadım
kızlar geçen sordum ama arada kaynadı
ben şimdi bebek odası olarak kullanacağım odaya hiçbişey almamıştım
yani süs falan almadım
beşiği oraya geçireceğim artık
oda çok sade kalıyor
dekoratif duvar süsleri veya dolap için sticker falan alayım diyorum
ama nette bulamadım doğru dürüst şeyler
bana tavsiye edebileceğiniz site varmı nereden alabilrim
ya suni sanci verir ya sezeryana alir baska ne karari olacak canim
normalde naisl bi dr sezeryancimi, gerçi oyle olsa smdiye kadar seni çokdan ikna ederdii ;:)) )
eşim hastanede çalışdıyor ve doktorumla da çok samimi çok şükür bende öyle tahmin ediyorum ama suni sancidan da çok korkıyorum çünkü bir tanidiğim 4 bebişini dünyaya onunla getirdi ve kadin çooook zorlandi bende gördüm gerçeğe bebişin kordonu dolandiği için öyle olmuş ama yoksa normal istiyorum
Üzüldüm şimdi soyledim diye sen takma kafana kendi doktorum bişey olmayacagını düşünüyor böyle 100ü geçeen hastam oldu bir tanesi bile öyle doğmadı dedi düşünmemeye çalış sende son zamanlar psikolojimiz bozulmasın
evet dua ediyoruz herşeyde bir hayır vardır belki imtihanımız budur Rabbim nasıl uygun görürse öylesini nasip eder bekliyoruz bakalım :)
benimkide salı günü bakıp 1 hafta daha beklerim diyordu dün akşam midem çok bulandı kusmam oldu çok fazla bugun gittim salı günü yaparım yatışını diyor suni sancı ile korkuyorum ne bilim kötü oldummmm sonunda sezeryana dönebiliyormuş 2 cm açılmam var sanada suni sancı günü verir belki hayırlısı olsun dua edelim inş kendileri gelsin
benimkide salı günü bakıp 1 hafta daha beklerim diyordu dün akşam midem çok bulandı kusmam oldu çok fazla bugun gittim salı günü yaparım yatışını diyor suni sancı ile korkuyorum ne bilim kötü oldummmm sonunda sezeryana dönebiliyormuş 2 cm açılmam var sanada suni sancı günü verir belki hayırlısı olsun dua edelim inş kendileri gelsin