2015 Şubat Anneleri

slm kızlar bugun son muayene ve nstmızı olduk cok sukur cadı kızım 3700 gr 50 52 cm arası boyu olmus masallah son 6 gunumuz bakalım 40 haftalık cıktık muayenede drum kız bu buyuk bır bebek ha masallah dıyor :) genelde kızlar narın zayıf olur derler ya :) nstmızde bebekte ıyı cıktı cok sukur artık son beklemelerdeyız saglıkla gelsın ınsallah

Hamilelik takvimin farkli nasil 40 haftalik anlamadım

bebek ırı cnm bugun tam 37+0 yanı 38 haftanın ıcındeyız bebek ırı oldugu ıcın bas ve karın cevresıne gore 3 hafta kadar ılerde gozukuyor

canım ben koçtaş'tan almıştım, belki sitesinde de vardır

ya suni sanci verir ya sezeryana alir baska ne karari olacak canim
normalde naisl bi dr sezeryancimi, gerçi oyle olsa smdiye kadar seni çokdan ikna ederdii ;:)) )
eşim hastanede çalışdıyor ve doktorumla da çok samimi çok şükür bende öyle tahmin ediyorum ama suni sancidan da çok korkıyorum çünkü bir tanidiğim 4 bebişini dünyaya onunla getirdi ve kadin çooook zorlandi bende gördüm gerçeğe bebişin kordonu dolandiği için öyle olmuş ama yoksa normal istiyorum

Aynen bak böyle düşünmen çok güzel evladın Rahmet olacak belkide sana en iyisini en doğrusunu Allah bilir her zaman gönlünü ferah tut

Doktor beni pazartesiye ati ozaman akadar birşey olmasa karar veririz diyor ne karar sa ???
benimkide salı günü bakıp 1 hafta daha beklerim diyordu dün akşam midem çok bulandı kusmam oldu çok fazla bugun gittim salı günü yaparım yatışını diyor suni sancı ile korkuyorum ne bilim kötü oldummmm sonunda sezeryana dönebiliyormuş 2 cm açılmam var sanada suni sancı günü verir belki hayırlısı olsun dua edelim inş kendileri gelsin

mide bulantısı bendede var az birşey ama bilmiyorum hayırlısı suni sanci bende çok korkiyorum ama hepsi ayne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…