2015 Şubat Anneleri

benim kızım içerde kalma işini fazla önemsedi anlaşılan
40+2 yiz ama nst de bir tane kasılma çıktı okadar

ayni durumdayiz cokta onenli degil sonum sezeryan alacagindan :) ama seni yanlus hatirlamiyorsam sat tarihin one cekilmisti degilmi ? onunda etkisi olabilir cunku iri bebek erken gelir tezine en buyuk yalan ornek benim hayirlisi olsun canim gunleri degil beybilerin o yuzden bekleyelim bakalm

Benim ki de hasta olmuş dün farkettim iki gecedir çok huysuzdu dün de yanakları kızarınca dedim evet başladık yine .. bende bugün çamaşır yıkıyorum çok birikmesin ne olur ne olmaz diye
Sağolsun kv dem yıkar ben yokken de yine de onu da zora sokmak istemem hem Oğluma bakacak hem koca evin işi gücü o yüzden ben yapayım dedim :) şu anda kendimi yıllanmış ağaçlar gibi hissediyorum bir bacağım eski bacaklarımın toplamından daha kalın oldu ayak bileklerim görünmüyor varisler desen oooo Türkiye'ye yol olur :)
Herşeye rağmen ne kadar yorgun da olsak bitmiş de olsak Rabbim güç kuvvet veriyo çok şükür :)
Bu aralar kilo alışım da Sarpa sardı kontrol edemiyorum bir türlü ödem den mi neden bilmiyorum 22.2 kilo aldım üç haftam var daha bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun 104 kiloyum eski halime dönmem için en az bir iki sene geçmesi lazım herhalde 34 kiloyu bir versem tamamdır sonrası azar azar gider :)

canım olgunlaşmayan meyve düşmez.doktorunuz neden bu kdar acele ediyo anlamıyorum.benim doktorum bi sorun olmadığı sürece 42 yi doldururuz diyo.zaten bebekte ters acelemizde yok.stresden doğuracağın varsa doğuramayıcan.

Cnm sana bişey sordum bi bakar mısın?

evet oyle canim bebek herseyden once :) normal kadin dogum doktoru degil riskli gebelik ismi kiper aslan . igneye devam canim sezeryan olacagimdan sancim gelse de farketmiyor.devam edicem ama zaten hibor 6 saatlik etkili olan bir igne aksam 8 gibi vuruyorum ondan sonra sanci ne.zaman gelirse de farketmiyor

Allah analı babalı büyütsün inşallah sütleriniz yetsin bebekleriniz emsin hem alttan hem üstten gazları pıt pıt gitsin inşallah :)

Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

Bu kadar enerji doğum işaretidir söyleyim sana canım:)

hadi yaa aman olsun ya biran önce gelsin kızım sabırsızlanıyorum artık

canım ben koçtaş'tan almıştım, belki sitesinde de vardır

tamam canım bakayım bende

büyüklerimden düydugum kiz bebişlerı günlerinde gelir erkek bebişler geç gelir diyorlar ama benim kiz dahala sesini çikartmiyor

Canim senin dogum yakin o zaman. Enerji artarmis dogum öncesi. Sen yinede enerjini harcama doguma bırak

Yarın kontrol var Heycan bastı onbin Bakım Yaptım çünkü yine alttan muayene yapılacak sabahta fön çekeyim çantalarda gel dediler arabaya koycaz giderken ama benim bütün ağrılar kesildi Sancı falan hiç bişi yok kızçenin gelmeye niyeti yok
S serefraz85 sana inat doğurmucam boşu boşuna Çanta taşıcam bak görün

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
canimmm gozun aydin. Saglikla buyut kuzunu. Bol bol sutun olsun ins

Bugun doktor kontrolum vardi nstde sifir sanci cikti dumduz geçtiğimiz haftalar 3 5 tik cikiodu bebek daha yukardaymis dogum kanalina yerlesmemis tahmini 3250 falan zaten son haftalarda dogru olcum imkansiz gibi bisi dedi suyun cok ii hareketleri cok ii dedi boynunda dolanmis bi kordonumuz var o kordon hala duruomus ama tehlike arz eden bi durum yok dedi.. ya normalmi bu ben 38 haftaya geldim dedim kimi bayanlardan boyle olur dogumunuzda kolay olur muhtemelen daha gunumuz var sukret bence agri sizi icinde beklemekten iidir dedi hakli valla :) beklicem artik içimden bir ses 3 subat yada 17 subat dio bakalim hangisi olacak :)

Melike ne yalan soyleyim ilk doğumu ben senden bekliyordum kime niyet kime kısmet oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…