- 9 Ocak 2011
- 275
- 85
- 73
valla cnm her yıgıdın bır yogurt yıyısı varmıs bnm dr um boyle dedı herkese hayırlı dogumlar olsun ınsallah37+1 de 3500 gr 53 cm idi kızım ama dr um 10 gün ilerde dedi,iri falan demedi.. Sağlıkla kavuş kuzucuğuna inşallah :)
hepimize inşallah bilemem belkide sezerjan der ama ben genede suni deneyim diyorumallah yardımcımız olsun
Canım çok sağol çok teşekkür ederim Allah Razı olsun.
canım nerelerdesin?nasılsın bebişin nasıl?habersiz bırakma bizi..Canım çok sağol çok teşekkür ederim Allah Razı olsun.
benim kızım içerde kalma işini fazla önemsedi anlaşılan
40+2 yiz ama nst de bir tane kasılma çıktı okadar
Benim ki de hasta olmuş dün farkettim iki gecedir çok huysuzdu dün de yanakları kızarınca dedim evet başladık yine ..senin oglan kuçukdu demiu canim kiyamam yaa
benimki geec uyanmaz aslindada hasta oldugu için uyaniyor,dun gecee uyandi burnum akiyor, diye biraz atesi vardi yanimizda yatti
bi ara kiz uyandi biseyler istedi, noirmalde sabaha giki çikmayan uyanmayan çocuklar her geec ayaklanmaya ba$ladilar
sabah da kalkidm kiizi hazirlayip okula gotrdum ,esim goturuyordu ama dinlensin de çabuk iyile$sin hiç çekilmiyor valla ahstayken
oglan la babasi uyyor simdi içerde, bende uyusam az sonra kalkamam diye uyumadim 1 saat sora kahvalti hazirliycam esim ise gidecek
utum birikdi, çamasir birikdi yikiycam daha çok utu olcak diye ebkliyorum :))
bi vakit bulsam kaçicam hastaneyede zaman yokkii :))
ama yinede senin isin daha zor bi numara kuçuk oldugu için Alalh yardimcin olsun ..
canım olgunlaşmayan meyve düşmez.doktorunuz neden bu kdar acele ediyo anlamıyorum.benim doktorum bi sorun olmadığı sürece 42 yi doldururuz diyo.zaten bebekte ters acelemizde yok.stresden doğuracağın varsa doğuramayıcan.Geçen arkadaşım , eşimle ilişkiye girdik bikaç saat sonra sancım geldi dedi
Dedim sizin bünye alışık değil , hemen içerdekiini çıkarmaya çalışıyor
Bize ise hiç etki etmiyor
Doktor bile eğer o da kasmıyorsa hiç oynaşmayın enerjini kaybetme dedi
Cnm sana bişey sordum bi bakar mısın?ayni durumdayiz cokta onenli degil sonum sezeryan alacagindan :) ama seni yanlus hatirlamiyorsam sat tarihin one cekilmisti degilmi ? onunda etkisi olabilir cunku iri bebek erken gelir tezine en buyuk yalan ornek benimhayirlisi olsun canim gunleri degil beybilerin o yuzden bekleyelim bakalm
Valla helal olsun doktoruna demek ki kendine güveniyor adam kime gifiyorsun fakültede cnm? Bizim ünide çok velimiz var da. Bide doktorun peki iğne konusunda kararlı mı? Yani iğneyi bırakmayacaksın aniden sancın olsa doğuma alınacaksan olsan bile mi ? İster normal doğum ister sezeryan?
Allah analı babalı büyütsün inşallah sütleriniz yetsin bebekleriniz emsin hem alttan hem üstten gazları pıt pıt gitsin inşallah :)cherish korkutuneli vuslat25 kuzularını kucağına almış anneler :) Allah yavrularınıza hayırlı bir ömür nasip eder inşallah... bol sütünüz ve emmen bebişiniz olsun gaz sorunu da neymiş dersiniz inşallah
Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
Bu kadar enerji doğum işaretidir söyleyim sana canım:)
canım ben koçtaş'tan almıştım, belki sitesinde de vardır
Hayırlı olsun gözünuz aydınSukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
benim kızım içerde kalma işini fazla önemsedi anlaşılan
40+2 yiz ama nst de bir tane kasılma çıktı okadar
Canim senin dogum yakin o zaman. Enerji artarmis dogum öncesi. Sen yinede enerjini harcama doguma bırakbana bir enerji geldi hiç oturasım yok
beyazları çıkardım astım 2 çeşit yemek yaptım bebek kolonyası için şişeleri boşaltıp yıkadım
süpürge yapacağım
birde 2 dolabımıda boşaltıp tekrar yerleştiresim var
ne oldu bana anlamadım
canimmm gozun aydin. Saglikla buyut kuzunu. Bol bol sutun olsun insDoğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun
Bugun doktor kontrolum vardi nstde sifir sanci cikti dumduz geçtiğimiz haftalar 3 5 tik cikiodubebek daha yukardaymis dogum kanalina yerlesmemis tahmini 3250 falan zaten son haftalarda dogru olcum imkansiz gibi bisi dedi suyun cok ii hareketleri cok ii dedi boynunda dolanmis bi kordonumuz var o kordon hala duruomus ama tehlike arz eden bi durum yok dedi.. ya normalmi bu ben 38 haftaya geldim dedim kimi bayanlardan boyle olur dogumunuzda kolay olur muhtemelen daha gunumuz var sukret bence agri sizi icinde beklemekten iidir dedi hakli valla :) beklicem artik içimden bir ses 3 subat yada 17 subat dio bakalim hangisi olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?