2015 Şubat Anneleri

Canim senin dogum yakin o zaman. Enerji artarmis dogum öncesi. Sen yinede enerjini harcama doguma bırak

ay ne bileyim valla kaç hafta yatmaktan da olabilir
yarın sabah erken kalkıp temizliğimi bitirip arkadaşa gideceğim
çok pozitifim bugün

nasil problem?

yok utulenmiyor her zaman. Oglum kusardi gunde iki makine calisirdi kim nasil utulesin. Ama ilk giyeceklerini utuleyeyim yazik :)
Ben daha önce vajinismus tedavisi oldum. Benim için çatala çıkmak alttan muayene olmak biraz sıkıntılı oluyor. Açıkçası korkulacak bir şey yokdu ama ben yinede kastım kendimi çığlık attım.

Doğduk biz 18.01 de.
Allah tüm bekleyenleri kurtarsın vaktinde .
Iki kordon dolanması sonucu zor bir doğum geçirdim , yeni yazabiliyorum hepinize dualarınız ıcın mınnettarım saolun

Canım gozunaydin kavusmussun bebeğine benimkinin bacağına dolanmıştı kordon sizinki Nasil oldu? Bebegin Nasil çok uyuyor mu yada kusuyor mu?

Ben daha önce vajinismus tedavisi oldum. Benim için çatala çıkmak alttan muayene olmak biraz sıkıntılı oluyor. Açıkçası korkulacak bir şey yokdu ama ben yinede kastım kendimi çığlık attım.
Bana hala yapmadilar cati muayenesi bende cok korkuyorum o catala cikmak cidden cok moral bozucu

ya kızlar bana doktorum 2900 ila 3200 arasında doğar bu çocuk dedi
ama zaten şuan 2863
yani kilo alamayacakmı bu saatten sonra hiç
birde sizinkilere bakıyorum 3500 e yakın kilolarınız
neden benim kilo alamayacak
doğumun yakın gibi bişeyler söylemişti bu yüzdenmi
eğer 40 haftayı beklersem zaten 3 haftam var
kafama takıldı
bu saatten sonra kilo aldırmak için ne yesem acaba
halbuki yediklerim hep aynı hiç kısmıyorum bebeğe yarasın diye

Yaa dimi bende oyle bekliodum :)) bu gidisle en sin dogumi ben yapacam oglum bana küstü galiba gelmiceeem gelmiceeem dio

Senle gunlerimiz ayni.benim prenses 4 günlük oldu teyzesi kusmalara bile başladık günde kaç tane kıyafet degistiriyoruz paşan geleceği zamanı bilir annesi,demek ki dakik olacak beyefendi belki tam gününde gelir

Son zamanlarda annenin de bebegin de kilo alimi eskisi gibi olmuyor diye biliyorum ben.yanlış hatirlamiyorsam sen de çok zayiftin.esin de çok iri değilse doktorunun söylediği kilo aralığı normal bence.genelde iri bebeklerde annede seker öyküsü oluyor doğumdan hemen sonra bebegin şekeri düşüyor bir suru komplikasyon gelişiyor. Normal olsun sağlıklı olsun doğunca kilo alırlar inş. O zaman da almasalar sorun değil gerçi yeter ki sağlıklı olsunlar

Bana hala yapmadilar cati muayenesi bende cok korkuyorum o catala cikmak cidden cok moral bozucu
Gereksiz bence sancı gelip doğuma gittiğimizde baksalar daha iyi çoğu normal doğum yapan doğuma gidene kadar hiç muayene olmamış. Korkulacak bir şey yok ama o çatala çıkmak zaten insanın moralini bozmaya yetiyor

Ahaa sende mi? Benden sonra dayanamadın. Gözünaydın.

Oba naber napiyorsunuz emek nasıl sarılık oldu mu? Bizimki uyuyor habire sutumu sıkarak vermeye çalışıyorum Onu bile uykusundan uyanıp yutmuyor

babamız 87 falandı ama benim hamileliğim ona yaradı isteyipte veremediği kiloları benim hamileliğimde verdi
şuan 80 sanırım.
dediğin gibi sağlıklı olsun gerisi hiç önemli değil Allah izin verirse inşallah annesinin sütü yarar kuzucuğuma

bende oğlumda daha önce muayene olmadım sancı ile gittiğimde açılmaya baktı sadece çatım dar olsa o z ama n sezeryana alırdı galiba

Bugün kontrolüm vardı benim bebeğimde geçen haftadan beri hic kilo almamış hatta vermiş gözüküyor geçen haftaya göre. Bildiğim kadarıyla son haftalarda tam bir ölçüm yapılamıyor. Hem küçük bebek iyidir doğurması kolay olur

bende oğlumda daha önce muayene olmadım sancı ile gittiğimde açılmaya baktı sadece çatım dar olsa o z ama n sezeryana alırdı galiba
Bende normal doğum yapanlardan hep öyle duydum. Boşuna stres yaşadım. Ebe böyle olursa sezaryan yaparız dedi

Al benden de o kadar. Gerçi bakıyorumda şubatın ortasında doğuracaklarda genel olarak ağrı sızı yok gibi..Daha başlamadı herhalde kimsede.

bende 37. haftada gittiğimde sadece 100 gr almış 15 günde canım sıkıldı 1 haftadır izindeyken daha çok dikkat ettim yediklerime ama doktor ölçüm yapmadı 1 haftada çok brlli olmaz diyr salıyı bekliyorum merakla inş. salıya kalmaz doğar gerçi bunaldım ben

Senle gunlerimiz ayni.benim prenses 4 günlük oldu teyzesi kusmalara bile başladık günde kaç tane kıyafet degistiriyoruz paşan geleceği zamanı bilir annesi,demek ki dakik olacak beyefendi belki tam gününde gelir
Ayy ayni valla baak kizdim simdi oglusuma akranlarin napio sen napiosun die ama hiiic orali olmuo.. oyy yesinler onu yaa bagirsaklari calisio demekki kusuo bosverrrr bol bol kokla bebisini bol sutlu bol gulucuklu gunleriniz olsun ins :)

Ya ama iste catin cok darsa normal dogum yapamiosun esimin kuzeni yapamadi sezeryana girdi direk.. neyse 2 haftamiz kaldi ben en cok dogumu beklerken ebeler gelip gelip bakiomus ya ondan tirsiorum :))

suni sanciyla ilgili hiç tecrubem yok canim,bilemiycem nasil oluyor

bi dua var ben çok severimm

"Allah’ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle, hakkımda hayırlı olanı gönlüme razı eyle " diye
sende boyle dua et istersen aslinda hepimiz boyle dua edelim demiiii :) hamilenin duasi kabul olurmus kendimizede dua edebiliriz herhaldee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…