- 15 Şubat 2008
- 915
- 379
- 158
Yaa benle ayni olan dogum yapan var cnm hatta 2 gun sonra olanlarda var bende agri sizi cok vardi dayanilacak gibi deikdi nstde de surekli sanci cikiodu ben bu hafta boyle oldum nedenseAl benden de o kadar. Gerçi bakıyorumda şubatın ortasında doğuracaklarda genel olarak ağrı sızı yok gibi..Daha başlamadı herhalde kimsede.
İçim rahatladı cnm çünkü iğne konusu kafamı allak bullak etti ya 3500 0,2 ml kullsnmama rağmen kafama takılıyordu doktorun öyle dediyse sıkıntı olmaz herhalde epiduralde problem oluyor diyorlar da ondan sordum benim dojtor kes artık dedi. Sen genel mi olucan epidural mi?evet oyle canim bebek herseyden once :) normal kadin dogum doktoru degil riskli gebelik ismi kiper aslan . igneye devam canim sezeryan olacagimdan sancim gelse de farketmiyor.devam edicem ama zaten hibor 6 saatlik etkili olan bir igne aksam 8 gibi vuruyorum ondan sonra sanci ne.zaman gelirse de farketmiyor
henuz belli degil ama ben epidural istemiyorum.heyecanlanirim o yuzden genel anestezi olmasina sicak bakiyorum pazartesi kontrolum var yine.sorarim igneyi senin icin ama hep dqha once sordugumda doguma.kqdar.demisti degismez bu tezi :)İçim rahatladı cnm çünkü iğne konusu kafamı allak bullak etti ya 3500 0,2 ml kullsnmama rağmen kafama takılıyordu doktorun öyle dediyse sıkıntı olmaz herhalde epiduralde problem oluyor diyorlar da ondan sordum benim dojtor kes artık dedi. Sen genel mi olucan epidural mi?
geçmis olsun canim, tam mevsimi iste bu hastaliklar, benim kiz da basladi oksurmeye, bi ben kaldim saglam gorunurdeBenim ki de hasta olmuş dün farkettim iki gecedir çok huysuzdu dün de yanakları kızarınca dedim evet başladık yine ..bende bugün çamaşır yıkıyorum çok birikmesin ne olur ne olmaz diye
Sağolsun kv dem yıkar ben yokken de yine de onu da zora sokmak istemem hem Oğluma bakacak hem koca evin işi gücü o yüzden ben yapayım dedim :) şu anda kendimi yıllanmış ağaçlar gibi hissediyorum bir bacağım eski bacaklarımın toplamından daha kalın oldu ayak bileklerim görünmüyor varisler desen oooo Türkiye'ye yol olur :)
Herşeye rağmen ne kadar yorgun da olsak bitmiş de olsak Rabbim güç kuvvet veriyo çok şükür :)
Bu aralar kilo alışım da Sarpa sardı kontrol edemiyorum bir türlü ödem den mi neden bilmiyorum 22.2 kilo aldım üç haftam var daha bakalım Allah hepimizin yardımcısı olsun 104 kiloyum eski halime dönmem için en az bir iki sene geçmesi lazım herhalde 34 kiloyu bir versem tamamdır sonrası azar azar gider :)
En azından epidurali sorar mısın tehlike yaratıyor mu diye cnm? Kimi epidural kimi normal tehlikeli diyor gerçi 6 saatse sorun olmaz herhaldd de. Seninde hibor 3500 dimi? Banada iğneyi veren doktorum riskli gebelik ve tüp bebek yzmanıydı ona çok güveniyordum ama jimerden ayrıldığım için bırakmak zorunda kaldım o da bi gün sonra doğum yapabilirsin demişti ama şu an doktorum kullanmamı istemiyor zıtlaşmak istemedim eski doktorumu arayıp sordum kullanabilirsin dediondan sana sorduruyorum :)henuz belli degil ama ben epidural istemiyorum.heyecanlanirim o yuzden genel anestezi olmasina sicak bakiyorum pazartesi kontrolum var yine.sorarim igneyi senin icin ama hep dqha once sordugumda doguma.kqdar.demisti degismez bu tezi :)
Kanala girenler fazla almiyo falan diyorlardı seninki girmismiydi.onun dışında azar azar da olsa alır.3200 fena kilo değil merak etme.benim kız o kiloda doğmuştu.ne toplu ne zayıf.ya kızlar bana doktorum 2900 ila 3200 arasında doğar bu çocuk dedi
ama zaten şuan 2863
yani kilo alamayacakmı bu saatten sonra hiç
birde sizinkilere bakıyorum 3500 e yakın kilolarınız
neden benim kilo alamayacak
doğumun yakın gibi bişeyler söylemişti bu yüzdenmi
eğer 40 haftayı beklersem zaten 3 haftam var
kafama takıldı
bu saatten sonra kilo aldırmak için ne yesem acaba
halbuki yediklerim hep aynı hiç kısmıyorum bebeğe yarasın diye
Geçmiş olsun .gözünüz aydin.sağlıkla buyutunSukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
Patates muz yoğurt.ayva kasar özellikle eski kasar.bunlar kalmis aklimdaBebişe kilo aldiran gidalar neler kızlar
Normal Doğum olarak gidip son anda da bir terslik olabiliyor o yüzden şimdi den strese sokmaları da yanlış. Geçen hafta muayene yapacağım dedi 1 haftadır sıkıntı yaşıyordum nasıl olacak diye.Ya ama iste catin cok darsa normal dogum yapamiosun esimin kuzeni yapamadi sezeryana girdi direk.. neyse 2 haftamiz kaldi ben en cok dogumu beklerken ebeler gelip gelip bakiomus ya ondan tirsiorum :))
Senin açılman yada azda olsa kendi sancın varmıydı ?
Ben de simdi aksam yemeğini fazla kacirmisim.sanki tenim göbeğine bir beden dar geliyormuş gibi.carrtt diye yarilcakmisim gibi hissediyorum.zor nefes alıyorum.ne vardı o kadar yicek.Karnim geriliyo dogum yaklastikca. Ittirip duruyo zilli.
36. Haftamda gidince 150 gr almıştı benimde canım sıkıldı. 38. Haftada gittiğimde 900 gr almıştı bu hafta 50 gr vermiş gözüküyor o yüzden artık takmıyorum makine tam ölçüm vermiyor.bende 37. haftada gittiğimde sadece 100 gr almış 15 günde canım sıkıldı 1 haftadır izindeyken daha çok dikkat ettim yediklerime ama doktor ölçüm yapmadı 1 haftada çok brlli olmaz diyr salıyı bekliyorum merakla inş. salıya kalmaz doğar gerçi bunaldım ben
Benim.oglan ac gozlulukle 2550 gr olmus gunde 50 gr aliyo bu gidisle oburiks olucaz
İçim rahatladı cnm çünkü iğne konusu kafamı allak bullak etti ya 3500 0,2 ml kullsnmama rağmen kafama takılıyordu doktorun öyle dediyse sıkıntı olmaz herhalde epiduralde problem oluyor diyorlar da ondan sordum benim dojtor kes artık dedi. Sen genel mi olucan epidural mi?
kiz ne çabuk yediniz aksam yemegini :))Ben de simdi aksam yemeğini fazla kacirmisim.sanki tenim göbeğine bir beden dar geliyormuş gibi.carrtt diye yarilcakmisim gibi hissediyorum.zor nefes alıyorum.ne vardı o kadar yicek.
Yok cnm doğum şekline karar vermiş değilim . Ama benim kafamda hep şu soru işareti var aniden doğum başladığında ne olacak mesela iğneyi vuruyorsun bir kaç saat sonra doğum başladı normal de olabilir ama normal başlayıp epidural sezeryana da çevirebilir her iki durumdada ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz sonuçta ama doktorum bırakmamı söylemesine rağmen bebeğim için bırakamıyorum da iğneyi o yüzden soru işaretleri .doktoruna güvenmelisin dozun düşük zaten
epidural sezeryan olanlar var ben doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi güveniyorum açıkcası
sezeryana niyetlisin sanırım
için rahat etmeyecekse doktora söyle son haftaya kadar kullan iğneyi
çogu kisi dogum yaptiEski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
Eski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?