2015 Şubat Anneleri

Al benden de o kadar. Gerçi bakıyorumda şubatın ortasında doğuracaklarda genel olarak ağrı sızı yok gibi..Daha başlamadı herhalde kimsede.
Yaa benle ayni olan dogum yapan var cnm hatta 2 gun sonra olanlarda var bende agri sizi cok vardi dayanilacak gibi deikdi nstde de surekli sanci cikiodu ben bu hafta boyle oldum nedense

İçim rahatladı cnm çünkü iğne konusu kafamı allak bullak etti ya 3500 0,2 ml kullsnmama rağmen kafama takılıyordu doktorun öyle dediyse sıkıntı olmaz herhalde epiduralde problem oluyor diyorlar da ondan sordum benim dojtor kes artık dedi. Sen genel mi olucan epidural mi?

henuz belli degil ama ben epidural istemiyorum.heyecanlanirim o yuzden genel anestezi olmasina sicak bakiyorum pazartesi kontrolum var yine.sorarim igneyi senin icin ama hep dqha once sordugumda doguma.kqdar.demisti degismez bu tezi :)

geçmis olsun canim, tam mevsimi iste bu hastaliklar, benim kiz da basladi oksurmeye, bi ben kaldim saglam gorunurde
ama içimize baksalar en guçsuzu yardima ihtiyaci olan benim ama gikimda çikmiyor kime ne diycemm ..

kilon varmis baya ama azim edersen verirsin canim, dogumdan sonra kizalrla karatay diyeti yapicaz sende gel , sutu mutude etkilemez hep beraber fit anneler oluruz : )) bende aldim bi 15 kg .. ama $i$lik onemli , tansiyon problemin yok demi ? benim idarrda protein çikdi paranoya oldum surekli bi yerlerimi kontrol ediyorum $i$lik varmi diye, hastaneden hemen gel dediler $i$lik faalan olursa ..

valla ben uçuncu makineyi çalistirdim , çikaanlari nereye asacam onuda bilmiyorum ama sepeti bosalticam koydum kafaya : )))

ben dogursamda farketmez hastanden gelince yine ben yikatip hallederim sepeti en iyisi bugun isini yarina birakmayim demii :)

henuz belli degil ama ben epidural istemiyorum.heyecanlanirim o yuzden genel anestezi olmasina sicak bakiyorum pazartesi kontrolum var yine.sorarim igneyi senin icin ama hep dqha once sordugumda doguma.kqdar.demisti degismez bu tezi :)
En azından epidurali sorar mısın tehlike yaratıyor mu diye cnm? Kimi epidural kimi normal tehlikeli diyor gerçi 6 saatse sorun olmaz herhaldd de. Seninde hibor 3500 dimi? Banada iğneyi veren doktorum riskli gebelik ve tüp bebek yzmanıydı ona çok güveniyordum ama jimerden ayrıldığım için bırakmak zorunda kaldım o da bi gün sonra doğum yapabilirsin demişti ama şu an doktorum kullanmamı istemiyor zıtlaşmak istemedim eski doktorumu arayıp sordum kullanabilirsin dediondan sana sorduruyorum :)

Kanala girenler fazla almiyo falan diyorlardı seninki girmismiydi.onun dışında azar azar da olsa alır.3200 fena kilo değil merak etme.benim kız o kiloda doğmuştu.ne toplu ne zayıf.
Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
Geçmiş olsun .gözünüz aydin.sağlıkla buyutun
Bebişe kilo aldiran gidalar neler kızlar
Patates muz yoğurt.ayva kasar özellikle eski kasar.bunlar kalmis aklimda

Ya ama iste catin cok darsa normal dogum yapamiosun esimin kuzeni yapamadi sezeryana girdi direk.. neyse 2 haftamiz kaldi ben en cok dogumu beklerken ebeler gelip gelip bakiomus ya ondan tirsiorum :))
Normal Doğum olarak gidip son anda da bir terslik olabiliyor o yüzden şimdi den strese sokmaları da yanlış. Geçen hafta muayene yapacağım dedi 1 haftadır sıkıntı yaşıyordum nasıl olacak diye.

36. Haftamda gidince 150 gr almıştı benimde canım sıkıldı. 38. Haftada gittiğimde 900 gr almıştı bu hafta 50 gr vermiş gözüküyor o yüzden artık takmıyorum makine tam ölçüm vermiyor.

doktoruna güvenmelisin dozun düşük zaten
epidural sezeryan olanlar var ben doktora sordum bi sıkıntı olmaz dedi güveniyorum açıkcası
sezeryana niyetlisin sanırım
için rahat etmeyecekse doktora söyle son haftaya kadar kullan iğneyi

Ben de simdi aksam yemeğini fazla kacirmisim.sanki tenim göbeğine bir beden dar geliyormuş gibi.carrtt diye yarilcakmisim gibi hissediyorum.zor nefes alıyorum.ne vardı o kadar yicek.
kiz ne çabuk yediniz aksam yemegini :))
ben aksamlari azyiyorum ama sonra açliga dayanamayip ati$tiriyorum bu sferde midem yaniyor tabi bana geri yol su kilo yag olarak dönüyor bu geç yemelerimm
bu aksam ne yiycem hiç bi fikrim yokkk

Yok cnm doğum şekline karar vermiş değilim . Ama benim kafamda hep şu soru işareti var aniden doğum başladığında ne olacak mesela iğneyi vuruyorsun bir kaç saat sonra doğum başladı normal de olabilir ama normal başlayıp epidural sezeryana da çevirebilir her iki durumdada ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz sonuçta ama doktorum bırakmamı söylemesine rağmen bebeğim için bırakamıyorum da iğneyi o yüzden soru işaretleri .

Eski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek

Oglusumun kontrolu vardi bugun 7 gun once 2600 du simdi 3160 olmus. boyuda uzamis 52 cm olmus masallah...

bebeklerde gaz sorunu kacınılmaz bazen ne yersen ye asiri gazli olabiliyor bebisler...benim kuzumda da gaz var cok degil ama yinese dr ısrarla resimdeki gaz ilacini onerdi kendide cocuklarinda kullanmis... faydali olursa yazarim....

Masallah dogum yapan anneleri kutluyoorum...

Litchi de bir haber verseydi gun boyu onu dusundum durdum...

Eklentiler

• 1422638421308.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 96
Allah a şükür temizliğimi bitirdim. Bebeğin odası hazır çantalar hazır. Bebek görmeye gelenler için hazırlıklarda tamam artık kızım gelsin

Eski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
çogu kisi dogum yapti
yapmayanlar son gunlerin vedigi agirlikla ugrasiyor
subat sonu olanlarda daha izine çikmadi
seninde ailen geldi mesela o,yuzden galiba giremiyorsun eskisi gibi
serefraz oyle
baska kim kaldiki :)

bend eburalarda atkiliyorum ama sayfa ilerlemeyince kendi kendim ayzamiyorum tabiki :)

topiğin adını mı değiştirsek şubat gelmeden herkes doğurdu kenara çekildi
önceden sayfalara yetişemezdik şimdi zar zor ilerliyor hepimiz doğurunca in cin top oynayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…