2015 Şubat Anneleri

maşallah ne yaptın da bu kadar güzel kilo aldı bebişin? bana da doktor dün biogaia diye bir gaz ilacı verdi. Dün kullanmaya başladım bakalım faydasını görebilecekmiyiz.
Sadece emzirdim canim cok su iciyorum sutum iyi msssllah...
Bide son emzirdigim gogusten badliyorum emzirmrye dolu olmasada arkadaki sut daha yagli ve besin degeri daha yuksek. Bazen cok sertlesiyor goguslerim dusa girip ilk sutu sagiyorum.
ilk sut de cok degerli tabi ama onceligi arkadakine veriyorum rengi bile sari oluyor..

Hayırlı sabahlar kızlar naptınız varmı doğuran sancısı tutan pkass gidiyor galiba bu sefer

kızlar dün gece göbeğim beni uyutmadı üst kısmı çok sertti yatakta dönemedim wc ye kalkmak ölümdü sancı yoktu bariz bağırarak döndüm durdum 4den sonra uyumuşum dün gece kızım içerde ne yaptı merak ettim

Aynısı bana da oluyor hele dün gece bağırarak uyandım nasıl canım acıdı ne sağa dönebildim ne sola az biraz uyumuş kalmışım sonrası uyku yok zaten

Bir avazda kurtul insallah....
Kuzuna kavusmaya az kaldi ...

hakikaten canım 5 dk yı beklesen keşke..hastaneye gitmeden açık havada biraz yürüyüş yapabilsen mesela.

doğuma hazırlık çalışmaları.aynen dediğin gibi hareket ettirmiyo.yakında hafif hafif o sertleşmelere bel kasık ağrısı eklenir.sonra gelir gerçek doğum kasılmaları ALLAH ALLAH

pkasss bile sancıları tuttu hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağına. kim kaldı şimdi benim gibi sıranın başını çeken var mı başka dün gece toplu iğne başlığı kadar kahverengi lekeler gelmiş ama daha da bir şey yok

doğuma hazırlık çalışmaları.aynen dediğin gibi hareket ettirmiyo.yakında hafif hafif o sertleşmelere bel kasık ağrısı eklenir.sonra gelir gerçek doğum kasılmaları ALLAH ALLAH
kızım geliyorum anne mi diyor yani :) :) bana anne diyecek bir varlık olacak Allahım sana çok çok şükür

Hadi hayırlı haberlerle dön inşallah. bende merak ediyorum hiç belirti vermeden mi gelecek sancı vs. çünkü doktorum bir işaret bekliyor ama ne beklediğimi bilmediğimden kendimi tuhaf hissediyorum,dün gece toplu iğne büyüklüğünde 2 3 tane leke gelmiş ama daha birşey yok. birde ıslaklık var ama öyle su akıcak kadar değil,yani çamaşırıma bulaşmayan bir ıslaklık bekliyorum ısrarla bakalım nasıl olacak

Hadi artık çıkar şu çocuğu inşallah bi avazda Kurtul canım çooook rahat bir doğumun olur inşallah

O kadar Sancı çekip hala doğurmayan ben Varım senin doktor gibi gidiyom eve yolluyo birazdan gitcez yine bakalım ne diyecek

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bakalım bugün doğuran eden olacak mı?

Kocamı kandıramadım gelcek yine hastaneye bu sefer nedense onu götürmek hiç istemiyorum doğurcam mı acaba annem geliyor yolda neyse ben kalkayım da bari gön falan çekeyim çok sıkıcı ya artık kontrolden de sıkıldım :-(

O kadar Sancı çekip hala doğurmayan ben Varım senin doktor gibi gidiyom eve yolluyo birazdan gitcez yine bakalım ne diyecek

daha önce 50 lere 60 lara çıkan kasılmalar şimdi sıfırlarda benim ki de aynı eve yollayıp duruyor zaten sezeryan olucam onu biliyorum da bir işaretim olaydı

bencede dayanamaz
onun içinde rahatsız bir durum bence
aman gitsin nolcek : )))
senin annengil gelecek mi ?
Annem 2 hafta sonra gelecek canım. İki çok bilmiş anneyi birarada çekemeyecem, bide benim annem yaşlı, çok faydası olmaz bana.

cnm hergun olay var daha dun yıktılar her yerı molotofmu dersın el yapımı bombalar mı dersın karısık anlıycagın merkez ıyıymıs
Hadi yaa Allah kolaylık versin.
Merkezde sorun yok, o açıdan rahatız.

hastanede strese sokmuyorlarsa bekleme git bence. Kontrol altinda olmak iyidir. Bir nefeste dogur ins

Kahverengi leke nisan olabilir ama nisanin anlami olmuyor devaminda sanci gelmeyince. Senin seseryan kesin mi. Dr tam olarak ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…