Sadece emzirdim canim cok su iciyorum sutum iyi msssllah...maşallah ne yaptın da bu kadar güzel kilo aldı bebişin? bana da doktor dün biogaia diye bir gaz ilacı verdi. Dün kullanmaya başladım bakalım faydasını görebilecekmiyiz.
Aynısı bana da oluyor hele dün gece bağırarak uyandım nasıl canım acıdı ne sağa dönebildim ne sola az biraz uyumuş kalmışım sonrası uyku yok zatenkızlar dün gece göbeğim beni uyutmadı üst kısmı çok sertti yatakta dönemedim wc ye kalkmak ölümdü sancı yoktu bariz bağırarak döndüm durdum 4den sonra uyumuşum dün gece kızım içerde ne yaptı merak ettim
Bir avazda kurtul insallah....Evet bunlar doğum sancısı artık daha da eminim
Dakikalar kısaldı
Geldiğinde Şiddeti daha fazla
Doktoru aradım gel dedi
Eşim birazdan burda olur
Gideriz
Annem keşke 5dk ya düşmesini beklesek dedi ama artık 10fk dan daha kısa zaten
hakikaten canım 5 dk yı beklesen keşke..hastaneye gitmeden açık havada biraz yürüyüş yapabilsen mesela.Evet bunlar doğum sancısı artık daha da eminim
Dakikalar kısaldı
Doktoru aradım gel dedi
Eşim birazdan burda olur
Gideriz
doğuma hazırlık çalışmaları.aynen dediğin gibi hareket ettirmiyo.yakında hafif hafif o sertleşmelere bel kasık ağrısı eklenir.sonra gelir gerçek doğum kasılmaları ALLAH ALLAHkızlar dün gece göbeğim beni uyutmadı üst kısmı çok sertti yatakta dönemedim wc ye kalkmak ölümdü sancı yoktu bariz bağırarak döndüm durdum 4den sonra uyumuşum dün gece kızım içerde ne yaptı merak ettim
kızım geliyorum anne mi diyor yani :) :) bana anne diyecek bir varlık olacak Allahım sana çok çok şükürdoğuma hazırlık çalışmaları.aynen dediğin gibi hareket ettirmiyo.yakında hafif hafif o sertleşmelere bel kasık ağrısı eklenir.sonra gelir gerçek doğum kasılmaları ALLAH ALLAH
Gunaydin herkese.
Dr.a gidicez bakalim napiyor bizim bebis. Alttan bakayim dedi bir de gecen hafta. Bn de bari 38 bitsin oyle bak dedim. Bugun bakicak. Sanmiyorum ki bir acilma vs olsun.
Pkasss gibi onceki gun.hic belirti yokken dogurdum ben ilkimi cunku
Hadi artık çıkar şu çocuğuEvet bunlar doğum sancısı artık daha da eminim
Dakikalar kısaldı
Doktoru aradım gel dedi
Eşim birazdan burda olur
Gideriz
O kadar Sancı çekip hala doğurmayan ben Varımpkasss bile sancıları tuttu hadi hayırlısıyla al yavrunu kucağına. kim kaldı şimdi benim gibi sıranın başını çeken var mı başka dün gece toplu iğne başlığı kadar kahverengi lekeler gelmiş ama daha da bir şey yok
O kadar Sancı çekip hala doğurmayan ben Varımsenin doktor gibi gidiyom eve yolluyo birazdan gitcez yine bakalım ne diyecek
Annem 2 hafta sonra gelecek canım. İki çok bilmiş anneyi birarada çekemeyecem, bide benim annem yaşlı, çok faydası olmaz bana.bencede dayanamaz
onun içinde rahatsız bir durum bence
aman gitsin nolcek : )))
senin annengil gelecek mi ?
Hadi yaacnm hergun olay var daha dun yıktılar her yerı molotofmu dersın el yapımı bombalar mı dersın karısık anlıycagın merkez ıyıymıs
hastanede strese sokmuyorlarsa bekleme git bence. Kontrol altinda olmak iyidir. Bir nefeste dogur insEvet bunlar doğum sancısı artık daha da eminim
Dakikalar kısaldı
Doktoru aradım gel dedi
Eşim birazdan burda olur
Gideriz
Kahverengi leke nisan olabilir ama nisanin anlami olmuyor devaminda sanci gelmeyince. Senin seseryan kesin mi. Dr tam olarak ne diyorHadi hayırlı haberlerle dön inşallah. bende merak ediyorum hiç belirti vermeden mi gelecek sancı vs. çünkü doktorum bir işaret bekliyor ama ne beklediğimi bilmediğimden kendimi tuhaf hissediyorum,dün gece toplu iğne büyüklüğünde 2 3 tane leke gelmiş ama daha birşey yok. birde ıslaklık var ama öyle su akıcak kadar değil,yani çamaşırıma bulaşmayan bir ıslaklıkbekliyorum ısrarla bakalım nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?