canim sana yatarak emzir dedim ama yazimi gormedin galibaGunaydin herkese. Oturabildigime ve tucaletimi yapabildigime hic bu kadar sevinmemistim:) normal doguranlar ne sanslisiniz.. Ameliyat zormus..sonrasi zor yani. Bebisim uyudu nihayet. Aksam 9 dan beri 1.5 -2 saatte bir emzirdim. Artik emiyo cok mutlutum:)emdi uyudu ama hep mikir mikir bi rahar degildi. En sonunda sabah 6 da 20cc mama verdik. Simdi rahat uykuya daldi.sutum tam gelene kadar boyle mama vrrmek biraz sakincali olurmu? Bugun taburcuyuz. Eve gidip bi dus alsam sutum artar ins. Baska onerisi olan varmi bu rmzirme ile ilgili? Cok acemiyim cookkkk...bir de yatakta oturarak emzirmek zormus yada ben beceremedim. Sandalyeye gecis yaptim ama az once artik daha rahat olur ins.
Allah anali babali büyütsün insallah.kac kilo bebisin normal mi dogum yaptinmBende doğum yaptım bu sabah 8.30 da
esiyin derdi neyki 16 subatla : ))))Kızım 1 gun sonra doğmuştu Ben bugun yarın Buda gelır dıyorum esım 16 Şubat sayıklıyorallahım sen koru neymış erkek cocukları gec. Doğarmış
Hamılelıkte ateş rısklıdır bebekte kalıcı özür bırakabılır .. Ateş çıkarsa hıc bekleme gıt Dr a. Ben kızımda son gunlerımde bırden ateslendım 40 derecede baygın yattım 10 gun.. Hem kanımda hem ıdrarımda enf varmış megerse .. Ateş yatağa düşürüyor ınsanıesim ve oglumdan sonra kiziminda atesi çikdi,kizim 6.5 yasinda bu 3. atesi olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam çikmiyor çocugun atesi oyle bi bunyesi var (di )
ama bu nasil bi illetse eve girdi milleti kirdi geçirdi
benimde burnum akiyor, hapsuruyorum ,bogazim agriyor,pazaretsiye kalmaz ates sirasi bana geçer giibi duruyor .. ilk defa boyle bisey oluyor, oksuruk leri hepimiz gçirriz sirayla atesli olan hiç butun aileyi vurmmaisti
hamileyken atesimiz olursa noluyor bilenn varmi? direk hastaneye giderim herhalde ama onlar napacak biseyde yapmazlar ..
Valla yaa 16 Şubat'a yıl var :)) dusunmesı bıle korkunçesiyin derdi neyki 16 subatla : ))))
bir_iki gun deilki açocuk caz babami kirmayim bekleyim desin : ))))
2.02 olsun insallah hayrliiyla : ))))
hadi yaaa, giderim o zaman saat kaç olursa olsunHamılelıkte ateş rısklıdır bebekte kalıcı özür bırakabılır .. Ateş çıkarsa hıc bekleme gıt Dr a. Ben kızımda son gunlerımde bırden ateslendım 40 derecede baygın yattım 10 gun.. Hem kanımda hem ıdrarımda enf varmış megerse .. Ateş yatağa düşürüyor ınsanı
Bısey degıl cıdden doğursan ılk kendın inanmayacaksın :)Günaydın
Bütün gece ara ara giren sancılarım oldu
Sabah 07:01 de şiddetli bir sancı , sonra 7:11 de , 7:21 de derken devam ediyor. Eşimi işe gönderdim. Annem bende diye. Ama henüz uyandırmadım. Halaaaa acaba yalancı sancı mı diyorum.
Birazdan duşa giricem. Eğer hala daha devam ederse sancım , eşimi arayıp devam ediyor dicem. Annemi de uyandırıcam.
Ayy bi yandan da çok heyecanlı bi yandan da acaba değilmi diyorum.
canim sana yatarak emzir dedim ama yazimi gormedin galiba
yatarakda çok kolaylikla emzirebilirsin
mamayi verde dikkat et biberona ali$masin kasikla versen olurmuki ?
ben çocuklara hiç mama vermedim bu konuda pek bilgim yok maalesef
Bısey degıl cıdden doğursan ılk kendın inanmayacaksın :)
Canım bizim doktor bu hafta persmbe cuma yokmus bizide carsamba gunune cagirdi.Normal hareketten farkli bu defa asagilarda kurcaliyor bitaraflarimi cadiiiiiiciim kiyafet icin kese buldum igde siparis verdm en erken carsmba elimde olurmus. Kuzucumla randevu talebimi pazrtesiden persmbye mi alsam acep
Yazmadi ben de mmerak ediyorum vifi vardr aslında da firsati olmadi belki Iyi olduklarni umuyorum ins yarin yyazar
tu tu tuuu masallah boyle babaneye can kurban
Iyi geceler kızlar, en son salı'yı Çarşamba'ya bağlayan gece yazmıştım sabaha karşı 4.30 da hastaneye gittim felaket sancıyla 5.5 cm açılmam olmuş Meğerse hemen doğuma girdim 2 saat'te 10 cm oldu 2.5 saatte ıkınmayka geçti çok zor bi doğumdu kendi sancımla Çarşamba sabahı 8:39'da 3730 gr 51 cm boyunda kuzumu zorda olsa aldım kucağıma Allah'a çok şükür darısı size inşallah bugun 3 günlüğüz :))
Günaydın
Sabah 07:01 de şiddetli bir sancı , sonra 7:11 de , 7:21 de derken devam ediyor. Eşimi işe gönderdim. Annem bende diye. Ama henüz uyandırmadım. Halaaaa acaba yalancı sancı mı diyorum.
Birazdan duşa giricem. Eğer hala daha devam ederse sancım , eşimi arayıp devam ediyor dicem. Annemi de uyandırıcam.
hadi hyirlisi baslamis sancilarin. Biraz daha sıklasmasini bekleyebilirsin. 6-7 dk da bir fln. Hareketli ol sancilari karsilarken. Hastanede nst baglayip yatirirar surekli yatma. Snci geldikce comel egil yuru. Hangi sekilde rahat edersen. Acilman kolay ve hizli olur ozaman. Bugun dogurrsun aksama varmadan. Allah yarimcin olsun. Sagsalim kurtulun ikiniz de. Bizi habersiz birakmaGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?