2015 Şubat Anneleri

esim ve oglumdan sonra kiziminda atesi çikdi,kizim 6.5 yasinda bu 3. atesi olmasi lazim yanlis hatirlamiyorsam çikmiyor çocugun atesi oyle bi bunyesi var (di )
ama bu nasil bi illetse eve girdi milleti kirdi geçirdi
benimde burnum akiyor, hapsuruyorum ,bogazim agriyor,pazaretsiye kalmaz ates sirasi bana geçer giibi duruyor .. ilk defa boyle bisey oluyor, oksuruk leri hepimiz gçirriz sirayla atesli olan hiç butun aileyi vurmmaisti

hamileyken atesimiz olursa noluyor bilenn varmi? direk hastaneye giderim herhalde ama onlar napacak biseyde yapmazlar ..

Gunaydin herkese. Oturabildigime ve tucaletimi yapabildigime hic bu kadar sevinmemistim:) normal doguranlar ne sanslisiniz.. Ameliyat zormus..sonrasi zor yani. Bebisim uyudu nihayet. Aksam 9 dan beri 1.5 -2 saatte bir emzirdim. Artik emiyo cok mutlutum:)emdi uyudu ama hep mikir mikir bi rahar degildi. En sonunda sabah 6 da 20cc mama verdik. Simdi rahat uykuya daldi.sutum tam gelene kadar boyle mama vrrmek biraz sakincali olurmu? Bugun taburcuyuz. Eve gidip bi dus alsam sutum artar ins. Baska onerisi olan varmi bu rmzirme ile ilgili? Cok acemiyim cookkkk...bir de yatakta oturarak emzirmek zormus yada ben beceremedim. Sandalyeye gecis yaptim ama az once artik daha rahat olur ins.

canim sana yatarak emzir dedim ama yazimi gormedin galiba
yatarakda çok kolaylikla emzirebilirsin
mamayi verde dikkat et biberona ali$masin kasikla versen olurmuki ?
ben çocuklara hiç mama vermedim bu konuda pek bilgim yok maalesef

korkutuneli sanırım hala hastanedesın çabuk süt gelsın ıstıyorsan hergun sıcak banyo yap . Hem çabuk toparlanırsın hem sütun cabuk gelır. Fıskıyeyı goguslerıne tut uzun uzun elınle daıresel masaj yap. Ve sureklı sulu gıdalar tüket. Ben asırı derecede meyve suyu ıcmıstım ve hemen geldı süt

Kızım 1 gun sonra doğmuştu Ben bugun yarın Buda gelır dıyorum esım 16 Şubat sayıklıyor allahım sen koru neymış erkek cocukları gec. Doğarmış

Kızım 1 gun sonra doğmuştu Ben bugun yarın Buda gelır dıyorum esım 16 Şubat sayıklıyor allahım sen koru neymış erkek cocukları gec. Doğarmış
esiyin derdi neyki 16 subatla : ))))
bir_iki gun deilki açocuk caz babami kirmayim bekleyim desin : ))))

2.02 olsun insallah hayrliiyla : ))))

Hamılelıkte ateş rısklıdır bebekte kalıcı özür bırakabılır .. Ateş çıkarsa hıc bekleme gıt Dr a. Ben kızımda son gunlerımde bırden ateslendım 40 derecede baygın yattım 10 gun.. Hem kanımda hem ıdrarımda enf varmış megerse .. Ateş yatağa düşürüyor ınsanı

hadi yaaa, giderim o zaman saat kaç olursa olsun
yok enfeksiyon deil, ev ahalisi grip hep, oksurmyen bi ben varim benimde burnum akiyor, hapsururken dogurmam insallah :))))

Günaydın
Bütün gece ara ara giren sancılarım oldu
Sabah 07:01 de şiddetli bir sancı , sonra 7:11 de , 7:21 de derken devam ediyor. Eşimi işe gönderdim. Annem bende diye. Ama henüz uyandırmadım. Halaaaa acaba yalancı sancı mı diyorum.
Birazdan duşa giricem. Eğer hala daha devam ederse sancım , eşimi arayıp devam ediyor dicem. Annemi de uyandırıcam.
Ayy bi yandan da çok heyecanlı bi yandan da acaba değilmi diyorum.

Bısey degıl cıdden doğursan ılk kendın inanmayacaksın :)

canim sana yatarak emzir dedim ama yazimi gormedin galiba
yatarakda çok kolaylikla emzirebilirsin
mamayi verde dikkat et biberona ali$masin kasikla versen olurmuki ?
ben çocuklara hiç mama vermedim bu konuda pek bilgim yok maalesef

Okuyamadimki yazilari cnm bende eve cikinca vermeyecem mama ins. Hastanede resmen yipraniyoinsan ameliyatli uykusuz ilk cocuk bilmiyosun bisey ebeler gelip gelip sutun yok ac kalir sarilik olur sekeri duser dediler dediler mamaya yonlendirdiler. Dun aksamdan beri kirdim bu donguyu biraz.ins eve gidince duzene sokarim. Yatarak nasil emzircem? Hic yapamiyo onu

Canım bizim doktor bu hafta persmbe cuma yokmus bizide carsamba gunune cagirdi.

hayırlı olsun canım allah analı babalı büyütsün

kııığğz sabah uyanır uyanmaz aklıma sen geldin pkasss ne yaptı acaba doğuramadımı hala dedim girdim baktım sancıların gelmiş
hadi gözün aydın anacım inşallah senin kız geliyordur artık
yoksa bu gidişle mart annesi olacaksın

günaydın kızlar herkese hayırlı günler varmı başka gece doğuran veya doğurmaya giden

hadi hyirlisi baslamis sancilarin. Biraz daha sıklasmasini bekleyebilirsin. 6-7 dk da bir fln. Hareketli ol sancilari karsilarken. Hastanede nst baglayip yatirirar surekli yatma. Snci geldikce comel egil yuru. Hangi sekilde rahat edersen. Acilman kolay ve hizli olur ozaman. Bugun dogurrsun aksama varmadan. Allah yarimcin olsun. Sagsalim kurtulun ikiniz de. Bizi habersiz birakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…