2015 Şubat Anneleri

Hepinize çok teşekkür ederimm. Amiiinnn
Hastanedeyim
Bulunduğum hastane gayet sakin ve huzurlu. Hatta gebelik kursunda ki ebe de burda. Beni gördü hemen pilates topunu getirdi.
Muayne de henüz 2 parmak Açıklık çıktı. Lavman yapıldı. Yatışım yapıldı. Şimdi nst ye giricem.
Bugün bu çocuk doğar dedi doktorum.
Epidural alıcam ama belli bi açıklıktan sonra.

demekki sütün yağlı, bende 3 kere arka arkaya bir gögsümü veriyorum iyicene bittikten sonra öbürüne geçiyorum.

Sancilarla acilir gider. Sen rahat hissettikten sonra. Ay yerinde olmak istedim. :))
Ebe dr senden yana. Ne gzel

canim hadi hayirli olsun kolay bir dogum olur inş. Guzel haberlerini bekliyoruz

daha önce 50 lere 60 lara çıkan kasılmalar şimdi sıfırlarda benim ki de aynı eve yollayıp duruyor zaten sezeryan olucam onu biliyorum da bir işaretim olaydı
Ben onuda bilmiyom ya belirsiz duruyom pkass gibi 40 ı geçcem heralde

Sabirli ol bgn guzel bebisine kavusacaksin. Guzel hbrlerini bekliyoruz :)

Hadi hayirlisiyla dogur insallah canim.

Kahverengi leke nisan olabilir ama nisanin anlami olmuyor devaminda sanci gelmeyince. Senin seseryan kesin mi. Dr tam olarak ne diyor

anladım canım. kesin sezeryan ilk çocuk olduğundan doğum zor olur filan dedi. ama dediği gibi planlı sezeryana karşı bir işaret bekliyor bizde o işareti bekliyoruz

canımmm sağlıcakla al bebeğini kucağına inşallah,çokkkk kolay doğumun olsun,bol dua et doğumda :)

hadi bakalım sağlıkla kavuş yavruna inş

hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 9 aydır birlikteyiz neredeyse şu son zamanlar eskisi gibi hareketli olmasa da hepimizin iyi olduğu haberini alıp hepimiz bir rahatlayalım toplanınca beybilerden konuşuruz :)

anlatmayla olamz dur sana resim atiyorum sana canim

valla tam cinnetlik bu TR deki hastanedeler, ne ebelerde i$ var ne hemsirede , sana dogru pozisyonu gostermeleri lazim, bebek memeyi tutana kadar ugrasmalari laizm, onlar orada ne halta yariyor acabaaa seni strese sokmakdan baska

Eklentiler

• emzirme pozisyonu1-16a.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 98
çatı darlığıyla ilgili yazı vardı doktorun sayfasında hatta ben burda da paylaştım okudun mu
ben okudum o yaziyi zaten tahmin ediyordum o çatilarin hepsinin oyle dar olamdiigni
burda sezeryan orani 14% mus, o yazidada 15% diyor dunya sgalik seyinin ortlamasi

çogu dr anneyi isine geldigi gibi kafaya aliyor bence TR de

Epidural 4 cmden sonra takılıyor yanılmıyorsam.bak tik yok diyordun demek bebis ayin sonunu bekliyormuş belki de şubatın ilk bebeği mi olur ki? Sanırım i zamana kadar sürmez.gozunaydin şimdiden canım Allah kolaylık versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…