Bende doğum yaptım bu sabah 8.30 da
Sadece emzirdim canim cok su iciyorum sutum iyi msssllah...
Bide son emzirdigim gogusten badliyorum emzirmrye dolu olmasada arkadaki sut daha yagli ve besin degeri daha yuksek. Bazen cok sertlesiyor goguslerim dusa girip ilk sutu sagiyorum.
ilk sut de cok degerli tabi ama onceligi arkadakine veriyorum rengi bile sari oluyor..
Sancilarla acilir gider. Sen rahat hissettikten sonra. Ay yerinde olmak istedim. :))Hepinize çok teşekkür ederimm. Amiiinnn
Hastanedeyim
Bulunduğum hastane gayet sakin ve huzurlu. Hatta gebelik kursunda ki ebe de burda. Beni gördü hemen pilates topunu getirdi.
Muayne de henüz 2 parmak Açıklık çıktı. Lavman yapıldı. Yatışım yapıldı. Şimdi nst ye giricem.
Bugün bu çocuk doğar dedi doktorum.
Epidural alıcam ama belli bi açıklıktan sonra.
bebeğin kilosundan dolayı mı sezeryan seninkidaha önce 50 lere 60 lara çıkan kasılmalar şimdi sıfırlardabenim ki de aynı eve yollayıp duruyor zaten sezeryan olucam onu biliyorum da bir işaretim olaydı
canim hadi hayirli olsun kolay bir dogum olur inş. Guzel haberlerini bekliyoruzHepinize çok teşekkür ederimm. Amiiinnn
Hastanedeyim
Bulunduğum hastane gayet sakin ve huzurlu. Hatta gebelik kursunda ki ebe de burda. Beni gördü hemen pilates topunu getirdi.
Muayne de henüz 2 parmak Açıklık çıktı. Lavman yapıldı. Yatışım yapıldı. Şimdi nst ye giricem.
bebeğin kilosundan dolayı mı sezeryan seninki
Ben onuda bilmiyom yadaha önce 50 lere 60 lara çıkan kasılmalar şimdi sıfırlardabenim ki de aynı eve yollayıp duruyor zaten sezeryan olucam onu biliyorum da bir işaretim olaydı
Sabirli ol bgn guzel bebisine kavusacaksin. Guzel hbrlerini bekliyoruz :)Hepinize çok teşekkür ederimm. Amiiinnn
Hastanedeyim
Hadi hayirlisiyla dogur insallah canim.Hepinize çok teşekkür ederimm. Amiiinnn
Hastanedeyim
Kahverengi leke nisan olabilir ama nisanin anlami olmuyor devaminda sanci gelmeyince. Senin seseryan kesin mi. Dr tam olarak ne diyor
Evet bunlar doğum sancısı artık daha da eminim
Dakikalar kısaldı
Geldiğinde Şiddeti daha fazla
Doktoru aradım gel dedi
Eşim birazdan burda olur
Gideriz
Annem keşke 5dk ya düşmesini beklesek dedi ama artık 10fk dan daha kısa zaten
hadi bakalım sağlıkla kavuş yavruna inşevet canım
hadi bakalım sağlıkla kavuş yavruna inş
anlatmayla olamz dur sana resim atiyorum sana canimOkuyamadimki yazilaricnm bende eve cikinca vermeyecem mama ins. Hastanede resmen yipraniyoinsan ameliyatli uykusuz ilk cocuk bilmiyosun bisey ebeler gelip gelip sutun yok ac kalir sarilik olur sekeri duser dediler dediler mamaya yonlendirdiler. Dun aksamdan beri kirdim bu donguyu biraz.ins eve gidince duzene sokarim. Yatarak nasil emzircem? Hic yapamiyo onu
hahahh kiz gelmisin 41. haftaya bunun yalalni dolanimi kaldi artik doguracaksin iste hayirliisyla : )))Ben hep dedim ama :))
8:31 ide atlattım şuan
Ya çok şoklardayım
ben okudum o yaziyi zaten tahmin ediyordum o çatilarin hepsinin oyle dar olamdiigniçatı darlığıyla ilgili yazı vardı doktorun sayfasında hatta ben burda da paylaştım okudun mu
Hepinize çok teşekkür ederimm. Amiiinnn
Hastanedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?