- 2 Haziran 2014
- 1.295
- 790
- 168
Hadi bakalim bugünün güzel haberi sen olacaksın galiba.su gibi gelsin bebisin insallah.Ben hep dedim ama :))
8:31 ide atlattım şuan
Ya çok şoklardayım
Gunaydin herkese.
Dr.a gidicez bakalim napiyor bizim bebis. Alttan bakayim dedi bir de gecen hafta. Bn de bari 38 bitsin oyle bak dedim. Bugun bakicak. Sanmiyorum ki bir acilma vs olsun.
Pkasss gibi onceki gun.hic belirti yokken dogurdum ben ilkimi cunku
Oglusumun kontrolu vardi bugun 7 gun once 2600 du simdi 3160 olmus. boyuda uzamis 52 cm olmus masallah...
bebeklerde gaz sorunu kacınılmaz bazen ne yersen ye asiri gazli olabiliyor bebisler...benim kuzumda da gaz var cok degil ama yinese dr ısrarla resimdeki gaz ilacini onerdi kendide cocuklarinda kullanmis... faydali olursa yazarim....
Masallah dogum yapan anneleri kutluyoorum...
@Litchi de bir haber verseydi gun boyu onu dusundum durdum...
Bende doğum yaptım bu sabah 8.30 da[/QUOTE
Gözünüz aydın,.ALlah analı babalı sağlıklı buyutsun
Gideyim demenin üstünden 4-5 gün geçti kız sen gidene kadar randevun gelecekvalla agrimadik yerim yokkki :)))
seytan diyor pazar sabahi erken kalk git hastaneye gorun
bide diyorum eandevuya az kaldi sabrett
ama agrim sizim az deil, vucudum yoruldu artik : ((
Gunaydin herkese. Oturabildigime ve tucaletimi yapabildigime hic bu kadar sevinmemistim:) normal doguranlar ne sanslisiniz.. Ameliyat zormus..sonrasi zor yani. Bebisim uyudu nihayet. Aksam 9 dan beri 1.5 -2 saatte bir emzirdim. Artik emiyo cok mutlutum:)emdi uyudu ama hep mikir mikir bi rahar degildi. En sonunda sabah 6 da 20cc mama verdik. Simdi rahat uykuya daldi.sutum tam gelene kadar boyle mama vrrmek biraz sakincali olurmu? Bugun taburcuyuz. Eve gidip bi dus alsam sutum artar ins. Baska onerisi olan varmi bu rmzirme ile ilgili? Cok acemiyim cookkkk...bir de yatakta oturarak emzirmek zormus yada ben beceremedim. Sandalyeye gecis yaptim ama az once artik daha rahat olur ins.
hadi hyirlisi baslamis sancilarin. Biraz daha sıklasmasini bekleyebilirsin. 6-7 dk da bir fln. Hareketli ol sancilari karsilarken. Hastanede nst baglayip yatirirar surekli yatma. Snci geldikce comel egil yuru. Hangi sekilde rahat edersen. Acilman kolay ve hizli olur ozaman. Bugun dogurrsun aksama varmadan. Allah yarimcin olsun. Sagsalim kurtulun ikiniz de. Bizi habersiz birakma
Hadi inşallah.Allah yardımcın olsun.bu kez geliyor galiba.güzel haberlerle gel insallahGünaydın
Bütün gece ara ara giren sancılarım oldu
Sabah 07:01 de şiddetli bir sancı , sonra 7:11 de , 7:21 de derken devam ediyor. Eşimi işe gönderdim. Annem bende diye. Ama henüz uyandırmadım. Halaaaa acaba yalancı sancı mı diyorum.
Birazdan duşa giricem. Eğer hala daha devam ederse sancım , eşimi arayıp devam ediyor dicem. Annemi de uyandırıcam.
Ayy bi yandan da çok heyecanlı bi yandan da acaba değilmi diyorum.
kııığğz sabah uyanır uyanmaz aklıma sen geldin pkasss ne yaptı acaba doğuramadımı hala dedim girdim baktım sancıların gelmiş
hadi gözün aydın anacım inşallah senin kız geliyordur artık
yoksa bu gidişle mart annesi olacaksın
Sancılarım senin aklına düşmeyi bekliyormuş sanırım
Teşekkür ederim inşaallah , eğer gelmiyorsa da bir daha çıkarmam zaten. Kalsın orda
Sancılar geldiğin de nefes almak bile Zulüm geliyor. Ama geçtiğinde de sanki hiç bişe yokmuş gibi hissediyorum yalnızca ufaktan kasık bel ağrısı kalıyor
Sanırım ilk saatler diye böyle
Sancin gelince bi yere tutun derin nefes al burnundan.yavaş yavaş alıp ver sonra.ya da yatağa abanabirsin yastıkları üst üste koyup.kendine pozisyon bul rahatliycan.sancı geçince de bebisle konuş bu da geçti.simdi bi tane daha gelecek birlikte karsiliycaz.biz bunu yapabiliriz gibi.ve sancin yokken Gülümse.iyi gelecekEvet şuan gitmiyorum hastaneye
Ben çok utanırım sancım da gider Allah muhafaza
O yüzden evde dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam.
Zaten eşim çok yakın , 3-5 dk ya evde olur aradığım zaman
Aminn inşaallah
Gözün aydın cnm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsnBende doğum yaptım bu sabah 8.30 da
Bi avazda kurtul inşaallah cnm. Bebeğini kıcaklamana az kaldı.Sancılarım senin aklına düşmeyi bekliyormuş sanırım
Teşekkür ederim inşaallah , eğer gelmiyorsa da bir daha çıkarmam zaten. Kalsın orda
Sancılar geldiğin de nefes almak bile Zulüm geliyor. Ama geçtiğinde de sanki hiç bişe yokmuş gibi hissediyorum yalnızca ufaktan kasık bel ağrısı kalıyor
Sanırım ilk saatler diye böyle
çatı darlığıyla ilgili yazı vardı doktorun sayfasında hatta ben burda da paylaştım okudun muhayurlisi olsun insallah canim
valla bizim burdaki annelerin çatilarinin yarisi dar çikdi galiba : )))) bakalim sende ne var ne yokkk:)
Cnm hayırlısıyla alırsın bugun yavrunu kucagına inşallah.sancıların baya sıklasmıs belki su an hastaneye gıtmıssındır bıle cesaretlisin masallah okurken bn bıle heycan yptım evde dogarsa dıe:) gercı eskıden oyle oluomus ama ne bılıyım ınsan yınede tedırgın oluo.kolay bı dogum olur ınsallah hayırlı hbrını bklıoz.Sıcak su şiddetini arttırdı sancıların ve hala devam ediyor. Bekleyebildiğim kadar bekleyip doktora öyle gitmek istiyorum.
Allahımmmmm geliyor galibaaa
Çok sabırsızlandımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?