2015 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar,

Dün ve gece maceralı zamanlar yaşadım. 1-2 gündür halsizliğim ve iştahsızlığım vardı. Öğlende misafirim geldi. Yemek yedik falan, oturduk çay içecektik, aniden bi mide bulantısı oldu zor yetiştim banyoya afedersin bayağı çıkardım. Hemen doktorumu aradım gel bi bakalım dedi. Gittim orda da 2 kere feci çıkardım. Üstelil nstye falan bsğlıyken. Bebişin keyfi yerindeydi alttan falan muayene etti. 2 cm açıklık ve rahimde yumuşama var ama hala bebek çok yukarda dedi. Bayağıda eliylr ığrastı. Git hemen serum al viral bi salgın var dedi. Serum falan aldım eve geldim pek bi işr yaramadı elimi kıpırtadacak halim yok atesim 38di. En son gece parol aldım o ateşimi düşürmüş rahatlamışım uyumuşum. 5 gibi uyandım lavaboya gittim biraz kan gelmiş. Alttan muayenedendir dedim sonra löp diye bi parça geldi. Ne biçim panik oldum anlatamam. Doktoru aradım. Olabilir dedi muayenedendir dedi :/ şimdi belimde hafif bi ağrı var. Sizce yakın mıdır doğum? Hep gel yavrum diyodum şimdi deazcık güç toplayayım 1-2 gün bekle diyom :/

Gunaydin herkese.
Dr.a gidicez bakalim napiyor bizim bebis. Alttan bakayim dedi bir de gecen hafta. Bn de bari 38 bitsin oyle bak dedim. Bugun bakicak. Sanmiyorum ki bir acilma vs olsun.
Pkasss gibi onceki gun.hic belirti yokken dogurdum ben ilkimi cunku

Hadi iyihaberlerle gel inşallah canım bende bugün gitcem kontrole 12:30 ta biraz uyusam diyorum uykusuz hissediyorum kendimi hem nst hemde alttan muayene var güç toplayım azıcık

maşallah ne yaptın da bu kadar güzel kilo aldı bebişin? bana da doktor dün biogaia diye bir gaz ilacı verdi. Dün kullanmaya başladım bakalım faydasını görebilecekmiyiz.

Günaydın herkese

canım hastanede de küçük mendilleri (kuzunun ağız mendilleri de olur) ılık suyla ıslatıp göğüslerine koyabilirsin (eve geçince de yaparsın süt kanallarını açıyormuş annem söylemişti)...

Evet şuan gitmiyorum hastaneye
Ben çok utanırım sancım da gider Allah muhafaza
O yüzden evde dayanabildiğim kadar dayanmaya çalışıcam.
Zaten eşim çok yakın , 3-5 dk ya evde olur aradığım zaman
Aminn inşaallah

Hadi inşallah.Allah yardımcın olsun.bu kez geliyor galiba.güzel haberlerle gel insallah

Sancılarım senin aklına düşmeyi bekliyormuş sanırım
Teşekkür ederim inşaallah , eğer gelmiyorsa da bir daha çıkarmam zaten. Kalsın orda
Sancılar geldiğin de nefes almak bile Zulüm geliyor. Ama geçtiğinde de sanki hiç bişe yokmuş gibi hissediyorum yalnızca ufaktan kasık bel ağrısı kalıyor
Sanırım ilk saatler diye böyle

bilseydim çok önceden düşünürdüm kuzum çektirmezdim sana bu stresi
şaka bir yana inşallah bu akşam kuzuna kavuşmuş olursun
sancı geldiğinde nefes almak bir yana insan bişey düşünemiyor bile
inşallah çok sancı çekmeden doğurursun

Sancin gelince bi yere tutun derin nefes al burnundan.yavaş yavaş alıp ver sonra.ya da yatağa abanabirsin yastıkları üst üste koyup.kendine pozisyon bul rahatliycan.sancı geçince de bebisle konuş bu da geçti.simdi bi tane daha gelecek birlikte karsiliycaz.biz bunu yapabiliriz gibi.ve sancin yokken Gülümse.iyi gelecek

Bi avazda kurtul inşaallah cnm. Bebeğini kıcaklamana az kaldı.

hayurlisi olsun insallah canim
valla bizim burdaki annelerin çatilarinin yarisi dar çikdi galiba : )))) bakalim sende ne var ne yokkk:)
çatı darlığıyla ilgili yazı vardı doktorun sayfasında hatta ben burda da paylaştım okudun mu

B GRUBU STREPTOKOK BAKTERİLER (GBS) VE HAMİLELİKTE TARAMA YAPILMASI aranızda bu testi yaptıran var .i ben yaptırdım sonucu bekliyorum

Sıcak su şiddetini arttırdı sancıların ve hala devam ediyor. Bekleyebildiğim kadar bekleyip doktora öyle gitmek istiyorum.
Allahımmmmm geliyor galibaaa
Çok sabırsızlandımmm
Cnm hayırlısıyla alırsın bugun yavrunu kucagına inşallah.sancıların baya sıklasmıs belki su an hastaneye gıtmıssındır bıle cesaretlisin masallah okurken bn bıle heycan yptım evde dogarsa dıe:) gercı eskıden oyle oluomus ama ne bılıyım ınsan yınede tedırgın oluo.kolay bı dogum olur ınsallah hayırlı hbrını bklıoz.

Bende de bı uyku bı uyku bugun anlamadım kac kere uyandım kalkıyım dıe yok kalkamıorum hala uykum var nasıl zor gelıo bugun yataktan kalkmak acıktım karnımı doyurmaya üsenıorum o kadar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…