2015 Şubat Anneleri

Gözünüz aydın. Güle güle,analı babalı,sağlıklı büyütün Selin Hanımı...

gecmis olsun canim. Omru uzun olsun selin bebegin.
Eve ciktiniz mi

Canım gözünaydın. Sağlıkla büyüt bebeğini inşaAllah. Sonda takarken acıdımı ya ben ameliyathanede takın diycem ama bilmiyorum kabul ederlermi.

Allah analı babalı büyütsün.gözün aydın

hoşgelmiş Selin hanım :) gözün aydın çok şükür ikinizde sağlıklısınız...hayırlı ömrü olsun inşallah

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
ayyyy ne güzel bir haber gözün aydın canım maşallah kilosuda iyi şimdi bol bol emsin annesini :) sabreden derviş muradına ermiş

şükür cnm sonunda haberini aldık resmen artık senden hbr almak için bakar olmuştuk foruma artık. Allah analı babalı büyütsün darısı bizim başımıza inşAllah

Reactions: ydm
Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
masallah size. Cok mutlu oldm senin adina. Bekledin ama.bekledigine degdi. Bebegin kendi istedigi zaman geldi.
Ayrinti yaz bize. Dikis var mi bebegin nasil.vs.

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Güzelim gözünaydın darısı başımıza inşAllah bak bekledin bekledin prensesler gibi doğum yaptın ne güzel özendik sana :)

Gozunaydin.darısı bebeginizle kavuşmaya.

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu

Maşallah iki güzel haber.ALlah bir an evvel size şifa versin.bebeklerinize de sağlıklı hayırlı uzun ömürler versin

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu

Gözünüz aydın sağlıklı,mutlu bol sütlü büyüyün.Yaa harikasın aynı doğumdan ben de istiyorum.Maşallah size...

Gozun aydin cnm Alllahh kizinla bir omur boyu mutlu olmanizi nasip etsin ins bizlerinde senin gibu rahat dogumlari olsun ins :)

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Ohh guzel guzel dogum haberleri alioruz Allah bagislasin iyi gunlerde buyutmeyi nasip etsin inss :))

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
MaşaAllah canım çok güzel bir kızın var. Gözünüzaydın.

pkasss ve Litchi gözünüz aydın kızlar. Güzel haberlerinizi aldıkça bizler de seviniyoruz. Rabbim bebislerimizi analı babalı büyütmek nasip etsin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…