Valla olabilir. Doğum yakin da ne zaman olacagi belli degil iste :))aynı durumdayım kolumu kaldıracak halim yok 4 gündür sanki biri gelip bütün enerjimi sömürdü gitti onun öncesinde de çok çok enerjik degildimde günlük ışimi yapıyordum zorlanmadan doğumun yaklaştı mı nedir bazılarına enerji gelirmiş bazılarının da bütün enerjisi bitermis doğuma yakın
Canım gozun aydın saglıkla buyut yavrunu ınsallah bol bolda sutun olur. Ayy ınsallah bızımde senın gıbı kolay ve guzel bı dogum olur ne guzel bı dogum olmus zaten sancının cogunuda evde cekmıstın masallah helal olsun.dogumum cok kolaydı yazman benıde oyle bı rahatlattıkı hafıfledım resmen tekrar gozun aydınBen doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Canim saglikla atlatmissiniz. Gozunuz aydin. Bol sutlu saglikli gunler.Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Gözün aydın canım çok geçmiş olsunCanlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Çok sevindim canım gözün aydın maşallah çok tatlı bebeğinBen doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Bi yerde okumustum. Gununuz yakinsa ve Sanciniz gelince dinlenmek yerine vucudunuza yardımcı olmak adina ayakta durun, yercekimi ile bebeginizin dogum kanalinda ilerlemesine yardimci olun diyordukızlar yarım saat aralıklarla giren sancılarım var
sancı mı bilemiyorum
birden geriliyor karnım
kızım şuan sağ tarafımda ve sol tamamen boş kaldı
sağ tarafım tepe oldu
gerildim çok fazla
ayrıca belime ve sırtıma ağrı giriyor karnımın alt kısmı geriliyor
sancımı bunlar
yatsam geçerdi önceden ama yatamıyorum bile
karnım gerildikçe bende geriye doğru gerilir oldum
ama bunların yanında nişan veya su yok
tebrikler canim çokk sevindimm kolay olmasina ve iyi olmanizaaaaBen doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
olabilirde olmayabilirdeBenim bu akşam feci bel ağrısı var başka bişey yok ama sizce belirti olabilir mi normal mi? Çocuğum kanala girmiş onun mu etkisi acaba? Bir bilen varsa?
Bi yerde okumustum. Gununuz yakinsa ve Sanciniz gelince dinlenmek yerine vucudunuza yardımcı olmak adina ayakta durun, yercekimi ile bebeginizin dogum kanalinda ilerlemesine yardimci olun diyordu
Sğol cnm ya cvp verdiğin için belim kırılıyor ama karın ağrım yok şu an başka bi belirtide yok ama otursam oturamıyoru m yatsam yatamıyorum bakalım artacak mıolabilirde olmayabilirde
doguracagin sancida kivranirsin aklinda hiç soru isareti olmaz acaba dogummu diye, eminsindir yani
bakalim sabaha kadar artacakmii
karin agrisi olmuyor zaten canimSğol cnm ya cvp verdiğin için belim kırılıyor ama karın ağrım yok şu an başka bi belirtide yok ama otursam oturamıyoru m yatsam yatamıyorum bakalım artacak mı
kızlar yarım saat aralıklarla giren sancılarım var
sancı mı bilemiyorum
birden geriliyor karnım
kızım şuan sağ tarafımda ve sol tamamen boş kaldı
sağ tarafım tepe oldu
gerildim çok fazla
ayrıca belime ve sırtıma ağrı giriyor karnımın alt kısmı geriliyor
sancımı bunlar
yatsam geçerdi önceden ama yatamıyorum bile
karnım gerildikçe bende geriye doğru gerilir oldum
ama bunların yanında nişan veya su yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?