2015 Şubat Anneleri

Litchi canim seninde hayirlis Olsun ranbim Hayirli uzun ömür versin ins. Su milletin gögüs ellemesine Bende sinir oluyorum. Bende de yapmislardi kizimda.

Doğum yapan annişler. Hamilelikteki gibi bel ağrısı yasayan var mi aranızda?

Valla olabilir. Doğum yakin da ne zaman olacagi belli degil iste :))

Benim bu akşam feci bel ağrısı var başka bişey yok ama sizce belirti olabilir mi normal mi? Çocuğum kanala girmiş onun mu etkisi acaba? Bir bilen varsa?

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Canım gozun aydın saglıkla buyut yavrunu ınsallah bol bolda sutun olur. Ayy ınsallah bızımde senın gıbı kolay ve guzel bı dogum olur ne guzel bı dogum olmus zaten sancının cogunuda evde cekmıstın masallah helal olsun.dogumum cok kolaydı yazman benıde oyle bı rahatlattıkı hafıfledım resmen tekrar gozun aydın

Canim saglikla atlatmissiniz. Gozunuz aydin. Bol sutlu saglikli gunler.

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu

canım Allah analı babalı büyütsün yaşınız uzun olsun
maşallah küçük hanıma gayet güzelmiş kilosu
darısı bizim başımıza inşallah

kızlar yarım saat aralıklarla giren sancılarım var
sancı mı bilemiyorum
birden geriliyor karnım
kızım şuan sağ tarafımda ve sol tamamen boş kaldı
sağ tarafım tepe oldu
gerildim çok fazla
ayrıca belime ve sırtıma ağrı giriyor karnımın alt kısmı geriliyor
sancımı bunlar
yatsam geçerdi önceden ama yatamıyorum bile
karnım gerildikçe bende geriye doğru gerilir oldum

ama bunların yanında nişan veya su yok

Gözün aydın canım çok geçmiş olsun

Bi yerde okumustum. Gununuz yakinsa ve Sanciniz gelince dinlenmek yerine vucudunuza yardımcı olmak adina ayakta durun, yercekimi ile bebeginizin dogum kanalinda ilerlemesine yardimci olun diyordu

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
tebrikler canim çokk sevindimm kolay olmasina ve iyi olmanizaaaa
sabrin sonu selametdir , sen sabrettin simdi sur sefani bol bol op kokla bebeginii
Allah anali babali buyutsun insallah

Benim bu akşam feci bel ağrısı var başka bişey yok ama sizce belirti olabilir mi normal mi? Çocuğum kanala girmiş onun mu etkisi acaba? Bir bilen varsa?
olabilirde olmayabilirde
doguracagin sancida kivranirsin aklinda hiç soru isareti olmaz acaba dogummu diye, eminsindir yani
bakalim sabaha kadar artacakmii

Bi yerde okumustum. Gununuz yakinsa ve Sanciniz gelince dinlenmek yerine vucudunuza yardımcı olmak adina ayakta durun, yercekimi ile bebeginizin dogum kanalinda ilerlemesine yardimci olun diyordu

anamm
dikilmek lazım o zaman ama belim kopuyor
duş alsam geçermi acaba

olabilirde olmayabilirde
doguracagin sancida kivranirsin aklinda hiç soru isareti olmaz acaba dogummu diye, eminsindir yani
bakalim sabaha kadar artacakmii
Sğol cnm ya cvp verdiğin için belim kırılıyor ama karın ağrım yok şu an başka bi belirtide yok ama otursam oturamıyoru m yatsam yatamıyorum bakalım artacak mı

çocuklar hasta , ben hastayim
zar zor kalkip yemek yapiyorum yiyen yok , i$tah yok kimsede
çok halsizim, burnum yara oldu silmekden
biraksalar bi hafta uyurum o derece yorgunum ..

hamileligin gozunu seveyim, halinize sukredin Alalhim saglik sihhat versin, çok zor hamileyken grip olmak

evde atesi olmayan bi ben barim , bekliyorum merakla ne zaman çikacak diye
arada u$utme giriyor ama simdilik atesim yok ..

Allahim dogmasin çocuk bu kadar hastanin içine diye dua ediyorum,yada o dogana kadar biz iyilesek bi sekilde denkgelmesin doguma bu grip hallerimiz,el kadar bebenin oksuruguyle naparim ben

Sğol cnm ya cvp verdiğin için belim kırılıyor ama karın ağrım yok şu an başka bi belirtide yok ama otursam oturamıyoru m yatsam yatamıyorum bakalım artacak mı
karin agrisi olmuyor zaten canim
adet sancisi yada usutmusun gibi belin agriyor ama dedigim gibi nefes alamazsin,bide periyodik aralikalrla olur bu sancin ..

yorulduğundandır belki canım geçen hafta baya gezmiştik eşimle akşama ben de öyle olmuştum; doğrulamıyordum bile karnımın gerginliğinden... pazartesi dip bucak temizlik yapmıştım koltukları falan çekip o gün de öyle olmuştum.

bir duş al rahatlarsın biraz

takip et yine de kendini...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…