2015 Şubat Anneleri

sabah erken kalktım uyumadım sonra
ondan oldu kesin
şimdi bir duş alıp temiz bir uyku çekmek lazım
sabaha geçer o zaman

ya kizlar siz naisl dip bucak temizlik yapiyorsunuz
ben bugun yerleri sildim bi saaat kendime gelemedim karnim sertliginden : (, sancidan

Kizceler merhaba,
Oncelikle tebrik eden herkese cok tesekkur ederim ayri ayri yazmayi cok isterdim ama vakit yok soyle hizlica bir gireyim goreyim sizleri istedim :) Dogum yapanlar olmus yine , hepinizi cok cok tebrik ederim.Dogumu bekleyen anneler , sizlere de cok rahat bir avazda bir dogum temenni ediyorum arkadaslarim.Kendimden haberlere gelince, dogumum epidural spinal sezeryan ile oldu.Operasyon sonrasi yataktan kalkmaya calismak yorucuydu iki gun agrim oldu sonrasinda giderek azaldi agrilarim.Persembe hastaneden cikis yaptik bugun evdeki 3. Gunumuz.Hastanedeki yapilan ziyaretlerden cok bunaldim,korktugum kadar olmasa da ziyaretci epey oldu.Lohusalık psikolojisi de üzerine eklenince 2. Gün epey ağladım ama cok rahatladım ağlayınca.Yavruna kavuşmak dünyanın en güzel duygusuymuş, hani doğum yapanlar hep derlerdi de inanmazdım, "doğduktan hemen sonra sıcacıktı ve mis gibi kokuyordu diye" gerçekten cennet kokuyordu hemen doğduktan sonra bile.Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu.Doğum gerçekleşirken bile topiğimizi düşündüm, Allah hepimize güç kuvvet ve bol bol süt versin canlarım.Bir daha ne zaman girebilirim bilmiyorum, hepinizi çok seviyorum çok güzel bir hamilelik geçirebildiysem eğer buradaki muhabbetinizin yoldaşlığınızın payı azımsanamaz.Hayırlı geceler.

Canım tebrıkler guzel gunlerde saglıkla huzurla buyutun kuzunuzu insallah:))

Makine ile sağdim çıktı az da olsa =) moral desteğin için teşekkür ederim ..

Sen de sağol cnm Allah sana ve kuzucuğuna uzun ömür nasip etsin inşAllah bizde sizin gibi yavru kuşlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşuruz .

Oh cok sukur rahatladim cok mutlu oldum senin adina Selin ine kavustun en sonunda guzel kizindan bahsedersin mussit olunca...
masallah size.......

Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Masallah sana ve kizina...
Dogumu bekleyen tum annelere boyle kolay dogum nasip olur insallah...

en çok da sizin şu kokusunu anlatmanızı kıskanıyorum
rabbim inşallah bizede nasip eder bu duyguyu
bu arada okurken ağladım bende seninle
ben şimdiden ağlama krizlerine girdim sonum hayır olsun

ya kizlar siz naisl dip bucak temizlik yapiyorsunuz
ben bugun yerleri sildim bi saaat kendime gelemedim karnim sertliginden : (, sancidan

o enerji bir kere geldi zaten canım o gün de beni bitirdi gitti
belime ağrı girdiği halde oturursam kalkamam diye zorladım kendimi o halde banyoyu cifledim yıkadım; sonra ertesi gün bile çektim acısını

artık yavaş yavaş dün toz aldım detaylı vitrinin içini falan; bugün süpürüp sildim. öğlenden beri yatıyorum şimdi de ütüye başlayacağım; yalnızım vakit geçmiyor

amaninnn bide utu vardi demii
yok valla benden peso, insallah dogumdan once grçer gribimde evime çeki duzen verebiliirm hiç halim yok
yarin esimin digum gunu, kizim ille pasta yapalim diyor babasina, gidip biskuvili biseyler uydurucam artik çocugun gonlu kirilmasin ..

oyy geçmiş olsun canım yaa grip çok fena hafifini atlattığım halde 1 hafta başımı zor kaldırmıştım bir yemek hazırlıyordum

yaa ütü var bitmiyor da
kek çırp puding dök üzerine bir de renkli şeker, hindistan cevizi... bisküvili pasta kekten zor geliyor bana nedense

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…