- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
yorulduğundandır belki canım geçen hafta baya gezmiştik eşimle akşama ben de öyle olmuştum; doğrulamıyordum bile karnımın gerginliğinden... pazartesi dip bucak temizlik yapmıştım koltukları falan çekip o gün de öyle olmuştum.
bir duş al rahatlarsın biraz
takip et yine de kendini...
Pastörize içebilirsiniz dedi tam Yağlıbende sütü kaynatip sogutup iciyorum cig icmek sakincali olmaz mi?
Hadi gözün Aydın canım kurtuldun sonunda sağ salim büyüt inşallahBen doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
Canım tebrıkler guzel gunlerde saglıkla huzurla buyutun kuzunuzu insallah:))Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Tebrikler canım allah analı babalı saglıkla buyutmeyı nasıp etsınBen doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Makine ile sağdim çıktı az da olsa =) moral desteğin için teşekkür ederim ..Sutum yok deme. Kucakla kokla ten tene takilin. Emzir. Oyle oyle gelir sut. Gelmedi diye vazgecersen kacip gider. Yedigine ictigine dikkat et bol su ic ama beyninin inanmasi lazim asil. Dusundukce gelir. Bebegim acikmistir diye dusununce gogus sizlar sut hormonu tatli vs yeyince degil inaninca bebegini kokladikca salgilanir. Kalabalik coksa cikar odadan sakin olmak da ise yarar.
Bir de sicak dus ve firsat buldukca uyku.
Sen de sağol cnm Allah sana ve kuzucuğuna uzun ömür nasip etsin inşAllah bizde sizin gibi yavru kuşlarımıza sağlıkla sıhhatle kavuşuruz .Kizceler merhaba,
Oncelikle tebrik eden herkese cok tesekkur ederim ayri ayri yazmayi cok isterdim ama vakit yok soyle hizlica bir gireyim goreyim sizleri istedim :) Dogum yapanlar olmus yine , hepinizi cok cok tebrik ederim.Dogumu bekleyen anneler , sizlere de cok rahat bir avazda bir dogum temenni ediyorum arkadaslarim.Kendimden haberlere gelince, dogumum epidural spinal sezeryan ile oldu.Operasyon sonrasi yataktan kalkmaya calismak yorucuydu iki gun agrim oldu sonrasinda giderek azaldi agrilarim.Persembe hastaneden cikis yaptik bugun evdeki 3. Gunumuz.Hastanedeki yapilan ziyaretlerden cok bunaldim,korktugum kadar olmasa da ziyaretci epey oldu.Lohusalık psikolojisi de üzerine eklenince 2. Gün epey ağladım ama cok rahatladım ağlayınca.Yavruna kavuşmak dünyanın en güzel duygusuymuş, hani doğum yapanlar hep derlerdi de inanmazdım, "doğduktan hemen sonra sıcacıktı ve mis gibi kokuyordu diye" gerçekten cennet kokuyordu hemen doğduktan sonra bile.Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu.Doğum gerçekleşirken bile topiğimizi düşündüm, Allah hepimize güç kuvvet ve bol bol süt versin canlarım.Bir daha ne zaman girebilirim bilmiyorum, hepinizi çok seviyorum çok güzel bir hamilelik geçirebildiysem eğer buradaki muhabbetinizin yoldaşlığınızın payı azımsanamaz.Hayırlı geceler.
Oh cok sukur rahatladim cok mutlu oldum senin adina Selin ine kavustun en sonunda guzel kizindan bahsedersin mussit olunca...Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Masallah sana ve kizina...Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Kizceler merhaba,
Oncelikle tebrik eden herkese cok tesekkur ederim ayri ayri yazmayi cok isterdim ama vakit yok soyle hizlica bir gireyim goreyim sizleri istedim :) Dogum yapanlar olmus yine , hepinizi cok cok tebrik ederim.Dogumu bekleyen anneler , sizlere de cok rahat bir avazda bir dogum temenni ediyorum arkadaslarim.Kendimden haberlere gelince, dogumum epidural spinal sezeryan ile oldu.Operasyon sonrasi yataktan kalkmaya calismak yorucuydu iki gun agrim oldu sonrasinda giderek azaldi agrilarim.Persembe hastaneden cikis yaptik bugun evdeki 3. Gunumuz.Hastanedeki yapilan ziyaretlerden cok bunaldim,korktugum kadar olmasa da ziyaretci epey oldu.Lohusalık psikolojisi de üzerine eklenince 2. Gün epey ağladım ama cok rahatladım ağlayınca.Yavruna kavuşmak dünyanın en güzel duygusuymuş, hani doğum yapanlar hep derlerdi de inanmazdım, "doğduktan hemen sonra sıcacıktı ve mis gibi kokuyordu diye" gerçekten cennet kokuyordu hemen doğduktan sonra bile.Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu.Doğum gerçekleşirken bile topiğimizi düşündüm, Allah hepimize güç kuvvet ve bol bol süt versin canlarım.Bir daha ne zaman girebilirim bilmiyorum, hepinizi çok seviyorum çok güzel bir hamilelik geçirebildiysem eğer buradaki muhabbetinizin yoldaşlığınızın payı azımsanamaz.Hayırlı geceler.
ya kizlar siz naisl dip bucak temizlik yapiyorsunuz
ben bugun yerleri sildim bi saaat kendime gelemedim karnim sertliginden : (, sancidan
amaninnn bide utu vardi demiio enerji bir kere geldi zaten canım o gün de beni bitirdi gitti
belime ağrı girdiği halde oturursam kalkamam diye zorladım kendimi o halde banyoyu cifledim yıkadım; sonra ertesi gün bile çektim acısını
artık yavaş yavaş dün toz aldım detaylı vitrinin içini falan; bugün süpürüp sildim. öğlenden beri yatıyorum şimdi de ütüye başlayacağım; yalnızım vakit geçmiyor
amaninnn bide utu vardi demii
yok valla benden peso, insallah dogumdan once grçer gribimde evime çeki duzen verebiliirm hiç halim yok
yarin esimin digum gunu, kizim ille pasta yapalim diyor babasina, gidip biskuvili biseyler uydurucam artik çocugun gonlu kirilmasin ..
Tesekkur ederim.Normal oldu çok şükürTebrikler saglikla buyut inşallah. Normal mi sezeryan mi oldu bebis nasil
Amin normal doğum oldu 4.100 gr doğduAllah anali babali büyütsün insallah.kac kilo bebisin normal mi dogum yaptinm
Amin teşekkür ederimGözün aydın cnm. Allah analı babalı büyütmek nasip etsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?