- 3 Aralık 2011
- 8.779
- 3.069
- 248
Ölüyorum bu belimin agrisindan yaaa.. Allahim n olur bu gece bitsin su hamilelik ..
Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçeguzeli olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Ben doğum yaptım
Çok kolaydı
Epidurale gerek kalmadan açılmam oldu
3650 Doğdu kızım
Harika bi duygu
Allah hepinize nasip etsin
çocuklar hasta , ben hastayim
zar zor kalkip yemek yapiyorum yiyen yok , i$tah yok kimsede
çok halsizim, burnum yara oldu silmekden
biraksalar bi hafta uyurum o derece yorgunum ..
hamileligin gozunu seveyim, halinize sukredin Alalhim saglik sihhat versin, çok zor hamileyken grip olmak
evde atesi olmayan bi ben barim , bekliyorum merakla ne zaman çikacak diye
arada u$utme giriyor ama simdilik atesim yok ..
Allahim dogmasin çocuk bu kadar hastanin içine diye dua ediyorum,yada o dogana kadar biz iyilesek bi sekilde denkgelmesin doguma bu grip hallerimiz,el kadar bebenin oksuruguyle naparim ben
Kizceler merhaba,
Oncelikle tebrik eden herkese cok tesekkur ederim ayri ayri yazmayi cok isterdim ama vakit yok soyle hizlica bir gireyim goreyim sizleri istedim :) Dogum yapanlar olmus yine , hepinizi cok cok tebrik ederim.Dogumu bekleyen anneler , sizlere de cok rahat bir avazda bir dogum temenni ediyorum arkadaslarim.Kendimden haberlere gelince, dogumum epidural spinal sezeryan ile oldu.Operasyon sonrasi yataktan kalkmaya calismak yorucuydu iki gun agrim oldu sonrasinda giderek azaldi agrilarim.Persembe hastaneden cikis yaptik bugun evdeki 3. Gunumuz.Hastanedeki yapilan ziyaretlerden cok bunaldim,korktugum kadar olmasa da ziyaretci epey oldu.Lohusalık psikolojisi de üzerine eklenince 2. Gün epey ağladım ama cok rahatladım ağlayınca.Yavruna kavuşmak dünyanın en güzel duygusuymuş, hani doğum yapanlar hep derlerdi de inanmazdım, "doğduktan hemen sonra sıcacıktı ve mis gibi kokuyordu diye" gerçekten cennet kokuyordu hemen doğduktan sonra bile.Allahım isteyen herkese ama herkese nasip etsin bu duyguyu.Doğum gerçekleşirken bile topiğimizi düşündüm, Allah hepimize güç kuvvet ve bol bol süt versin canlarım.Bir daha ne zaman girebilirim bilmiyorum, hepinizi çok seviyorum çok güzel bir hamilelik geçirebildiysem eğer buradaki muhabbetinizin yoldaşlığınızın payı azımsanamaz.Hayırlı geceler.
ohh sonunda senden haber almak ne güzel buralar pek sessizlesti arada yaz bizi bilgilendir. bol sütlü saglikli günler diliyorum. umarim en kisa zamanda sagliginada kavusursun Allah sifa versin yardimcin olsun
Canım Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin :) darısı başımıza :)Canım telefonumda internet olmadığı için Wi-Fi kullanabileceğim bir makine götürmüştüm o da çantada kalmış yazamadım birtürlü. Aklım hep sizdeydi. Beraber Yürüdük biz bu yollarda. Sonunda bebişe kavuşmak çok güzel Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Nasıl amaoyyy maa$alalhh çirkineeee : ))))
Canım gözün Aydın yazamadım önceki mesajına nasıl bebeğin iyimi sen iyimisinizCanım telefonumda internet olmadığı için Wi-Fi kullanabileceğim bir makine götürmüştüm o da çantada kalmış yazamadım birtürlü. Aklım hep sizdeydi. Beraber Yürüdük biz bu yollarda. Sonunda bebişe kavuşmak çok güzel Allahım hepinizin yardımcısı olsun inşallah.
Sukurler olsun kizimi aldim kucagia ssgliklica allah bekleyenlerede nasip etsin
Evet canım beslemeye devambende 10 gün boyunca hergün yumurta, badem,muz günde 3-4 bardak süt içtim kilosu çok ii çıktı
bunlar kesinlikle işe yarıyor zaten bebekler ençok son haftalarda kilo alırmış
Masallah diyelim nazar degmesin bebise ve sana...Amin normal doğum oldu 4.100 gr doğdu
Iyiyim de sütüm yok ona sıkılıyorum sıkıldıkça daha da yok ole =/
Bugün kontrolüm vardı benim bebeğimde geçen haftadan beri hic kilo almamış hatta vermiş gözüküyor geçen haftaya göre. Bildiğim kadarıyla son haftalarda tam bir ölçüm yapılamıyor. Hem küçük bebek iyidir doğurması kolay olur
Eski tadi kalmadi mi ne buranin.. Niye boyle oldu ki.. Bide hemen herkes sezo oldu .. Normal doğuran ne kadar az kişi var.. Neye nasip neye kismet dedikleri bu olsa gerek
Gözünüz aydın Allah hayrlı evlat etsin sağlıkla büyüsün inşallah :)Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
Şu saate kadar sancı çektim şimdi geçti çok şükür ama aşağı doğru baskı var Allah bilir de galiba benimki yaklaştıbende tam tersi 2 sürahi su içmişim gibi midem şişti belime vuruyor sancısı
Tam aksine çok doğum yapanlar 3.5 üstü kilonun daha rahat doğduğunu söylüyorlarsenle aynı fikirdeyim
bende fazla kilolu olsun istemiyorum
vajiden dolayı zaten gerginlik var , büyük olursa daha gerilirim gibi geliyor
ah bu bilinç altım : ))
Canlarım Kavuştuk yavrumuza. Perşembe sabah 7:00 da ameliyata girdim epidural sezeryanla bebişin doğumunu izledim sonra bebişle babası dışarı çıktı üZerine miyom operasyonu geçirdim. Önümde perde vardı ne yaptıklarını görmedim ama dumanlar havaya yükseliyordu: biryerleri yaktılar içimde. Anestezi uzmanına barbekü sos espirisi dalan yaptım: çıktıktan sonra epiduralin etkisiyle acı falan yoktu. Dr çok kan kaybettiğimi söyledikten sonra tansiyonum düştü habire bayılır gibi oldum söylemeseydi iyiydi sanırım psikolojik olarak da kendimizi etkiliyoruz. Cuma günü öğlene kadar serumlarla falan dor ayağa kalktım tansiyonum çok düşüktü. Sonra hastane ziyaretleri başladı. iPhone çantadaydı ulaşamadım birtürlü size yazamadım. Selin koyduk bebişin adını. Her gelen göğsümü sıkıp baktı sinir oldum.,beni de gerdiler süt konusunda. Hastanede ilgi konusunu abartmışlar kapıyı çslan dalıyor içeriye bazen çalmıyorlar. Ivır zıvır birsürü kontrol niyetine gelip durdular. Gaz konusunda strese grerken gazı atlattım ama donda çıktıktan !yedi sekiz saat sonra hala sıvı tuvalet yapamadığımı söylediler tekrar sonda takıcaklardı korkumdan tuvalette oturdum su falan açtım çıkardım ama kalmamıyordum ayaklarım falan şişti hissedemedim birsüre. Neyse hu kısmı geçelim sonuç olarak sezeryan olucaklar epidural sezeryan gerçekten konforlu oluyor bebişin ilk doğumunu falan Görüyorsunuz. Çıkınca hemen emzirme işlemine başlayabiliyorsunuz. Bir de ağrı oldukça kendinize ilaç verebiliyorsunuz. Ayrıntı yazmaya çalıştım umarım olmuştur. Dua eden bizi merak eden herkese çok teşekkür ediyorum Allah sizin de yardımcınız olsun inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?