İşten çıkartamıyorlar dimi
10 ay sonra dönebiliyorsun yani ?
Canım bende bu yüzden Tutamıyorum çünkü az az sık sık yememiz gerekiyor acıkınca benim midem bulanıyor arada mutlaka yemem gerekiyor aynı şey bana da oldu ilk gün tutmuştum kan şekerim yükseldi Yarınsı günün sabahına kadar kalkamadım yataktan
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
6.ay ücretsiz izinde tazmınatını vererek senı çıkarabılırler ama ...
Ben ramazanın ilk günleri bilmiyordum
Tuttum
Sonra doktora gittiğimde sordum
Tutma dedi
Arada 1 gün tutamaya başladım vücut sıvısız kalmasın diye
Herkes bişey deyince de korktum
Şimdi hiç tutmuyorum maalesef
canım medıkabılde cok yogun ınan. ben ılk randevumu medıkabıl zuhal hanımdan almak ıstedım. begelıkten once kontrollerım ıcın ona gıtmıstım. hemde bayan dıye ıstıyordum. ama kız bana resmen 20 gun sonraya randevu verdı zaten ılk randevu ılk heyecan bekleyeme dedım okadar. bırde muaneye gıdınce beklıyorsun kapıda en az 30-40 dk. şimdi rentıp selim beye gıdıyorum. cok ıyı dıye anlattılar. şimdilik memnunum umarım hep boyle gıder
sırt üstü yatınca annede çarpıntı oluyormuş bende oldu bıraktım durdu.yüz üstü ve sağ tarafa yatmak bebeğe oksijen ve kan akışını etkiliyormuş.şimdiden alışmak lazım diyorlar sola yatmaya .ben yüz üstü yatarak uykuya dalanlardanım bide :/
nası yani ama o dogum parasınıda almak istiorum been :):) bide ben evleneli daha cok yeni ya dönüştede evlilik yüzünden istifa edip tazminat almak sonrada 8 ay işsizlik maaşı almak istiorum biliorum cok paragöz davranıorum ama benim işverenlerim bunu fazlasıyla hakedioo
Arkadaşlar beni işten çıkarttılar haklarım neler bilgileriniz var mı? Tazminatımı alacağım ama kimi diyor ki gebeyken çıkarılma olmuyor cezası var.
Arkadaşlar beni işten çıkarttılar haklarım neler bilgileriniz var mı? Tazminatımı alacağım ama kimi diyor ki gebeyken çıkarılma olmuyor cezası var.
canım ben 32. Haftayı doldurduğum gibi kaçıcam tam aralık sonuna geliyor. Bakacak kimsem yok zaten kendim bakmak istiyorum 2 yaşına kadar evde olurum diye düşünüyorum ama zaman ne gösterir belli olmaz. Sen ne yapacaksın
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım dogru soylıyosun aslında ama o bes ay calısmak zorundayım eger bı yerlerde 6-7 bınlıra para gelmezse :) bıtınce işi bırakma konusuda soyle bebege kayınvalıdem bakıcak ve o hıc heveslı degıl. Gezmeyı seven bırısı. Mecburen tamam dedı ve içi içini yıyor ben emınım :) oda sıkılıp bakıcı tutun dıyebılır :) ozaman ya bakıcı bulucam yada işi bırakıcam. Boyle bır ayrımda işi bırakırım gıbı gelıyor ..
bence yasal haklarını iyice araştır ona göre çık işten canım. 7. aya kadar sabret nolacak ki 4 ay maaşını alırsın misler gibi. paragözlük değil bu inan sgk o kadar kesinti yapıyor maaşımızdan verdiği emekli maaşı da ortada neye kesiyor o kadar. alabiliyorsan doğum iznini de işsizlik maaşını da al tabi helalı hoş olsun.
Merhaba arkadaşlar bugün aile sağlığı uzmanıma gittim bi kaç gündür çok kötüyüm fenalaşıyorum nefes alamamıyorum 11 haftalık hamileyim meğer kan ve Demir eksikliğim varmış aşırı derecede doktorum bu Demir oranınla doğuma girersen masada kalırsın dedi çok üZüldüm 😢 kadın doğum uzmanım normal demişti az ama şimdi başlamaya gerek yok demişti 3. Ayda başlarız demişti meğer kötüye gidiyormuşum her geçen gün, aile sağlığı doktorum ferrum fort verdi hemen başlamam için namazı falan da yasakladı yatacaksın dedi umarım işe yarar bu hap 😥😪
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.
geçmiş olsun çok problem sıralamışşın. o içerde görülen kanamalarda insanı deli ediyor zaten.
benimde başta vardı geçmiş sonra.
idrar neden istedi şikayetin mi vardı. bana da idrar tahlili ver demiş anlamadım kaldı o tahlil.
akıntı çok ben de yaptırsam mı acep.
enfeksiyon olunca bir şey kullanılıyor mu?
Çok çok haklısınız tecrübeli anneler. Tam teşekküllü ve anne dostu hastaneler şart... Ablam da Bahçelievler de özel bi hastanede doğum yaptı medikal park ta... Doktoru dışarıdan geliyordu, diğer ablamın da doktorumu güleryüzlü ve ilgili vs... AMa ablam dezeryandan çıktı bebek geldi ikisi de sedirde ama kalabalıktan dolayı oda yoktu. Oda vermediler resmen.. Tüm aileler hem heyecanlıyım hem bebek odasını hazırlamak istiyoruz hem ablam bebek dinlensin istiyoruz ameliyathanenin önünde koridorda kaldık. Hast yönetimine kadar çıktık vekilleri arattık en sonunda yeni boşaltılan bi odayı temizlemeden verdiler rezillikti...
Hem hastane tam teşekküllü olmalı hem hasta memnuniyetini önemsemeli... Ablam sezeryanım çıktı ameliyathane kapısında bekledi onca para ödemesine rağmen... Doktora yakın diye hastaneyi seçmiştik rezil olduk...
canım dogru soylıyosun aslında ama o bes ay calısmak zorundayım eger bı yerlerde 6-7 bınlıra para gelmezse :) bıtınce işi bırakma konusuda soyle bebege kayınvalıdem bakıcak ve o hıc heveslı degıl. gezmeyı seven bırısı. mecburen tamam dedı ve içi içini yıyor ben emınım :) oda sıkılıp bakıcı tutun dıyebılır :) ozaman ya bakıcı bulucam yada işi bırakıcam. boyle bır ayrımda işi bırakırım gıbı gelıyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?