2015 Şubat Anneleri

Boğaz ultrasonumda büyük bi lenf nodu görüldü
Bana dua eder misiniz :26:
Hamilelerin duası kabul olurmuş
Perşembe net bildi alacağım
Aklım fikrim bunda...

Allah gönlüne göre versin canım.

maalesef canım değilim memurlar daha fazla ücretsiz izin alabiliyor diye biliyorum. özelde 6 ay ücretsiz kullanılabiliyor onu almayı düşünüyorum.

anladım canım. bende yeni memur oldum da bişey soracaktım. ben nasip olursa doğum yaptığımda halen aday memur olacam. doğum iznini kullanabiliyorum ama ücretsiz izin alabiliyor muyum ondan emin değilim. bilgisi olan var mı acaba?

zaten tek derdimiz para değil mi
bebeklerimizi bile bunun için bırakmıcaz mı

Geç geliyosa erkene çek randevunu
Ben arada kendi kafama göre randevu sıkıştırıyorum araya

Ben bu 6 ayı bilmiyorum
Varsa bende alırım 4 aylık minnacık oluyo ki bebek
Bari 10 ay iyidir hiç yoktan

iş kanununda var canım böyle bir hak. 4 aydan sonraki 6 ayda maaş almıyorsun, sigortan yatmıyor ama.
özelde her iş yeri bunu uygulamak istemiyor ama hakkımız var sonuçta..

aynen bende öyle düşünüyorum allah yar ve yardımcımız olsun

evlılık sebebi ile çıkarsan işsizlik maaşı alamzsın ...
işverenın senı çıkarması gerekıyor maalesef..

evlendikten sonra ilk bir içinde evlilik sebebiyle istifa ediosun gecmiş 3 yılda toplam 600 gün sigortan yazmıssa 6 ay 900 yatmıssa 8 ay issizlik maası alabiliosun

zaten tek derdimiz para değil mi
bebeklerimizi bile bunun için bırakmıcaz mı

inşallah bırakmıcam ben yaa bebişim 2 yasına girsin kpss kursuna falan giderim kesin özele tövbeeeeeeeeeee

iş kanununda var canım böyle bir hak. 4 aydan sonraki 6 ayda maaş almıyorsun, sigortan yatmıyor ama.
özelde her iş yeri bunu uygulamak istemiyor ama hakkımız var sonuçta..

İşten çıkartamıyorlar dimi
10 ay sonra dönebiliyorsun yani ?

ama o evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılırsan senin bir yılı geçmiş sanki evlendikten sonra.
işverenler düşünmüyor mecbur insan kendini bir şekilde düşünmeli.

Yok yazmam bilinen şeyler :) sağolasın kuzum benim ailemde Bursa'da :) bi buluşma yapalım gelince. Benimde canım hiç durmuyor ne çekse diye düşünüyor resmen :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlı hatunlar
size bi sorum olacak
çalışan bayanlar kaçıncı ayda ayrılcaksınız
ve işe ne zaman geri dönersiniz

Canım ben 32. Haftayı doldurduğum gibi kaçıcam tam Aralık sonuna geliyor. Bakacak kimsem yok zaten kendim bakmak istiyorum 2 yaşına kadar evde olurum diye düşünüyorum ama zaman ne gösterir belli olmaz. Sen ne yapacaksın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogumdan sonra başladıgında bi kez o işin dönüşü olmaz
sıcak para bırakılmaz
zaten bebeğinde masrafları olacak

canım dogru soylıyosun aslında ama o bes ay calısmak zorundayım eger bı yerlerde 6-7 bınlıra para gelmezse :) bıtınce işi bırakma konusuda soyle bebege kayınvalıdem bakıcak ve o hıc heveslı degıl. gezmeyı seven bırısı. mecburen tamam dedı ve içi içini yıyor ben emınım :) oda sıkılıp bakıcı tutun dıyebılır :) ozaman ya bakıcı bulucam yada işi bırakıcam. boyle bır ayrımda işi bırakırım gıbı gelıyor ..

ama o evlendikten sonra 1 yıl içinde işten ayrılırsan senin bir yılı geçmiş sanki evlendikten sonra.
işverenler düşünmüyor mecbur insan kendini bir şekilde düşünmeli.

yok cnm benim 18 mayısta 1 yıl oluo eger 7. ayda cıkarsam nisanda geri dönmem gerekio dönmücem iştee istifamı o nedenle verecem :):)

yok cnm benim 18 mayısta 1 yıl oluo eger 7. ayda cıkarsam nisanda geri dönmem gerekio dönmücem iştee istifamı o nedenle verecem :):)

iyi yapmışsın valla. hem ayrılıp çocuğuna bakacaksın hem de parasız kalmayacaksın. iyiymiş.

Canım bende bu yüzden Tutamıyorum çünkü az az sık sık yememiz gerekiyor acıkınca benim midem bulanıyor arada mutlaka yemem gerekiyor aynı şey bana da oldu ilk gün tutmuştum kan şekerim yükseldi Yarınsı günün sabahına kadar kalkamadım yataktan

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

iyi yapmışsın valla. hem ayrılıp çocuğuna bakacaksın hem de parasız kalmayacaksın. iyiymiş.

evt nerdeyse 1 yılımı garantiye alacam bir yılda evde oturcam artık bebişimi kimseye bırakamam kayınvalidem cok sımartır eminim panik biri.. annemde şeker ve kalp var onada yük olsun istemem ben bakcam artık sonra iş hayatına devam ederim :)

gecmiş olsun canım
içini ferah tut bişey cıkmayacaktır.

Amin çok sağ ol
İnşallah öyle olur

bunu gerekçe göstererek seni çıkaramaz canım. başka bir bahane bulurlarsa bilemem. ama öyle bir durumda mahkemeyle kendini işe iade ettirebilirsin bu da yanlış bilmiyorsam 8 maaş daha demek

Aslında benden memnunlar da +6 aya ne derler bilmem
O yüzden sordum
Haaa o kısım varsa elleri mahkum

Ben ramazanın ilk günleri bilmiyordum
Tuttum
Sonra doktora gittiğimde sordum
Tutma dedi
Arada 1 gün tutamaya başladım vücut sıvısız kalmasın diye
Herkes bişey deyince de korktum
Şimdi hiç tutmuyorum maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…