2015 Şubat Anneleri

benım gözüm hiç kesmiyor bebek bırakmayı hemde hiç
sadece eşimin maaşıyla zorlanarak geçinsem ama bebeği bırakmasam istiyorum
ben alternatif iş üretmeye çalışıyorum
daimi sigortalı değilde primli felan

hımm dönüşünü beğendimmm
ama 7ay bana çok gibi
2ay sonra ayrılsam mı diyorum

işe geri dönmeyeceksin galiba? eğer öyle ise daraldığın yerde çık boşuna zorlama kendini 7. aya kadar.
yaşadım biliyorum son aylarda ilk aylar gibi zor geçiyor çalışırken. dönmeyeceğin iş için değmez

herkese merhaba..

bi soruda benden gelsin.yatış pozisyonunu değiştiren var mı? zorlananlar ne yapıyor? unutmuşum o kadar aradan sonra.zorlanıyorum ben

bu arada calışanlardan bahsedılmış.. bende ilk bebeğimde özelde çalışıyorum..37.haftaya kadar calıştım
sonra 3 ay kaldı 2.yada ucretsız aldım oğlum 5.aylıkken calışmaya başladım.. sut izinlerimide birleştirdim 1 senede cuma gunlerı gıtmedım... bebeğime annem baktığı için çok zorlanmadım açıkçası ..emzırmıyordum da..ama çok ıhtıyacınız yoksa ..veya gercekten ıyı bir işiniz yoksa işi bırakın ... çocuğunuz bıraz buyuyunce aynı şekilde bir iş bulabilirsiniz...en azından kreşe başlasın 2+ olsun

yok dönmeyeceğim.bide ben otomotiv sektöründe çalışıyorum
sürekli oturarak değil
aşagı yukarı araba kullanıyorum aktif bi şekilde sürekli plaza atolye içi
ve çok fazla erkek oldugu için çocuklu bi anne olarak bu işe dönmeyi düşünmüyorum
çok seviyorum çokta emek verdim ama bekarken çocuksuzken iyiydi
ben bebek sütten kesilmeden bırakma işini hayal edemiyorum ama napıcam bilmiyorum

herkese merhaba..

bi soruda benden gelsin.yatış pozisyonunu değiştiren var mı? zorlananlar ne yapıyor? unutmuşum o kadar aradan sonra.zorlanıyorum ben

ben hala yuzustu yatıryorum vaallla...tadını cıkara cıkara.... sonra yatamayacağız zaten..gece kramları vs... sola yatmalar başlayacak kaplumbağa gibi olucaz... :)

özel sektör mü
4 ay çok küçük ya
maaşın yüsekse mutlaka zorluk olur ama bilmiyorum

özelde calısyorum cnm. ve 4 ay cok az gercekten. devletın bu konuyu duzenlemsı lazım ama onlar tam tersı kadınların calısmasını desteklemeddıgı ıcın ben hıc bekleıyorum. bı ara uzatıcaz dedıler ama yalan oldu. maaşım yuksek sayılmaz ama rahatımm işimde be bebek dogdutan 10 ay sonra bıtıcek bır kredım var. onun ödenmesı ıcın calısmam gerek. yanı en az 5 ay calısıcam gıbı gorunuyor. 5 aydan sonrası allah kerim . bebegım durmazsa yada ıcım rahat etmezse bırakırım bende.

ben hala yuzustu yatıryorum vaallla...tadını cıkara cıkara.... sonra yatamayacağız zaten..gece kramları vs... sola yatmalar başlayacak kaplumbağa gibi olucaz... :)

sırt üstü yatınca annede çarpıntı oluyormuş bende oldu bıraktım durdu.yüz üstü ve sağ tarafa yatmak bebeğe oksijen ve kan akışını etkiliyormuş.şimdiden alışmak lazım diyorlar sola yatmaya .ben yüz üstü yatarak uykuya dalanlardanım bide :/

benide 1 ay sonra cagırdı gelişimi gayet ii zaten dedi 9 agustosa randevu aldım cook uzak gelioo:)

Geç geliyosa erkene çek randevunu
Ben arada kendi kafama göre randevu sıkıştırıyorum araya

maalesef canım değilim memurlar daha fazla ücretsiz izin alabiliyor diye biliyorum. özelde 6 ay ücretsiz kullanılabiliyor onu almayı düşünüyorum.

Ben bu 6 ayı bilmiyorum
Varsa bende alırım 4 aylık minnacık oluyo ki bebek
Bari 10 ay iyidir hiç yoktan

dogumdan sonra başladıgında bi kez o işin dönüşü olmaz
sıcak para bırakılmaz
zaten bebeğinde masrafları olacak

geri dönmeyeceksen öyle bi şansın var :)

nası yani ama o dogum parasınıda almak istiorum been :):) bide ben evleneli daha cok yeni ya dönüştede evlilik yüzünden istifa edip tazminat almak sonrada 8 ay işsizlik maaşı almak istiorum biliorum cok paragöz davranıorum ama benim işverenlerim bunu fazlasıyla hakedioo

kızımda ücretsiz kullanmadan 4 aylık dönmüştüm işe mecbur. gerçekten zor oluyor. ağlaya ağlaya gittiğimi bilirim. ama alışıyor insan zamanla. sonuçta yine onlar için çalışıyoruz. kızım bile alıştı artık beni yolcu ediyor.
yinede imkanı olan herkes bebeğine kendi baksın diyorum:26:

Özeldeyken beni de daha sık çağııryorlardı
En son araştırma hastanesine gittim bende tiroidde olduğu için
Orası bana 1 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi

aslında çok sık gitmemek gerek bence ya
annelerimiz nasıl gidiyodu

evlılık sebebi ile çıkarsan işsizlik maaşı alamzsın ...
işverenın senı çıkarması gerekıyor maalesef..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…