canım herşey yolunda giderse 37. haftaya kadar çalışayım diyorum ben,kalan izinlerimi bebişimle geçireyim diye. sonra bir ay da rapor alırım. bakıcı bulamazsamda bulana kadar da ücretsiz izne ayrılırım diye düşünüyorum. Allah o günleri bize göstersin de bi şekilde bebişle vakit geçirmenin yollarına bakcez artık ama 6 aydan önce yaban ellere bırakmak istemem doğrusu. sen ne düşünüyosun?
hımm dönüşünü beğendimmm
ama 7ay bana çok gibi
2ay sonra ayrılsam mı diyorum
hımm dönüşünü beğendimmm
ama 7ay bana çok gibi
2ay sonra ayrılsam mı diyorum
Ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz
Bana 1 ay sonra gel
3.ayında zeka tetsi yapılıyo bebeğe dendi ama ?
Ne sıklıkta doktora gidiyorsunuz
Bana 1 ay sonra gel
3.ayında zeka tetsi yapılıyo bebeğe dendi ama ?
işe geri dönmeyeceksin galiba? eğer öyle ise daraldığın yerde çık boşuna zorlama kendini 7. aya kadar.
yaşadım biliyorum son aylarda ilk aylar gibi zor geçiyor çalışırken. dönmeyeceğin iş için değmez
herkese merhaba..
bi soruda benden gelsin.yatış pozisyonunu değiştiren var mı? zorlananlar ne yapıyor? unutmuşum o kadar aradan sonra.zorlanıyorum ben
fryde sen devlet memuru musun canım?
özel sektör mü
4 ay çok küçük ya
maaşın yüsekse mutlaka zorluk olur ama bilmiyorum
3aylık olana kadar 2 haftaya bir
sonra ayda 1 dedi
doğumdan önce en erken 2 ay die biliorum ama öyle bi secenegimiz varsa bende daha erken cıkabilirim :)
ben hala yuzustu yatıryorum vaallla...tadını cıkara cıkara.... sonra yatamayacağız zaten..gece kramları vs... sola yatmalar başlayacak kaplumbağa gibi olucaz... :)
benide 1 ay sonra cagırdı gelişimi gayet ii zaten dedi9 agustosa randevu aldım cook uzak gelioo:)
maalesef canım değilimmemurlar daha fazla ücretsiz izin alabiliyor diye biliyorum. özelde 6 ay ücretsiz kullanılabiliyor onu almayı düşünüyorum.
özelde calısyorum cnm. ve 4 ay cok az gercekten. devletın bu konuyu duzenlemsı lazım ama onlar tam tersı kadınların calısmasını desteklemeddıgı ıcın ben hıc bekleıyorum. bı ara uzatıcaz dedıler ama yalan oldu. maaşım yuksek sayılmaz ama rahatımm işimde be bebek dogdutan 10 ay sonra bıtıcek bır kredım var. onun ödenmesı ıcın calısmam gerek. yanı en az 5 ay calısıcam gıbı gorunuyor. 5 aydan sonrası allah kerim . bebegım durmazsa yada ıcım rahat etmezse bırakırım bende.
geri dönmeyeceksen öyle bi şansın var :)
yok dönmeyeceğim.bide ben otomotiv sektöründe çalışıyorum
sürekli oturarak değil
aşagı yukarı araba kullanıyorum aktif bi şekilde sürekli plaza atolye içi
ve çok fazla erkek oldugu için çocuklu bi anne olarak bu işe dönmeyi düşünmüyorum
çok seviyorum çokta emek verdim ama bekarken çocuksuzken iyiydi
ben bebek sütten kesilmeden bırakma işini hayal edemiyorum ama napıcam bilmiyorum
Özeldeyken beni de daha sık çağııryorlardı
En son araştırma hastanesine gittim bende tiroidde olduğu için
Orası bana 1 ay sonra gel zeka testi yapalım dedi
nası yani ama o dogum parasınıda almak istiorum been :):) bide ben evleneli daha cok yeni ya dönüştede evlilik yüzünden istifa edip tazminat almak sonrada 8 ay işsizlik maaşı almak istiorum biliorum cok paragöz davranıorum ama benim işverenlerim bunu fazlasıyla hakedioo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?