2015 Şubat Anneleri

Gece uyumayinca aha simdi acamiyorum gözümu..

Firina verdim poacalari uyur kalirim diye kendimi uyutmamanin yollarini ariyorum

Birazdan millette kalkar..

Pipilide resmen govdemi salliyor tepincem diye.

Off off kömür gibi yaniyorumm. Off offff

Hayırlı olsun hayatım , Allah şifa versin tez zamanda ayaklan inş

Gozunaydın canım sağlıkla huzurla güzel günlerde büyütün inşallah kuzunuzu:)

günaydın bayanlar,
millet doğurmuş bebişini kucağına almış. süt sorunları gaz sıkıntıları başlamış. biz de hiçbir belirti yok.
ben hala çalışıyorum zaten kurumda doğurcam bu gidişle.

gozunuz aydın saglıkla huzurla buyutun ınsaallah
Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
gecmış olsun.Allah sifa versın.hafıfmıs sukur .çift bez takınca duzeliyo hafif olanlar.çok uzme kendini.

Merhaba seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ben bu gün doktora gittim nts ye bağladı sanırım sende gittin ne dedi doktor bende nts de sancin çıktı ve 3 Cm açılma varmış erken mi acaba
merhaaba, nst de sanci çikdi ama açilma yokmus
nst ye girmeden once dogum olacaksa durdurmayiz gunundesin dediler
seninkide oyle buyuk ihitmalle, 3 cm az deil bi kaç gune gelir bence senin bebis

evet pozisyon pek farketmiyorda nst makinesi arada kalp atislarini kaybeeudyordu, bozukmuymus ne o yuzden iki posizyonuda denemek zorunda kaldim, 15 dk lik i$ 1 saat surduuu ..

merhaaba, nst de sanci çikdi ama açilma yokmus
nst ye girmeden once dogum olacaksa durdurmayiz gunundesin dediler
seninkide oyle buyuk ihitmalle, 3 cm az deil bi kaç gune gelir bence senin bebis
Ayyy inş çok heycanliyim çokta korkuyorum yaaaa napicam bilmiyorum :0

Gunaydin herkese bugunde bizde temizkik var temizlikci geldi inss bu iste bitse yarin kuafor isi zaten nasipse cumaya sezeryan gunumuz bebisim beklerse o kadar

Bende hep annesi vefat eden ne yapsın diye avutuyorum zaten kendimi. Demekki herkes bir şekilde yaşamaya devam ediyor.
Doğru Allah dağına göre kar veriyor. Hamileliğim de çok çok zor geçmedi birine devamlı muhtaç olacak kadar. Yoksa yanmıştım! Bebek doğunca da Allah kuvvetini verecek inşallah.
Yazdıkların moral verdi teşekkürler...

Olabilir zaten erken Doğdu yanılma olabilir gibi konuştu şimdi çift bez takıcak bir ay sonra başka bir yerde yaptırıcaz

cok gecmis olsun annene canim. Ilk hafta bakan olsa yeter. Fazla karisiyorlar uzun durunca. Okadar uzun anne destegi de iyi degil bebekle basbasa kalinca daha iyi farkediyor insan anne oldugunu
Ne kadar iyi olsa da kv anne gibi olmuyor. Kv 40 gün kalsa bana gelirler zaten heralde :)
Eşim çok becerikli. Bebek olacak diye işyeri de işlerini hafifletti biraz. Akşam onun gelmesini dört gözle bekleyeceğim artık.

Bana temizliğe gelen bayanın annesi 2 yaşındayken ölmüş. Kendisi de 23 yaşında hiçbirşey bilmeden anne olmuş. Yardım eden de olmamış. Kocasıyla bakmışlar çocuğa. Hatta kocası bakmış. 40 ı çıkınca işe başlamış kadıncağız. Doğuma kadar da çalışmış. Beterin beteri var ne diyelim...

Günaydın kızlar.
Günaydın mesajı yazmayı özlemişim. Uyanır yazardım eskiden
Hey gidi günler.
Ben 9 kg verdim.
Göbek kalmayacak sanırım ama kilo maşallah. Çok uzun yolum var.
Doğumla ilgili kilolar gitti diğer kilolalar kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…