çift bezle gecebiliyor.. Yegenimdede vardi o şekilde besledi hep kardeşim geçti sonraKızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Hayırlı olsun hayatım , Allah şifa versin tez zamanda ayaklan inşGünaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
Gozunaydın canım sağlıkla huzurla güzel günlerde büyütün inşallah kuzunuzu:)selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler
Geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede toparlarKızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Geçmiş olsun canım en kisa surede düzelir inşallahKızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Kızlar 15:00 de dogdu poyraz bebek:) 3120 gr. 50 cm.idrar cikisindaki sıkıntı sonda ile bu gecelik bosaltildi.yarin sabah ultrasonla bakilip kan tahlilleri yapilcak.duruma göre cuma günü kucuk bi operasyon yapilip tamamen acilcak belki sunnet de yapilcak.sutum geliyo azcik azcik.ama benim minik uyuyo emmiyo.sagicaz öyle beslicez.simdilik haberler bunlar.
selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler
Günaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
gecmış olsun.Allah sifa versın.hafıfmıs sukur .çift bez takınca duzeliyo hafif olanlar.çok uzme kendini.Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
merhaaba, nst de sanci çikdi ama açilma yokmusMerhaba seninle muhtemel doğum tarihimiz aynı ben bu gün doktora gittim nts ye bağladı sanırım sende gittin ne dedi doktor bende nts de sancin çıktı ve 3 Cm açılma varmış erken mi acaba
evet pozisyon pek farketmiyorda nst makinesi arada kalp atislarini kaybeeudyordu, bozukmuymus ne o yuzden iki posizyonuda denemek zorunda kaldim, 15 dk lik i$ 1 saat surduuu ..geçen hafta nst çektiler, hep 0 çıktı
ama dikkatimi çeken bişey oldu bazı kadınlar yan yatıyordu bazıları sırtüstü kim nasıl rahat ederse
standartı yok galiba dedim , bende sırtüstü yattım öyle rahat ediyorum diye
Ayyy inş çok heycanliyim çokta korkuyorum yaaaa napicam bilmiyorum :0merhaaba, nst de sanci çikdi ama açilma yokmus
nst ye girmeden once dogum olacaksa durdurmayiz gunundesin dediler
seninkide oyle buyuk ihitmalle, 3 cm az deil bi kaç gune gelir bence senin bebis
son iş günümden herkese merhabalar
gece uyuyamadım yine , uyku akıyor gözümden
ama olsun bugün son nasıl olsa : ))
Bende hep annesi vefat eden ne yapsın diye avutuyorum zaten kendimi. Demekki herkes bir şekilde yaşamaya devam ediyor.annene çok ama çokkk geçmis olsun canim ..
ben annemi kaybedeli 8 yil oldu,yani evlenmeden once ..
simdi uçuncu çocuguma hamileyim, hamilelikelrde , lohusaliklarda kimsem olmadi hiç yanimda,bu seferde olmuycak, iki çocuk bi beebek , top bende olucak yani .. ve soyle dusun Allah dagina gore kar veriyor, ben hep yalnizdim ama çok asiri zorlanmadim hiçbiseye, herkes kadar zorlandim, yardim edenim yokdu çocuklarim pek sorunlu deillerdi .. insallah buda oyle olur , Allah dan baska yardim isteyeeck kimsem yok ..
sen herseyin ustesinden gelirsin bi anne oalrak, Allah acil sifalar versin annecigine, yardimina gelemesede sesi nefesi yeter saana ..
Olabilir zaten erken Doğdu yanılma olabilir gibi konuştu şimdi çift bez takıcak bir ay sonra başka bir yerde yaptırıcazmasallah size. Saglikli huzurlu bir omru olsun bebeginin. Senin de sutun bol olsun ins. Dus alinca gelir sutun
canim usg ile bakmadi mi. Aci olcuyorlar. Herkese cift bez diyorlar. Birsey varsa da simdiden bilmen yeter, sadece bezle duzelir. Baska bir dr.a gotur olmazsa. Yanilmis da olabilirler.
Ne kadar iyi olsa da kv anne gibi olmuyor. Kv 40 gün kalsa bana gelirler zaten heralde :)cok gecmis olsun annene canim. Ilk hafta bakan olsa yeter. Fazla karisiyorlar uzun durunca. Okadar uzun anne destegi de iyi degil bebekle basbasa kalinca daha iyi farkediyor insan anne oldugunu
Bana temizliğe gelen bayanın annesi 2 yaşındayken ölmüş. Kendisi de 23 yaşında hiçbirşey bilmeden anne olmuş. Yardım eden de olmamış. Kocasıyla bakmışlar çocuğa. Hatta kocası bakmış. 40 ı çıkınca işe başlamış kadıncağız. Doğuma kadar da çalışmış. Beterin beteri var ne diyelim...Kader işte burda devreye giriyor kaderimiz budur demekki en azından kv ne gitmişsin doğum yapınca 1 hafta zaten yeter benimde babam hasta annem ona BAKIYOR kv de doğumda hastaneye gelemez miş doğum yapınca da kalamazmış yanında gün içinde gelip gidermiş çok Lazım ya neyse annemde gelip kalamıcak ben kocam bebek üçümüz geçinip gideri artık şimdiden yemek depoluyorum mesela soğutup buzluğa koyuyorum en azından eşim ısıtır koyar veya bebeğe bakar ben koyarım napalım bize de bu Yazılmış yapacak birşey yok
Öyle dedilercanım günaydın, geçmiş olsun , çift bezle düzelebilecek bişey miymiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?