2015 Şubat Anneleri

Gece 4 ten beridir ayaktayim..

Can sıkıntısindan kalktim hamur Yoğurdum 2 tepsi poaca yaptim..tepsi mayasinida alsin kalkmalarina yakin pisirirm kahvaltiya..

Hava kapali.. Yağmurlu.. Ben derin duygu ve düşünceler içinde sabirla beklemekte

Artik su kasinmaktan uykusuzluktan mafoldum resmen ya ne kizimla ilgilenebiliyorum ne sabrim var ne keyfim o drgil kasinti az oldugu zamanlardada bunye sabaha kadr oturmaya alismis psikolojik uyuyamiyorum bu sefer gozlerim aciyo artik halsizlik hat safhada bugun kontrolum var son persembe giriyorum sezoya insallah kurtulurum hemen su lanetten

Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.

yok canım ya ne kusura bakması
valla topiğimizi çok seviyorum
dertleşiyoruz , tecrübe ediniyoruz
neyse sonu iyi olmuş en azından, bu durumlarda en önemli görev eşe düşüyor
nerde durması gerektiğini iyi bilmeli sınırlarını iyi çizmeli

Gözün aydın canım maşallah size. Sağlıkla büyüt bebeğini.

Gözün aydın canım. İnşaAllah en kısa zamanda bolbol cogur cogur emzirirsin..

geçen hafta nst çektiler, hep 0 çıktı
ama dikkatimi çeken bişey oldu bazı kadınlar yan yatıyordu bazıları sırtüstü kim nasıl rahat ederse
standartı yok galiba dedim , bende sırtüstü yattım öyle rahat ediyorum diye

Masallah
Subanallah kuzuna en sonunda sende dogurdun doktorunuda kiskandim cok iimis hangi hastane hangi doktor canim bide bebek 5kilo civari diyodun demekki yanilma payi var ultrasonda cok

Nst yi bağlayan hemşireye göre değişiyo canım o. Kimisi rahat bi pozisyon seç diyo kimisi sırt üstü yat diyo.

gözün aydın canım , hayırlı olsun , inşallah problemi de hemen çözülüverir
normal mi oldu sezeryan mı, sonra detaylandır biraz kendini toparlayınca

maşallah minik egeye kilosu çok güzel
hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün darısı başımıza canım benim

hey maşallah ne bereketli bir sabah
hayırlı olsun kuzum allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

gözün aydın canım, Ege nin zamanlaması süpermiş : ))
maşallah diyelim hem bebeğine hem güzel doğumuna
Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin

masallah size. Saglikli huzurlu bir omru olsun bebeginin. Senin de sutun bol olsun ins. Dus alinca gelir sutun

Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
canim usg ile bakmadi mi. Aci olcuyorlar. Herkese cift bez diyorlar. Birsey varsa da simdiden bilmen yeter, sadece bezle duzelir. Baska bir dr.a gotur olmazsa. Yanilmis da olabilirler.

hayırlı olsun canım
inşallah en kısa zamanda yanına alırsın kuzuyu , bol bol emzirirsin

Gunaydin anneler.
Gunaydin msji yazan da az kisi kaldik. Bugun temizlikci gelecekti isi cikmis cuma gelecek. Ben de bugun ev temizlensin cumaya dogurayim diyordum.
Bebegine kavusanlara bol.sutlu gunler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…