kp haberi yoktu görüştüğümüzden elinde eşimin fotosu kız arıyormuşhalama gitmiş vermiş fotosunu sen de bak diye de öyle öğrenmiş oldu kp halam diğer halamdan öğrenmiş bizim sevgili olduğumuzu bir güzel paylamış kp i. sonra da benim okulum bitene kadar zor durdurmuş kv kp beni gelin almayı bırak babamla dünür oldu diye havasından geçilmiyor (amcasının oğlu) onunla sorunum yok o yüzden
güya suratım asıkmış; kıskanmışım onu vs vs...30 yaşındaki oğlumla birlikte ben yatmadım kıskançlığımdan.
1 hafta kaldık evi yerleştirirken benim gelin evimde, güya bana alışveriş yapılacak falan 1 günümüz hastanede geçti check-up yaptırdı eşim hazır gelmişken peşinde dolandım bütün gün bu arada görümcem evdeydi; arıyoruz ulaşamıyoruz merak ettik, eşim eve gitti bakmaya uyuyormuş saat 1 i geçmişti. eve geldik tansiyonu düşük diye ben yıkadım. hepsi uyudu yemek yaptım, sofrayı hazırladım herkesin keyfi yerinde ben bitkin nasıl güleyim
gerçi son gece eşimle balkondaki koltukta uyumuştuk, görmüş bizi babam görecek diye korkmuş, ben de dedim üzerini örtüyordum oğlun bırakmadıgizli bir yerde yatmıyoruz sonuçta balkon ya ne olabilir ki
sırf onun bu dolduruşları yüzünden evliliğimin ilk 2 ayı dahil fenaydı yani cicim aylarımı sonradan yaşadım sağolsun
ne döktüm içimi bekusura bakma
Gözün aydın canım maşallah size. Sağlıkla büyüt bebeğini.selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler
Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Gözün aydın canım. İnşaAllah en kısa zamanda bolbol cogur cogur emzirirsin..Günaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
100 oldugunda agrim yok denecek kadar az di ama karnim tas gibiydi bide asagi dogru baski hissediyordum ayni andaydi yani
uterus kasilip bebegi asagi ittiriyor oda nst ye yansiyor anladigim kadariyla
bi ara belime agri girdi bakdim nst de bisey yok yokdu
30 a hiç gelmedi ya 0 daydi yada 50 de 100 de
ya hep ya hiç bizde yok oyle ortalarda gezinmek :)))
sirt ustu yatincada insanin beli agriyor yaaa sanci yokken bile
Geçmiş olsun canım. Pek bilgi sahibi değilim ama en kısa zamanda düzelir inşaAllahKızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Subanallah kuzuna en sonunda sende dogurdun doktorunuda kiskandim cok iimis hangi hastane hangi doktor canim bide bebek 5kilo civari diyodun demekki yanilma payi var ultrasonda cokselam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
Nst yi bağlayan hemşireye göre değişiyo canım o. Kimisi rahat bi pozisyon seç diyo kimisi sırt üstü yat diyo.geçen hafta nst çektiler, hep 0 çıktı
ama dikkatimi çeken bişey oldu bazı kadınlar yan yatıyordu bazıları sırtüstü kim nasıl rahat ederse
standartı yok galiba dedim , bende sırtüstü yattım öyle rahat ediyorum diye
Kızlar 15:00 de dogdu poyraz bebek:) 3120 gr. 50 cm.idrar cikisindaki sıkıntı sonda ile bu gecelik bosaltildi.yarin sabah ultrasonla bakilip kan tahlilleri yapilcak.duruma göre cuma günü kucuk bi operasyon yapilip tamamen acilcak belki sunnet de yapilcak.sutum geliyo azcik azcik.ama benim minik uyuyo emmiyo.sagicaz öyle beslicez.simdilik haberler bunlar.
Benim yigenimede ole demişlerdi sonra yok dediler başka doktorada göster bence allah şifa versinKızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
Günaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
masallah size. Saglikli huzurlu bir omru olsun bebeginin. Senin de sutun bol olsun ins. Dus alinca gelir sutunselam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
canim usg ile bakmadi mi. Aci olcuyorlar. Herkese cift bez diyorlar. Birsey varsa da simdiden bilmen yeter, sadece bezle duzelir. Baska bir dr.a gotur olmazsa. Yanilmis da olabilirler.Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Günaydın hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?