Ohh iyi bari yemek yapan olacak ama evde başkası çok zormuş. Alışmışım yalnızlığa, kendi işimi yapmaya falan batıyor herkes.Öyle gerçekten çocuklaşıyorlar. Bizimkiler de bugün geldi eşimi aradılar bizi karşıla diye ben de eşimi göndermedim bebişin altını falan o alıyor ben eğilemiyorum. Hayatımda ilk defa onlar için değil kendim için bişey istedim Aradım babamı durumu anlattım taksiye binin gelin dedim. Bugün kadın geldi ilk yemeğimiz kapuska oldu. Evde lahanadan başka bişey yokmuş meğer.
Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
yok canım ya ne kusura bakması
valla topiğimizi çok seviyorum
dertleşiyoruz , tecrübe ediniyoruz
neyse sonu iyi olmuş en azından, bu durumlarda en önemli görev eşe düşüyor
nerde durması gerektiğini iyi bilmeli sınırlarını iyi çizmeli
dr ikin deyince ikinacksin :))Ayyy inş çok heycanliyim çokta korkuyorum yaaaa napicam bilmiyorum :0
hoşgeldin annesinin bir tanesi :) çok şükür sende EGEni sağlıkla kucağına aldın ne güzel akıllı oğlun sizi yormadan dünyaya merhaba dediselam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler
Hiç canını sıkma canım. Benim yeğenim dede vardı. Doğduktan 6 ay sonra farkedildi. Dr 2 bez bağlayacaksınız dedi şimdi 7 yaşında gayet sağlıklı.Olabilir zaten erken Doğdu yanılma olabilir gibi konuştu şimdi çift bez takıcak bir ay sonra başka bir yerde yaptırıcaz
gözün aydın :) tez zamanda yanında olur ve bol bol emer annesi sen kuzunu düşün hep iyi şeyler düşünGünaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
Günaydın hanımlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Kızımda iyi. Ama süt sorunumuz var. Sezaeryan olduğu için az geliyo henüz. Bizimkininde maşaAllahı var deli gibi emmek istiyo:) mama veriyoruz arada. Doktorlar sürekli kontrol ediyorlar. Giydirdiğim tulumun ayakları kasıyo:) biraz irice oldu bu kız:) ilk kakasınıda yaptı. Yarın çıkıcaz inşaAllah. Doğum hikayemi diğer tarfa yazayım herkes okuyabilsin:) bu arada ne olur ağır işler falan yapmayın. Dün burda bi olay oldu çok çok üzüldüm. Rabbim kimsenin başına vermesinaçıkça anlatmıycam. Dikkat edin kendinize.
Sezeryan oldum canım. Demek istediğim dinlenin bol bol. Çok fazla uzanmayın bileylere kendinizi zorlamayın yani.hadi gözün aydın sende aldın kucağına..
sezeryan mı normal doğummu daha iyidi
.....
ağır iş derken bazen ayakta durmak bile işkence gibi geliyor
eşimde yok dışarı çıkmaya korkuyorum bişey olursa diye
ideal senin bebis kizmiydi erkekmiydi?Olabilir zaten erken Doğdu yanılma olabilir gibi konuştu şimdi çift bez takıcak bir ay sonra başka bir yerde yaptırıcaz
Pö
Uyurken gidip öyle yüzüne bakıyorum içeme sokasım.geliyor.
Ayrıca sanki insana aşırı bir sabır geliyor.
Sezeryan oldum canım. Demek istediğim dinlenin bol bol. Çok fazla uzanmayın bileylere kendinizi zorlamayın yani.
Erkek kızlarda cok olurmuş ve erken doganlardaideal senin bebis kizmiydi erkekmiydi?
ben erkeklerde hiç bi zaman olmaz diye biliyorum canim .. baska dr ada goster istersen ..Erkek kızlarda cok olurmuş ve erken doganlarda
yanina biri al çik yuru canim yaaHava o kadar güZel ki camı açtım öle oturuyorum keşke Çıkma şansım olsa yürüsem ama nedense korku var sanki yolda Yürürken suyum şoorr diye gelirse diye düşünmekten korkuyorumo yüzden evde çıkmak istemiyom
:))) 2,3,4,5,6, : )))))))))))))))))))Sen sabrı bebis 2-3 yaşına gelince gör
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?