2015 Şubat Anneleri

Günaydın Kızlar doğuma tam 1 hafta kaldı ve ben çok fena grıp oldum ve oksuruyorum ( ballı limonlu ıhlamur ve taze sıkılmıs meyvesuyu içiyorum birde zencefil ciğniyorum geçirmek için başka önerisi olan var mı???

Ohh iyi bari yemek yapan olacak ama evde başkası çok zormuş. Alışmışım yalnızlığa, kendi işimi yapmaya falan batıyor herkes.
K.valide geri geldi ama aşırı daraltyor bEni.
Ben böyle her şeyi abartan makarmakara biriyimya bu sefer ona da yapıyorum anlamıyor hepsine alınıyor.

Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.

geçmiş olsun canım; yanılmış olabilir doktor; yanılmamışsa bile ben doğduğumda hastanede aynı odada kaldığımız bebekte baya ileri kalça çıkığı vardı; şimdi futbol oynuyor
için rahat olsun sıkma canını; bezle düzelir dediyse hafiftir zaten...

aynen öyle canım; eşim aslında çok annecidir (annesi bir şey diyemesin diye 20 kg vermiştim) ama o birkaç ayda aynı evin içinde olunca değişti ben bir şey yapmadan

Ayyy inş çok heycanliyim çokta korkuyorum yaaaa napicam bilmiyorum :0
dr ikin deyince ikinacksin :))
bende 3 cm açiklik olsa eve gelmezdim herhalde nasil olsa geri gidecem diye : )))))

korkma , sakin ol, enerjini ikinmaya sakla
dr un ebenin dedigini de yaptinmi sagliklica dogar insallah bebegin

hoşgeldin annesinin bir tanesi :) çok şükür sende EGEni sağlıkla kucağına aldın ne güzel akıllı oğlun sizi yormadan dünyaya merhaba dedi

Günaydın hanımlar. Bugün daha iyiyim çok şükür. Kızımda iyi. Ama süt sorunumuz var. Sezaeryan olduğu için az geliyo henüz. Bizimkininde maşaAllahı var deli gibi emmek istiyo:) mama veriyoruz arada. Doktorlar sürekli kontrol ediyorlar. Giydirdiğim tulumun ayakları kasıyo:) biraz irice oldu bu kız:) ilk kakasınıda yaptı. Yarın çıkıcaz inşaAllah. Doğum hikayemi diğer tarfa yazayım herkes okuyabilsin:) bu arada ne olur ağır işler falan yapmayın. Dün burda bi olay oldu çok çok üzüldüm. Rabbim kimsenin başına vermesin açıkça anlatmıycam. Dikkat edin kendinize.

Olabilir zaten erken Doğdu yanılma olabilir gibi konuştu şimdi çift bez takıcak bir ay sonra başka bir yerde yaptırıcaz
Hiç canını sıkma canım. Benim yeğenim dede vardı. Doğduktan 6 ay sonra farkedildi. Dr 2 bez bağlayacaksınız dedi şimdi 7 yaşında gayet sağlıklı.

gözün aydın :) tez zamanda yanında olur ve bol bol emer annesi sen kuzunu düşün hep iyi şeyler düşün

hadi gözün aydın sende aldın kucağına..
sezeryan mı normal doğummu daha iyidi
.....
ağır iş derken bazen ayakta durmak bile işkence gibi geliyor
eşimde yok dışarı çıkmaya korkuyorum bişey olursa diye

Sezeryan oldum canım. Demek istediğim dinlenin bol bol. Çok fazla uzanmayın bileylere kendinizi zorlamayın yani.

Sezeryan oldum canım. Demek istediğim dinlenin bol bol. Çok fazla uzanmayın bileylere kendinizi zorlamayın yani.

sezeryan mı normal doğummu sen ikisinideyaşadın ya bi fark var mı zorluk açısından...
...
yok canım iş yapamaz oldum iyice ağırlaştım korkuda var zaten son haftalar daha dikkat istiyor
allah yardımcıları olsın o insanlarında

Hava o kadar güZel ki camı açtım öle oturuyorum keşke Çıkma şansım olsa yürüsem ama nedense korku var sanki yolda Yürürken suyum şoorr diye gelirse diye düşünmekten korkuyorum o yüzden evde çıkmak istemiyom

yanina biri al çik yuru canim yaa
keske bende yuruyebilsemmm ama gece - bilmemkaç diderece heryer buz psiti gibiii

eslaa bulamadim ilk ayzini kopyalamak için
tebrikler cnaim, Allah anali babali buyutsun insallahhh
kocamana bi maasallahhh yavruna
suyu bol içç sen onu biraz zor doyurur sun gibime geliyor :))) yani senden kaynakli deilde azcuk yemeyi içmeyi seven bi çcouk olan bence :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…