2015 Şubat Anneleri

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın

selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler

Gözün Aydın canım hadi kurtuldun daha sabah konuştuk akşam gelesi varmış Allah nazardan korusun maşallah süt gelir takma kafana öp Aslan'ı bizim için sağlıkla büyüt inşallah

Zor ama en guzel duygu di mi. Mis gibi kokuyordur ayy ozendim ben de.
Sonra gulusleri.
Ise evden baslamissin. Ofise gidersen bebek ne olacak. Bir kanguru al sen en iyisi
Uyurken gidip öyle yüzüne bakıyorum içeme sokasım.geliyor.
Ayrıca sanki insana aşırı bir sabır geliyor.

Valla en zor günler. İdare ediyoruz uykusuz.
Tanıyorum bebeği yavaş yavaş
İşte şu hareketi yapınca bunu istiyor şusu var busu var diye
İlk günler çok zor ama
Böyle çekip çevirebilen birinin kalması gerek yanında.

eslaa aksam seni anlatmistim eşime günü geçti Dr u halen bekletiyor diye sende doğum yapmissin..hayirli uğurlu olsun.. Sana ve doğumyapip tebrik eedemediğim tüm annelere..

Gece gündüz bende artik gözünü gozetliyorum pipilinin.. Hakkimizda hayirlisi insâlllah

Anam benim takvimde gitmiş ... Dogurmaliyim artik öyle yada böyle..

Ama nasil? 2 gün önce peceteye kan ggeldi çokta karin dan samcim vardi dedim kesin geliyor sonra gece kalktim ki geçmiş

Cuma gününe Dr dan randevu aldim .. Dogurmam ben bu gidişle

Uyku gene kaçtı karnım taş gibi yamuk duruyor :-( eyy içimdeki sana sesleniyorum sığamıyosan oraya çık gari şeklim kaydı ya
Akşam Tesadüfen yazdan kalan resimlere denk geldik eşim baktı kaldı öle normalde çok kilo almamama rağmen tabi Sıfır göbekmişim kaldırdım fotoları sinir oldum

Uykusuz geceleeer logusa dusleeer ( kı genelde kabus )
Bak da gör halimiiii suruuunuyorum
- şarkımız şikayet barindirmamakta, anneler sikayet etmez yeğen! Hep şükeder =)

Günaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.

Masallah oglusuna cnm saglikla buyut kuzunu

Alllah yardimcin olsun cnm :) cekip ceviren lazim ama belli bi sure sonrada elini ayagini cekmesi insani bebegiyle yanliz birakmasi lazim benim tek korkum o yanliz birakmicaklar beni sanirim ( cok guzel bisi ya bildiğin mucize tamam icinde bi canli var bunu biliosun ama onun yaninda koynunda olmasi muhtesem bisidir bizimde az kaldi o gunleri gormemize ama simdilik hicbir belirtim yok bebek yukarda asagi inmeye niyeti yok boynunda kordon var yuksek tansiyon var bende de surekli yürek gupurtusundeyim yani anlicagin 13 subat kontrolum bi gelsede dogmuosa o zamana kadar sezeryan isticem daha fazla bekleyemem

Maaaaaaaasallaahh 41 kere hemdee boyu kilosu cok iimis Allah anasina babasina bagislasin guzel gunlerde buyutmeni nasip etsin coook sevindim senin adina aldin bebisini kucakina darisi bizlerin basina :)

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün... Maşallah

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın canım

evet canım ya benim eşimin taburu da yakın yürüme gidebiliyor 10 dk yı bulmaz gelmesi aradığımda ama yalnız olmak başka.
tim olarak kaldıkları için nöbete ay başında belli oluyor nöbet günleri. bugün de nöbetçi ama bu sefer kardeşim var yarım saate evde olur inşallah, 2-3 gün kalacak 4 ayı geçti görmüyorum onu da

gözün aydın canım :) doğurdun sonunda sayfamızın sevgili sahibesi :)
maşallah EGE Beye de

gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün

ben bayaaa aldım kilo :)
yazdan kalma olanlara gerek yok eylül yeterli benim sinir olmama :)

sonra moral depolamak çin 2012 d.günü fotolarıma ardından 2013 d.günü fotolarıma bakıyorum; kızımın doğum gününe rahat rahat eski halime dönerim ben diye moral depoluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…