2015 Şubat Anneleri

Ben de pazara gittim. Atlet eksikti onu aldim. Bebek beziyle gogus kremi kaldi. Sonra cantalari hazirlicam.
Millet dogurdu ben hala cantadayim :))
Ama napalim gunume var daha.
Yalniz ben hep yenidogan aldim kiyafet, dr 3500 u gcmis dedi 4 kiloya yakin dogarsa giyemez benim aldiklarimi. Neyse artik dogunca bakariz duruma

Bnde de cok odem var. Suyu a icersem daha fena. El bileklerim aciyor siskinlikten sinir sıkısiyor sanirim. Evde yatip durursam sismiyor ama hareket etmek lazim. Az kaldi bizim den adet agrisi gibi agrilarin varsa ykindir senin belki

Kızım doğum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yok sanırım ,sancılarım 100 ün üzerinde nst de ama düzenli olmayınca bi işe yaramıyor zaten.. Doktorum 40 tan sonra beklemiyormuş,15 ine kadar olmazsa 15 inde suni sancı verceklermiş.. İnşallah kendi sancımla doğururum bi an önce, suni sancı korkutuyo beni.. Cumartesi kardeşlerim de gidiyo,'çok stresliyim,mutsuzum

Masallal Ege bey e...

stres yapma canim. Daha 15 ine cok var. Kendi gelir ins bebegin. Dr.un bir hafta beklemese dr 2-3 gun bekleyebilir hergun kontrol ile. Belirtisiz suni sanci zor hakkaten.
Ben de son gunu beklemeden gelsin istiyorum. Zor cunku. Ama olumlu dusunelim

Gozunaydin...
en kisa zamanda alirsin oglunu kucagina insallah Allah yatdimcin olsun

Masallah sana bende hasta da olsam moralsizde olsam mutfakta biseyler yapmak iyi gelir...
Bacim senin gunun de doldu elinin hamuruyla gitme de doguma

Az kalmış belli ki canım bnm evine gideceksin bebisinle inş

Maşallah yavrumuza ... Allah anali babalık büyütsün sanada gecmiş olsun

Hayırlı olsun canım... Bebeği ac bırakmayın aman ... Mama tskvıyesi yaptır mutlaka

Benimki bebeğide sormadığı için sıkıntı yok yani bütün herkes toplanır bana kimse haber vermez bende gitmiyom artık isteyen gelir istemeyen gelmez

dr ikin deyince ikinacksin :))
bende 3 cm açiklik olsa eve gelmezdim herhalde nasil olsa geri gidecem diye : )))))

korkma , sakin ol, enerjini ikinmaya sakla
dr un ebenin dedigini de yaptinmi sagliklica dogar insallah bebegin
Eve git bekle dedi işte başka bişey demedi ama zaten bende korktum orda işime geldi geldim hemen; )) sancı mda yok fazla zaten

Annem kv kimse yok eşim aradı şimdi hava çok güzel çık Yürü diye ama cesaret yok şuan bende hareket olsun diye Kalktım mutfağı deştim kakaolu kek Yaptım gel yiyelim

Annem kv kimse yok eşim aradı şimdi hava çok güzel çık Yürü diye ama cesaret yok şuan bende hareket olsun diye Kalktım mutfağı deştim kakaolu kek Yaptım gel yiyelim
sana afiyet olsun, kiz miden yanmazmi :)

benim harektim bol zaten çocuklari okula birakip alisverise gidicem
gunesli biraz havba buzlar eridi:)

Benimki bebeğide sormadığı için sıkıntı yok yani bütün herkes toplanır bana kimse haber vermez bende gitmiyom artık isteyen gelir istemeyen gelmez
Bende yapabilsem keşke öyle ama şu varya içimdeki insani duygulardan bazen nefret edesim gelmiyor değil bir türlü mesafe koyamıyorum hep iyi olmaya çalışıyorum bazen sıkılıyorum gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…