Bnde de cok odem var. Suyu a icersem daha fena. El bileklerim aciyor siskinlikten sinir sıkısiyor sanirim. Evde yatip durursam sismiyor ama hareket etmek lazim. Az kaldi bizim den adet agrisi gibi agrilarin varsa ykindir senin belkiEvet bunun dogum sonrasi ikinci levelı var daha iyi biliyorum o kismi da nasilsa kaçınılmaz son bi an once hizlandrilmis programda atlatip evime kacayim umudundayim. Bu ödemler normal zamnlrmdakinden cok daha beter benim. Kemiklerin etrafini tutuyor ozellikle dehset ağrıyor hiçbişey kar etmiyo tokami takamiyorum gece tuvalette donumu cekemiyorum o derece kaskati oluyor ellerim. Ayagimi dikerek yatmktan popom çürük acısı icinde bu defada rabbim yatak hastalarna sifa versin cok pis agrilarmis iki haftada mahvoldum aylarca çekiyor millet
Masallal Ege bey e...selam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler
stres yapma canim. Daha 15 ine cok var. Kendi gelir ins bebegin. Dr.un bir hafta beklemese dr 2-3 gun bekleyebilir hergun kontrol ile. Belirtisiz suni sanci zor hakkaten.Kızım doğum pozisyonunda ama gelmeye niyeti yok sanırım ,sancılarım 100 ün üzerinde nst de ama düzenli olmayınca bi işe yaramıyor zaten.. Doktorum 40 tan sonra beklemiyormuş,15 ine kadar olmazsa 15 inde suni sancı verceklermiş.. İnşallah kendi sancımla doğururum bi an önce, suni sancı korkutuyo beni.. Cumartesi kardeşlerim de gidiyo,'çok stresliyim,mutsuzum
Günaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
ben erkeklerde hiç bi zaman olmaz diye biliyorum canim .. baska dr ada goster istersen ..
Canim moral bozma hemen dogru teşhis önemli başka bir dr da göster
Gece 4 ten beridir ayaktayim..
Can sıkıntısindan kalktim hamur Yoğurdum 2 tepsi poaca yaptim..tepsi mayasinida alsin kalkmalarina yakin pisirirm kahvaltiya..
Hava kapali.. Yağmurlu.. Ben derin duygu ve düşünceler içinde sabirla beklemekte
Az kalmış belli ki canım bnm evine gideceksin bebisinle inşDogurmadim hala stresten dokuz doğurduğumu saymazsak tabibu ödemler agrilar canimi cok yakiyor ızdırap icindeyim artik. Ev ortamı desen oyntmaya az kaldi insanlarin tek sesine sozune tahammulum kalmadi kacip bi magara oyuguna siginasim var o derece. aksamki hafif regl agrisi uyurken kaybolmustu ya da obur agrilarim bastrdigindan anlamiyorum gece. Bugun yine hafif regl agrsi gibi asagilarda ve kuyruk sokumumda. Bir iz bi isaret yarabbim su doktorum burdayken biz de kurtulsaydik hayirlisiyla bir
Maşallah yavrumuza ... Allah anali babalık büyütsün sanada gecmiş olsunselam kizlar bende EGE'mi kucagima aldim allahin izni ile.bu aksam randevum vardi yolda o kadar trafik vardi ki randevu saatimden 45 dakika gec kaldim. yanimda annem ve esim vardi.doktoru kacirmamak icin o kadar hizli gittimki her neyse doktoru beklerken belime asiri sanci girdi doktorum geldi hemen nstye bagladi ve iste beklenen sanci 100 lere vuruyordu. doktorum beni yanliz birakmadi gitmedi evine sezeryanimida o yapti. o kadar memnun kaldim ki butun herkes o kadar iyiydi ki ameliyathanede kendimi hic yanliz hissetmedim.ameliyathanede en az 20 kisi vardi. dun aksam igne yaptigim icin epidurali yapmadilar sikinti cikabilir dedi zaten bende genel istiyordum . velhasil uyandim odama geldim ege benden 20 dakika sonra geldi seker takibi yapildi allahima sukur sikintisi yok. henuz sutum gelmedi ama.memeyi verdigimde tutuyor annem 2 saatte bir mama veriyor hersey guzel allahima sukur. rabbim sirada bekleyenlere de nasip etsin bu duyguyu hic birseye benzemiyor evlat.
boyumuz 54 cm
kilomuz 4,560 gr. masallah demeyi unutmayin guzel anneler
Canım doğurmuşsun hayırlı olsun bebeğin darısı bizim basımızaPö
Uyurken gidip öyle yüzüne bakıyorum içeme sokasım.geliyor.
Ayrıca sanki insana aşırı bir sabır geliyor.
Hayırlı olsun canım... Bebeği ac bırakmayın aman ... Mama tskvıyesi yaptır mutlakaGünaydın hanımlar
Dün 14:30 da genel anestezi ile dogum yaptim.minnak bi oglum oldu.3000 gr.bi sure yanımda kaldı küveze aldilar.kan şekeri düşükmüş.daha emziremedim.inşallah emer.az önce bakmaya gittim 75 e yükselmis.sezeryan ağrısı fena.
Benimki bebeğide sormadığı için sıkıntı yok yaniSende benden muzdarip kayınvalidem karşımda ne arar ne sorar anca biz gidip arayıp sorarsak haberimiz oluyor yürüyüşe gel desem gelmez herhalde bir eltisi var hep onunla beraber eşimde ağır işte çalışınca adamı akşam bir yere çıkarmak mümkün değil anlayacağın benim pek bir değerimde yok onlar için önemli olan tek şey bebek hep onu soruyorlar onun için aman dikkatli yürü aman şöyle et böyle et diyorlar en nefret ettiğim durumdu ve başıma geldi çok sinir oluyorum bazen
Eve git bekle dedi işte başka bişey demedi ama zaten bende korktum orda işime geldi geldim hemen; )) sancı mda yok fazla zatendr ikin deyince ikinacksin :))
bende 3 cm açiklik olsa eve gelmezdim herhaldenasil olsa geri gidecem diye : )))))
korkma , sakin ol, enerjini ikinmaya sakla
dr un ebenin dedigini de yaptinmi sagliklica dogar insallah bebegin
Annem kv kimse yok eşim aradı şimdi hava çok güzel çık Yürü diye ama cesaret yok şuanoyy benim hatlar iyice karisti
annen yaninda diye saniyordum baskasiyla karistirdim herhalde
su gelme ihtimali 30% galiba , saril saril su gelme ihtimali daha az olmali : )
bak daha hiç oyle suyu gelen olmadi bu abslikda : ) sadece belitilerden biriisi
ben kizimi pusete koyup hep yururdum vallaa, saatlerce kokruyordum tabideee ama napiyim korkunun ecele faydasi yok :)
yanimada cep telfonumu aliyordum en kotu ihtimal ambulans ararim diyordum
doguma gittigim gecenin gunduzunde bile disardaydim ben elekçi karisi gibi
burda o kontrol yokki :)hayirli olsun saglikla buyut ins. Emmeyi de ogrenir cabucak
yok her bebekte olabiliyor. O yuzden 1 aylikken kontrolu var
sana afiyet olsun, kiz miden yanmazmi :)Annem kv kimse yok eşim aradı şimdi hava çok güzel çık Yürü diye ama cesaret yok şuanbende hareket olsun diye Kalktım mutfağı deştim kakaolu kek Yaptım gel yiyelim
Bende yapabilsem keşke öyle ama şu varya içimdeki insani duygulardan bazen nefret edesim gelmiyor değil bir türlü mesafe koyamıyorum hep iyi olmaya çalışıyorum bazen sıkılıyorum gerçektenBenimki bebeğide sormadığı için sıkıntı yok yanibütün herkes toplanır bana kimse haber vermez bende gitmiyom artık isteyen gelir istemeyen gelmez
sana afiyet olsun, kiz miden yanmazmi :)
benim harektim bol zaten çocuklari okula birakip alisverise gidicem
gunesli biraz havba buzlar eridi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?