her bunye bir olmuyir canim zatenEve git bekle dedi işte başka bişey demedi ama zaten bende korktum orda işime geldi geldim hemen; )) sancı mda yok fazla zaten
ellerin niye uyusuyir ki?Koca bir sepet dolusu ütüyü sancılar eşliğinde yapmakta çok zormuş yahu birde ellerim uyuşmasa ne kadar iyi olacak
Selam bende 38-2 deyim doktorum yurtdışına gıttı babası ölmüş... Sakın doğurma bekle beni dedı... İş yspma yat bekle dıyor:)) bakalım bekleyebilecekmi ilk bebeğim 38-3 de gelmişti ... Daha ben çantamı bile hazırlamadım ... Gerçi hersey hazırda bavula konulacak bi terlik kaldı sizler ne tercih Ettınız
Koca bir sepet dolusu ütüyü sancılar eşliğinde yapmakta çok zormuş yahu birde ellerim uyuşmasa ne kadar iyi olacak
Sinir sıkışması var ellerimde magnezyum kalsiyum falan kullanıyorum ama bir türlü geçmedi elektrik veriyorlarmış gibi oluyor parmaklarıma çok fena birşeyellerin niye uyusuyir ki?
Doktor verdi magnezyum ve kalsiyum ama geçmiyor 7.aydan beri çekiyorum bazen çatalı kaşığı zor tutuyorum dokununca bir yerlere huylanıyorum hissiyat %200 arttı galibacanım kalsiyum eksikliği olabilir ellerinin uyuşması bu yüzden olabilir birde kansızlıkta da uyuşur eller
dikkat et kendine zorlama çok
gebelikle mi ilgili onceden de mi vardiinsalalh çabul geçer Allah sifa versi canimSinir sıkışması var ellerimde magnezyum kalsiyum falan kullanıyorum ama bir türlü geçmedi elektrik veriyorlarmış gibi oluyor parmaklarıma çok fena birşey
Ben kendim yapacağım tacımı kızımın ki hazır hastane çıkışıyla aynı renk yaptım onunkini ama şimdi kendime nasıl yapacağım bilmiyorum iğneyi çok zor tutuyorumbu arada lohusa taçlarımı aldım bir pembe birde beyaz aldım geceliklerimin biri pembe biri beyaz
lohusa tacı olarak almadım ama
tuhafiyeden aldım
daha sonra yeğenime vereceğim
Yok canım önceden hiçbir sorunum yoktu gebelikte çıktı zaten başıma gelmeyen kalmadı ya oda ayrı bir mesele nasıl geçti şu 9 ay Rabbim biliyor inşallah günahlarıma kefaret olur evladım hayrlı bir evlat olur diye dua ediyorum umut ediyorumgebelikle mi ilgili onceden de mi vardiinsalalh çabul geçer Allah sifa versi canim
Benim dr beklemicek 40 dolunca,15 inde basacaklar suniyiGece 4 ten beridir ayaktayim..
Can sıkıntısindan kalktim hamur Yoğurdum 2 tepsi poaca yaptim..tepsi mayasinida alsin kalkmalarina yakin pisirirm kahvaltiya..
Hava kapali.. Yağmurlu.. Ben derin duygu ve düşünceler içinde sabirla beklemekte
Demek ki bu bulantılar da sert tekmeler de ondanmışgözün aydın canım :) demek ki değişik hisler ondanmış
Valla ben eşim olmadan daraldım dönmek istiyorum artik ama bnm bebis pek gazlı çıktı geceleri hiç uyumuyor gündüz de uyanmiyor uyandırıp emzircem diye canım çıkıyor tek başıma idare edemezsem diye tırsıyorum o yüzden bi süre daha annemin desteğini alayım diyorum..uyandırmak için herşeyi yapıyorum ancak 5 dk emiyor tekrar uyuyor ben de sagip veriyorum uykusunda alıyor biberonu..biberona alissin istemiyorum ama başka da care bulamadım çok stresliyim açıkçasıSağol canım benim. İnşallah hepimizin bebişlerinin musmutlu ömürleri olur. Istanbula ne zaman dönüyosunuz?
Evet canım Allah'a şükür hep böyle devam ederler inşallah :)çok şükür canım kızlarımıza maşallah annelerinin sözünü dinliyorlar :)
Canım öncelikle stres yapma :) biliyorum demesi kolay ama stres yaptıkça herşey daha da zor geliyor . Ayrıca bebeğinin Karnı aç olsa zaten uyumaz bırak uyusun bakalım ne kadar dayanacak 3 4 saat deliksiz uyuyabilir bence sağarak biberonla verme kolaya çok çabuk alışıyorlar . Benim oğlumda dilim yandı kızım inşallah emerse nasip olurda kimseyi dinlemeyeceğim etraftaki herkesin tek bildiği kelime doymuyordur mama ver . Çocuğu rızkından ediyorlar benim oğlum mama emmeye başladı beni sadece iki buçuk ay emdi oysa her kontrolde bir kilo alıyordu doktor sakın öyle birşey yapma dedi ama iki ay dayanabildim kv in laflarına doymuyordur doymuyordur başka birşey yokValla ben eşim olmadan daraldım dönmek istiyorum artik ama bnm bebis pek gazlı çıktı geceleri hiç uyumuyor gündüz de uyanmiyor uyandırıp emzircem diye canım çıkıyor tek başıma idare edemezsem diye tırsıyorum o yüzden bi süre daha annemin desteğini alayım diyorum..uyandırmak için herşeyi yapıyorum ancak 5 dk emiyor tekrar uyuyor ben de sagip veriyorum uykusunda alıyor biberonu..biberona alissin istemiyorum ama başka da care bulamadım çok stresliyim açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?