Yavru doğacaktı bırakmadılar doğsun. Canım.o zamana kadar doğar sanırımAlllah yardimcin olsun cnm :) cekip ceviren lazim ama belli bi sure sonrada elini ayagini cekmesi insani bebegiyle yanliz birakmasi lazim benim tek korkum o yanliz birakmicaklar beni sanirim( cok guzel bisi ya bildiğin mucize tamam icinde bi canli var bunu biliosun ama onun yaninda koynunda olmasi muhtesem bisidir bizimde az kaldi o gunleri gormemize ama simdilik hicbir belirtim yok bebek yukarda asagi inmeye niyeti yok boynunda kordon var yuksek tansiyon var bende de surekli yürek gupurtusundeyim yani anlicagin 13 subat kontrolum bi gelsede dogmuosa o zamana kadar sezeryan isticem daha fazla bekleyemem
Korkma son haftada alıyo kilo bende gittiğimde almamıştım Demişti 1 hafta sonra gittim yarım kilo almıştı hem bu haftalarda artık doğru ölçülmüyor sıkıntı yapmaDoktor dan geldik bizde hiç kilo almamisin hatta vermişim bile biraz 1hafta içinde. herşey yolunda daha bebeğin kafasi tam inmemiş gelen giden bişey yokmuş yani bebeğin kilosu 2800,2900 civarında ama herşey Okey.
Yavru doğacaktı bırakmadılar doğsun. Canım.o zamana kadar doğar sanırım
.neden sezeryan yapmıyorlar sen mi istemiyorsun
Canım geç oldu bRZ ama hayırlı olsun gözünuz aydın musmutlu bi ömrü olur inşallah selin hanimin:) msjlarinin tamamını okuyamadim ama hersey yolunda heralde
Sağlıklı olsun da varsın kilo almasin hemde doğumun kolay olur. Ben ilk kez kilosunu bugün öğrendim yada ikinci kez hatirlamiyorumKorkma son haftada alıyo kilo bende gittiğimde almamıştım Demişti 1 hafta sonra gittim yarım kilo almıştı hem bu haftalarda artık doğru ölçülmüyor sıkıntı yapma
Ohh iyi bari yemek yapan olacak ama evde başkası çok zormuş. Alışmışım yalnızlığa, kendi işimi yapmaya falan batıyor herkes.
K.valide geri geldi ama aşırı daraltyor bEni.
Ben böyle her şeyi abartan makarmakara biriyimya bu sefer ona da yapıyorum anlamıyor hepsine alınıyor.
Oy yavrum ya kiyamiom sen yazdikca iyi yapmissin ailene. beklentilerini açıkca söyle özellikle esine de. Eve aldigin kadina karsi da cok yumusak olma lutfen senin onun destegine ihtiyacin var o yuzden o evinin bi çalışanı artik. Fazlasiyla iyi niyetli oldugundan ondan da yapmasi gerekenleri yeternce isteyemeyebilirsn duygusal değil mantikli davran. Bebegin sana ihtiyacı var bunun icin de yükün azalmali. Sadece yemek değil hafif temizlik rutinleri ve bebekle rahat ilglnmen icin gerekli destekleri de saglmasini iste. Kendini önemsemezsen herseyi ustlenirsen o da digerkeri gibi davranir bak eve gelen temizlkci bayan gibi olmasn akibetin.beslnme programini iyi hazırla listele kadina ver malzemeleri temin etsin ki saglikli beslen. Lahana gaz yönünden iyi bi seçim olmams mesela guclenms bunye icin sıkı yemen laxim hamilelkte disardan gecstrdik hep zaten birden cokuyor depolar bak sakin kendni ihmal etme olur mu
Selin hanim nasil iyi mi kuzucuk alistiniz mi
Bana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa
Benimde dizlerim ağrıyo akşam yürücem bende koca gelsin çıkarsın Güneşli havayı kaçırdım kimse olmadığı için çıkamadımKimseler yazmamis doguran yok galiba. Bebesini alan da yazmiyor ki az mesgale olsun bize dedisari cikiyoz biz de soğuk moguk az yürüycem hava alcam. Hafif bi bel agrim disinda biseycik yok
K. Fasülye yeme canım bebeğe geçer gazı liste hazırla bence hemenBana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa
Kızlar günaydın moral Sıfır yine bebeğimde hafif kalça çıkıldığı çıktı doktor çift bez dedi.
Bana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?