2015 Şubat Anneleri

Doktor dan geldik bizde hiç kilo almamisin hatta vermişim bile biraz 1hafta içinde. herşey yolunda daha bebeğin kafasi tam inmemiş gelen giden bişey yokmuş yani bebeğin kilosu 2800,2900 civarında ama herşey Okey.

Yavru doğacaktı bırakmadılar doğsun. Canım.o zamana kadar doğar sanırım
.neden sezeryan yapmıyorlar sen mi istemiyorsun

Doktor dan geldik bizde hiç kilo almamisin hatta vermişim bile biraz 1hafta içinde. herşey yolunda daha bebeğin kafasi tam inmemiş gelen giden bişey yokmuş yani bebeğin kilosu 2800,2900 civarında ama herşey Okey.
Korkma son haftada alıyo kilo bende gittiğimde almamıştım Demişti 1 hafta sonra gittim yarım kilo almıştı hem bu haftalarda artık doğru ölçülmüyor sıkıntı yapma

Canım geç oldu bRZ ama hayırlı olsun gözünuz aydın musmutlu bi ömrü olur inşallah selin hanimin:) msjlarinin tamamını okuyamadim ama hersey yolunda heralde

Sağol canım benim. İnşallah hepimizin bebişlerinin musmutlu ömürleri olur. Istanbula ne zaman dönüyosunuz?

Korkma son haftada alıyo kilo bende gittiğimde almamıştım Demişti 1 hafta sonra gittim yarım kilo almıştı hem bu haftalarda artık doğru ölçülmüyor sıkıntı yapma
Sağlıklı olsun da varsın kilo almasin hemde doğumun kolay olur. Ben ilk kez kilosunu bugün öğrendim yada ikinci kez hatirlamiyorum

Kimseler yazmamis doguran yok galiba. Bebesini alan da yazmiyor ki az mesgale olsun bize de disari cikiyoz biz de soğuk moguk az yürüycem hava alcam. Hafif bi bel agrim disinda biseycik yok

3 saattir çarşıda geziyorum herkes yolda doğuracaksın diyor eve geldim belimin ağrıdığını hissettim yürürken bişey anlamamışım yorgunluktan ölüyorum şuan

Yaşlının alınması da pek Nazlı olur yaa. Hep pohpohlanmak isterler. Bizim kadın başladı güya sadece sabah kahvaltısında yardım ediyor gibi bişey oldu. Öğle akşam yemeğini hAzırlıyor üçte gidene kadar bizimkiler yemek yemiyor sonra bulaşıkların toplanması akşam sofranın Hazırlanması derdi yine var. Bu işi düzeltmeliyim. Kadın gitmeden önce Öğlen yemeği yerlerse kadın bulaşıkları toplar bize sadece akşam servis kalır.

Slm arklar çok şükür oğlumuza kavuştuk bugün Rabbim herkese nasip etsin inş...ama çok tedirgin eden bişey var.burnunda ve gözlerinin üzerinde kırmızı lekeler var..bunlarr geçer mi..baya büyükler böle bişey gören oldumu lütfen yardım edin

Bana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa

Bana beslenme menüsü lazım sanırım. Bugün kuru fasulye pilav yaptı. O da gaz yapar bakliyat yememeliyim di mi? Selinin bugün Kontrolü vardı topuk kanı aldılar elinden de kan aldılar içim gitti yaa

kuru fasulyeyi kim yaptı yada yapan kişi senin yiyemeyeceğini tahmin etmedimi yahu
canım yeme sakın kuru fasülye selin hanıma yazık
bencede sen en kısa zamanda menü hazırla ona göre yapılsın yemekler

Kimseler yazmamis doguran yok galiba. Bebesini alan da yazmiyor ki az mesgale olsun bize de disari cikiyoz biz de soğuk moguk az yürüycem hava alcam. Hafif bi bel agrim disinda biseycik yok
Benimde dizlerim ağrıyo akşam yürücem bende koca gelsin çıkarsın Güneşli havayı kaçırdım kimse olmadığı için çıkamadım

K. Fasülye yeme canım bebeğe geçer gazı liste hazırla bence hemen

Yahu bunlar gormus gecirmis kadin degil mi ust uste gazlı menu hazrliyolar emzikli lohusa kadina tamam bakliyat iyidir faydalidir da erken daha yemen icin. Yesilli sebzeler et suyuna corbalar sebzeli bulgur pilavi yaptir. Her ogunde karisik besleyici salatan olsun protein olsun et kofte vb gibi kan yapsin ki gucun olsun. mutlaka hosaf yaptir yemeklerin yaninda aralarda ic. Kayisi elma incir dut hosafi bunlar sut de yapar. Meyveleri kuru yemislerle ara ogun yap ye. Hatta kuru meyveli kek un helvasi bunun gibi atistirmaliklar hazirlat. Millete sen uymayacaksin ki onlar sana uyacak dogum yapan sensin. yogurdunu ihmal etme icebilirsen boza ic kahvaltida yumurta peynir helva bunlari bol ye. Dereotu ozellikle her daim elinin altinda olsun canim

Selam bende 38-2 deyim doktorum yurtdışına gıttı babası ölmüş... Sakın doğurma bekle beni dedı... İş yspma yat bekle dıyor:)) bakalım bekleyebilecekmi ilk bebeğim 38-3 de gelmişti ... Daha ben çantamı bile hazırlamadım ... Gerçi hersey hazırda bavula konulacak bi terlik kaldı sizler ne tercih Ettınız

Koca bir sepet dolusu ütüyü sancılar eşliğinde yapmakta çok zormuş yahu birde ellerim uyuşmasa ne kadar iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…