2015 Şubat Anneleri

Kızlar açılmam yok oğlumda yürüyordum ama kızım da hiç yürüyemedim Amerika çok soğuk çünkü başka ne yapılabilir açılma olması için ??

Kızlar açılmam yok oğlumda yürüyordum ama kızım da hiç yürüyemedim Amerika çok soğuk çünkü başka ne yapılabilir açılma olması için ??
Çömelmeyi dene ... Yer sil bağdaş kur otur. Sıcak duş al meme baslarına krem sür ... Uyar yani ve dediği gibi arkadasın egzersiz yap ama şimdiye kadar yapmadıysanız ağır gelebilir

Çömelmeyi dene ... Yer sil bağdaş kur otur. Sıcak duş al meme baslarına krem sür ... Uyar yani ve dediği gibi arkadasın egzersiz yap ama şimdiye kadar yapmadıysanız ağır gelebilir

meme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi

Yavru doğacaktı bırakmadılar doğsun. Canım.o zamana kadar doğar sanırım
.neden sezeryan yapmıyorlar sen mi istemiyorsun
Kustu bize sanırım :)) ya ben istiorum ama doktorum suyun cok ii daha surende var bekleyelim dio hemen sezeryani dusunmeyelim dio bana kalsa ben 38.haftada alin ben normalden korkuyorum dedim ama... gecen hafta kontrolunde doktor seminerdeydi diger doktora gittim oda normali bekliyelim dedi ama bu cuma gittigimde 39 bitmis 40a girmis olacaz hala bi hareket yoksa pazartesi falan geliyim alin dicem hala bebek goguslerimin altinda hic asagi inmedi

nasıl krem olacak
Ahaha en son sorun kapak olmus goguslerini uyarinca cocuk dogum kanalina yerleşir daha cabuk dogar diyolllaa.. ya ben kendimi yoruyorumda goguslerimi uyarmaya calisiorumda gogusumun altinda halaa :))

Canim cok gecmis olsun. Ben de cok uzuldum.

Çok geçmiş olsun. Kendimin de uyguladığı doktorumun önerdiği şeyi söyleyeyim sana vicks al ve boğazına sür tülbentle sar.
Ara ara sür ve sar öyle kalsın.
Yatmadan önce ayak tabanlarına sür çorap giy yat.
Gece uyandıkça sür boynuna tekrar sar.
Zamanla iyi olduğunu farkedeceksin.
Bana şifa oldu inşallah sana da olur

Ahaha en son sorun kapak olmus goguslerini uyarinca cocuk dogum kanalina yerleşir daha cabuk dogar diyolllaa.. ya ben kendimi yoruyorumda goguslerimi uyarmaya calisiorumda gogusumun altinda halaa :))

yok beaa benim masaj yapmaktan göğüs uçlarım çıktı maşallahları var göğüslerimden büyük uçlara sahibim çocuk kanala ev kurdu resmen çıkmıyor ordan
bende bu perşembe kontrole gideceğim çatı muayeneside olacak doktor normal olmaz sezeryan derse en yakın tarihi isteyeceğim.
ablam izne ayrıldı o izindeyken doğurmak istiyorum bana destek olsun yoksa annem beni lohusa depresyonuna sokar kesin emin oldum buna

Tiramisu35 çok geçmiş olsun önemli birşey yoktur umarım, sanırım kendi işi bırakamadığına göre çok dikkatli çalışmak lazım ama insan işe başlayınca iş güvenliği biraz angarya ve zaman kaybı gibi geliyor

nasıl krem olacak
Ben bi aydan beri krem sürüp masaj yapıyon o kadar sancıya bu çocuk gelmediyse gelmez bacım beklicez yapacak bişey yok

Annelerin hepsi hazir depresyona sokmaya bugun annem dioki cocugun dizlerine yumurta surecekmis akini kemikleri ii olurmus dedim daha logusa olmadan depresyona sokacaksiniz :)) ayy banada sezeryan dese de dogursam yavrumu artik ( senin bebisin kanalda ve kanaldami beklioo simdiii ??

Valla canim altını aciyorum soğuk ellerle yüzüne bacaklarına dokunuyorum burnunu sikiyorum ama eğer uyumak istiyorsa uyandırmak mümkün olmuyor uyansa da iki çekip bırakıyor..5 dk emerek doyma ihtimali var mı ?içim rahat etmiyor sagdigim sutten veriyorum iyi kilo aldı 3 haftada ama sadece beni emerek de o kiloyu alır miydi acaba merak ediyorum

Benim için sezeryan daha rahat oldu canım. Çünkü benim çatım dar oluyo o yüzden normalde çok zorlanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…