- 15 Eylül 2014
- 2.281
- 1.666
- 158
- 33
Aynı şey bende dol tarafta oluyor ve bacağıma vuruyor ama dün kontrolde hiç açılmam yoktukızlar 2 saattir belimde sağ tarafta bıçak saplanır gibi ağrı oluyor doğum sancısı böyle olan var mı
Kızlar açılmam yok oğlumda yürüyordum ama kızım da hiç yürüyemedim Amerika çok soğuk çünkü başka ne yapılabilir açılma olması için ??
Çömelmeyi dene ... Yer sil bağdaş kur otur. Sıcak duş al meme baslarına krem sür ... Uyar yani ve dediği gibi arkadasın egzersiz yap ama şimdiye kadar yapmadıysanız ağır gelebilirKızlar açılmam yok oğlumda yürüyordum ama kızım da hiç yürüyemedim Amerika çok soğuk çünkü başka ne yapılabilir açılma olması için ??
Çömelmeyi dene ... Yer sil bağdaş kur otur. Sıcak duş al meme baslarına krem sür ... Uyar yani ve dediği gibi arkadasın egzersiz yap ama şimdiye kadar yapmadıysanız ağır gelebilir
Kustu bize sanırım :)) ya ben istiorum ama doktorum suyun cok ii daha surende var bekleyelim dio hemen sezeryani dusunmeyelim dio bana kalsa ben 38.haftada alin ben normalden korkuyorum dedim ama... gecen hafta kontrolunde doktor seminerdeydi diger doktora gittim oda normali bekliyelim dediYavru doğacaktı bırakmadılar doğsun. Canım.o zamana kadar doğar sanırım
.neden sezeryan yapmıyorlar sen mi istemiyorsun
Cnm benimkini uyandırmakta zorluk çekiyoruz emmesi lazım napıcaz bilmem valla sütte henüz pek yok mama takviyesi yapıyoxAnca uyudu benim sipa uykusuz geceler olmaz ins
Ahaha en son sorun kapak olmus goguslerini uyarinca cocuk dogum kanalina yerleşir daha cabuk dogar diyolllaa.. ya ben kendimi yoruyorumda goguslerimi uyarmaya calisiorumda gogusumun altinda halaa :))meme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Canim cok gecmis olsun. Ben de cok uzuldum.Kızlar eşim ufak bi is kazası geçirmiş.şükür biseyi yok ama çok korktum.çatıdan iniyormuş tahta merdivenden düşmüş kafasını yere çarpmış.. Eve geldi yüzü bembeyaz bana da Bisey anlatmiyor ben de canı sıkkın herhalde diye neşelendirmek için saçma sapan konulardan konuşuyorumpantolonumun cep kısmı yırtıldı onu değiştirmeye geldim dedi merdivene takıldı filan dedi,sonra üstünü çıkarırken gördüm kolu bacağı kan oturmuş bayılcam sandım onu öyle görünce. Kafası da çok kotu olmuş hic de aklıma gelmedi buz koymak filan sadece gazlı bezle filan temizledim yarasını ben niye boyle olaylarda akilli alamiyorum ki tutuk kalıyorum resmen..sonra acile gidelim dedim kabul etmedi israrima dayanamadı acile göturdum eşimi..tomografi filan çekildi çok şükür ciddi biseyi yok ama orda da yalnizmis kısa bi sure bilinç kaybı olmuş ya daha kötüsü olsaydı Allah korusun kimse fark etmeyecekti demek..
Bebeği olanlara hep diyorum ya Allah analı babalı büyütmek nasip etsin diye..Allah eslerimizi başımızdan eksik etmesin elim Ayağım titredi resmen.. Yine gitti çalışmaya dinlenme evde biraz dedim islerimi bitirmem lazım dedi dinletemedim bi türlü.. İnşallah Eve erken gelir de içim biraz olsun rahat eder..
Canim cok gecmis olsun. Ben de cok uzuldum.
Çok geçmiş olsun. Kendimin de uyguladığı doktorumun önerdiği şeyi söyleyeyim sana vicks al ve boğazına sür tülbentle sar.Günaydın Kızlar doğuma tam 1 hafta kaldı ve ben çok fena grıp oldum ve oksuruyorum( ballı limonlu ıhlamur ve taze sıkılmıs meyvesuyu içiyorum birde zencefil ciğniyorum geçirmek için başka önerisi olan var mı???
Ahaha en son sorun kapak olmus goguslerini uyarinca cocuk dogum kanalina yerleşir daha cabuk dogar diyolllaa.. ya ben kendimi yoruyorumda goguslerimi uyarmaya calisiorumda gogusumun altinda halaa :))
Canim bizim de kan uyusmazligimiz oldugu icin 40 haftayi gecirmem yoksa bebegin sarilik olur ve uzun surer dedi. Bakalim bekliyoruz.Benim dr beklemicek 40 dolunca,15 inde basacaklar suniyi
Ben bi aydan beri krem sürüp masaj yapıyon o kadar sancıya bu çocuk gelmediyse gelmez bacım beklicez yapacak bişey yokmeme başına krem sürmek neye iyi geliyor
nasıl krem olacak
ben duşta keseyle masaj yapıyorum faydası olurmu
babam böyle pasta yapmayı nerden öğrendi
Annelerin hepsi hazir depresyona sokmaya bugun annem dioki cocugun dizlerine yumurta surecekmis akini kemikleri ii olurmus dedim daha logusa olmadan depresyona sokacaksiniz :)) ayy banada sezeryan dese de dogursam yavrumu artikyok beaa benim masaj yapmaktan göğüs uçlarım çıktı maşallahları var göğüslerimden büyük uçlara sahibim çocuk kanala ev kurdu resmen çıkmıyor ordan
bende bu perşembe kontrole gideceğim çatı muayeneside olacak doktor normal olmaz sezeryan derse en yakın tarihi isteyeceğim.
ablam izne ayrıldı o izindeyken doğurmak istiyorum bana destek olsun yoksa annem beni lohusa depresyonuna sokar kesin emin oldum buna
Şu enerji bi bana gelmiyo :)Gene geldi enerji Üstüme amuda kalkasım var
Valla canim altını aciyorum soğuk ellerle yüzüne bacaklarına dokunuyorum burnunu sikiyorum ama eğer uyumak istiyorsa uyandırmak mümkün olmuyor uyansa da iki çekip bırakıyor..5 dk emerek doyma ihtimali var mı ?içim rahat etmiyor sagdigim sutten veriyorum iyi kilo aldı 3 haftada ama sadece beni emerek de o kiloyu alır miydi acaba merak ediyorumCanım öncelikle stres yapma :) biliyorum demesi kolay ama stres yaptıkça herşey daha da zor geliyor . Ayrıca bebeğinin Karnı aç olsa zaten uyumaz bırak uyusun bakalım ne kadar dayanacak 3 4 saat deliksiz uyuyabilir bence sağarak biberonla verme kolaya çok çabuk alışıyorlar . Benim oğlumda dilim yandı kızım inşallah emerse nasip olurda kimseyi dinlemeyeceğim etraftaki herkesin tek bildiği kelime doymuyordur mama ver . Çocuğu rızkından ediyorlar benim oğlum mama emmeye başladı beni sadece iki buçuk ay emdi oysa her kontrolde bir kilo alıyordu doktor sakın öyle birşey yapma dedi ama iki ay dayanabildim kv in laflarına doymuyordur doymuyordur başka birşey yokşimdi inşallah kimseyi dinlemeyeceğim sana da tavsiyem bebeğinin Ağzına bile sürme biberonu doğumdan sonra Amerikalı bir hemşire soğuk soğuk elleriyle oğlumun kulaklarıyla oynadı ayaklarıyla oynadı uyandırdı emzirdim evde de hep aynı Tekniği uyguladım ve sonunda da alıştı Allah'a şükür
Benim için sezeryan daha rahat oldu canım. Çünkü benim çatım dar oluyo o yüzden normalde çok zorlanıyorum.sezeryan mı normal doğummu sen ikisinideyaşadın ya bi fark var mı zorluk açısından...
...
yok canım iş yapamaz oldum iyice ağırlaştım korkuda var zaten son haftalar daha dikkat istiyor
allah yardımcıları olsın o insanlarında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?