Nice yıllara canım
bebeginle mutlu saglikli yillar canim.Tesekkur ederim canim benim hep birlikte insallah.
selamlar bayanlar. çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var. dr kontrolümüz vardı bugun. çatı muyanesi olduk. drum catının on kemıklerı dar duruyor. bebeğin başı 9,7cm burdan senı zorlar. rısk almayalım diyip beni cuma günü sezeryana almak istiyor. bebek şuan hala çapraz duruyor ve 3500 gr. karar veremedim başka dra gittim. o da kesın bişi diyemedi tabi takibinde olmadığımdan. şuan bir iki güne doğarsa %50 şans görünüo ortada gibisin. ama doğmaz 1 hafta on gun sonra gelirse daha da büyüyeceğinden sezeryan ıhtımalın daha yuksek olur dedi. arada kaldım napacağımı bilemedim.
sancımı beklesek olmazsa sezeryana alın dedim kendı druma. ona da kendı yanasmadı. planlı olması hem benım hem kendı için daha sağlıklıymış. yrn sabah benden haber beklıyor. napmalıyım sizce.
bebeginle mutlu saglikli yillar canim.
en ucuzundan basla denemeey, bebek tutana kadar devam et denemeye
bende bi tane chicco var insallah tutar , bide emzik aramakla ugrasamam valla
ilk kiizmda verdim aalmadi emzigi
sonra beno hastanede gormeeye kadinlar geldi annemin arkadasalri yani tecrubeliydiler :) emzigi niye yok dediller deim almiyor, nasil almiyormus falan diye sokdullar agzina çocugun aldi valla :) bi dahada birakmadi 3 sene : ))))))
yani agzina sokdugun an ittiriyor diye pes etme , gun içinde dene bi kaç kere .. millet bala reçele bandiriyor alsin diye ama ben yapmam onu çok delice geliyor bana
ha bideeee bakkal emzigi varmis ben bilmiyorum tam oalrak nasil bisey ama eski bi modelmis ve onu almayan bebek yok diye biliyorum :)
smearı sen istersen veriyorsun diye biliyorum ben yaptırmıştım 1 sene önce ama doktor tekrar bişey demedi alınır diyeNe bilim nette okudumda smear fln aliyolarmis merak ettim.simdi kil tuy islerine giremem kanamam varken:)
Gecengun biri yazmisti hardal puturlu kaka da doyma belirtisimis.zaten ne kdr kati kaka yapabilirlerki kucucuk totolarla:)
Bu arada benm kendi bagirsak durumum cok fena.herkes kabiz olur ben ishal
http://www.bebegold.com.tr/philips-avent-0-bpa-yalanci-emzik-6-18-ay-karanlikta-parlar-2-li
ben bunu aldim arada aliyo tabi meme krizindeyse kapatiyo agzini acmiyo.avent yenidogan emzik diye geciyo.tecrubesiz anneyiz hepsi bu,ogrenicez:)
Canım chıcconun kavçuk olanını aldım bende kavçuğu daha rahat tuttu dene istersen
birak aglasin diycem ama kuçuk daha
3-4 aylik olunca birakirsin aglar biraz ,kendi kendine uyumayi ogrenir 2 gun surmez
am su an yapabilecegin fazla bisey yok, bastan memede emip uyumaya alistimryaacakdin : )
Ah bende kabizliga hasret kaldim.cok fenayim ayiptir soylemedi gece bile emzirmeyi birakip hop gidiyorumbana bebek hemşiresi hastanedeyken bebek memeyi almazsa şekerli su damlat memene demişti demek bu yüzdenmiş
bakkal emziği sarı kauçuk emzikler canım genelde chicco nun en eski emzikleri öyledir
smearı sen istersen veriyorsun diye biliyorum ben yaptırmıştım 1 sene önce ama doktor tekrar bişey demedi alınır diye
bende kabız oldum kayısı kompostosu içiyorum bol bol ama o bile çıkarmıyor
ay alayım inşallah emer çok karşıydım ama dayanamazsam veririm ağzına ne yapayım
deneyeyim canım teşekkür ederim
ben alıştırmadımki kendi alıştı
benim kokumu istiyormuş ondan öyle yapıyormuş
sütyenimi koydum beşiğe şimdi uyuyor
Ya kızlar delirecem benin sıpa sabah 10 dan beri uyanık 5 dakika uyuyor sonra hop yine uyanık normalmi ya
selamlar bayanlar. çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var. dr kontrolümüz vardı bugun. çatı muyanesi olduk. drum catının on kemıklerı dar duruyor. bebeğin başı 9,7cm burdan senı zorlar. rısk almayalım diyip beni cuma günü sezeryana almak istiyor. bebek şuan hala çapraz duruyor ve 3500 gr. karar veremedim başka dra gittim. o da kesın bişi diyemedi tabi takibinde olmadığımdan. şuan bir iki güne doğarsa %50 şans görünüo ortada gibisin. ama doğmaz 1 hafta on gun sonra gelirse daha da büyüyeceğinden sezeryan ıhtımalın daha yuksek olur dedi. arada kaldım napacağımı bilemedim.
sancımı beklesek olmazsa sezeryana alın dedim kendı druma. ona da kendı yanasmadı. planlı olması hem benım hem kendı için daha sağlıklıymış. yrn sabah benden haber beklıyor. napmalıyım sizce.
ben fransadayim biliyorsunuz
babamin fransizcasi yok
evrak islerini ben hallediyorum yani telefonla olabilecekleri ..
sonuna kadarda yaparim yorulmam gocunma, ben varken baska kimden isteyeeck
ama artik yoruldum galiba, haftanin en az 3 gunu bi yerleri arayip biseyler soruyorum, çoguda babam merak ettigi için,biseylere acele ettigi için,surekli birilerine biseyler anlatmaya çalisiyorum , telefonu açan kisiye anlatiyorum, lafimi bitirmeden o abskasina aktariyor gorusmeyi, ona tekrra anlatiyorum , surekli surekli ugrasiyorum .. az once yine biseyeri ara dedi, bence gereksiz bi arama , baba gerek yok derken agliycakdim nerdeyse , su an agliyorumda
yoruldum artik, çokk bunaldimm .. babama bisey diyemem , kocama hiç diyemem , size yaziyorum belki rahatlarim biraz diye
$i$tim yeminlee yaa
dogurmadan depresyona giricem
telefonunu açmak istemiyorum babam aradiginda, aradigini gorunce agzimdan çikan yinemi baba oluyor : (
halimi hatrimi sormak için hiç aramaz, karisi ondan çok soruyor yeminle nasilsin diye
Asır geçti.üstünden nerden aklına geldi şimdi.az kisi kaldik dimi dogurmayan takvimi biten bile vardi sanki. en baslarda blakkbery vardi sanki ne oldu ona
Bugün benimkide öyle çok.yoruldum kalk otur.yemek bile yedirmiyor.Ya kızlar delirecem benin sıpa sabah 10 dan beri uyanık 5 dakika uyuyor sonra hop yine uyanık normalmi ya
dogum gunun kutlu olsun canim, selin hanim ve butunn sevdiklerinle nice senelere insallah ...
Bende 10 gün kala doğum yaptım. Gün almıştım ve daha 4 günüm varken doğdu. Sende bir hafta sonrasına gün al o sırada kendinin gelme ihtimali yüksekselamlar bayanlar. çok kararsızım yardımınıza ihtiyacım var. dr kontrolümüz vardı bugun. çatı muyanesi olduk. drum catının on kemıklerı dar duruyor. bebeğin başı 9,7cm burdan senı zorlar. rısk almayalım diyip beni cuma günü sezeryana almak istiyor. bebek şuan hala çapraz duruyor ve 3500 gr. karar veremedim başka dra gittim. o da kesın bişi diyemedi tabi takibinde olmadığımdan. şuan bir iki güne doğarsa %50 şans görünüo ortada gibisin. ama doğmaz 1 hafta on gun sonra gelirse daha da büyüyeceğinden sezeryan ıhtımalın daha yuksek olur dedi. arada kaldım napacağımı bilemedim.
ay seninde mi doğum günündü görmedim ben. canım ailenle sevdiklerinle en minik yavrunla nice sağlıklı mutlu huzurlu yaşlara inşallah.
herşeyi kafana takma akışına bırak. o zaman herşey daha güzel olur öpüyorum miniğinle seni
Bende 10 gün kala doğum yaptım. Gün almıştım ve daha 4 günüm varken doğdu. Sende bir hafta sonrasına gün al o sırada kendinin gelme ihtimali yüksek
Tek başına nasıl poposunu yıkıyorsun.Hayırlı günler herkese kısadan geçmişe göz attım. Bizde de aynı konular sık sık bez değiştiriyorum gün içinde altına yapınca kesinlikle rahatsız oluyor hemen değiştiriyorum yikiyorum popoyu kremliyorum rahatılıyor. Bu arada bebekler iki kere meme isterler miş biri acıktığında diğeri susadıgindan. Onun için her ağladığın da emzirin. Anne sütü alanların kakasi daha civik olur Muş. Katı kaka mama kullananlar da olur benim ilk oğlum katı kaka yapardı :)
Ah canım kimseye güvenme eşine yaptır.Ablam bebişi görmeye bu Cumartesi gelicekmiş daha hiç gelmedi tren bileti bulamamış güya. Görüp gidicekmiş işleri varmış. Ne hayaller kurmuştum alınacaklarımı alır diye.
Bnmki de gelmedi bakmaya, onun bebeği için ben hala ihtiyac olsa kendimi paralarım . Yazık diyorum . Kimi insanda aile sevgisi olmuyor demk Ki. Yakın arkadasım bir günlüğüne sehir dışından geldi düşün abla gelemediAblam bebişi görmeye bu Cumartesi gelicekmiş daha hiç gelmedi tren bileti bulamamış güya. Görüp gidicekmiş işleri varmış. Ne hayaller kurmuştum alınacaklarımı alır diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?