Gobegine dusunce duzgun olsun diye bise mi bagladiniz canim?Kizlar nasilsiniz.bisey sorcm bebeginde gobek fitigi cikan varmi
mutlu yıllar canım ailenle çocuklarınlaCaniiimm çok teşekkür ederimm sagolun varolun
Ne bilim nette okudumda smear fln aliyolarmis merak ettim.simdi kil tuy islerine giremem kanamam varken:)aynen bizde de öyle gece 3 defa gün içerisinde 4-5 bazen 6 yı buluyor
54 lü paket bitti yeni oaketi yarıladık kakasını yapıyor hemen
hadi ya takip edeyim bundan sonra
sabahtan beri 3 defa yaptı
birde çok fazla doldurmuyor az yapıyor ama sıvı daha
az önce yapmış tam altını açtım yeni bezi koydum fışkırttı yine
ishal olsa değil bende zaten kabızlık başladı
annem emdiği için daha düzelir kakası dedi
sezeryan sonrası alttan muayene olmazki
benim sezeryan yerime bakmıştı
Allah allah ne olduki birdenFarklı birşey de yemedim ki İshal yapacak elim ayağım resmen düştü yataktan kalkamıyorum tuvalete çok sıkta çıkmıyorum ama ne oldu böyle bilmem
:))) eminmsin canim bez için agladigina ? :)))Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte
http://www.bebegold.com.tr/philips-avent-0-bpa-yalanci-emzik-6-18-ay-karanlikta-parlar-2-ligeceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
awent alayım bari dedim onunda bir sürü çeşidi var bişey anlamadım
offf ne biçim anneyim ben yaaa
Canım chıcconun kavçuk olanını aldım bende kavçuğu daha rahat tuttu dene istersengeceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
birak aglasin diycem ama kuçuk dahakızlar delirmek üzereyim benim kız bir türlü uyumuyor sabah 7 den beri uyanık gece de böyle
emziriyorum sütüm mü yetmiyor diyorum ama ağzından akıyor süt
memedeyken iyi güzel beşiğe yatırıyorum basıyor çığlığı koltuğa yatırıyorum yine aynı
karnı aç olsa sütüm yetmese sürekli ağlar değilmi
benimki kucakta iyi benim kucağımda susuyor ama yatırınca ağlıyor 45 dk memede tuttum tam bıraktı yerine yatıracağım hemen açtı gözleri
kollarımda derman kalmadı valla artık
Mutlu yillar canim. Ailenle sevdiklerinle..Doğum günümü ilk kutlayan sensin canım çok tesekkur ederim. Esim 14 şubatta birleşik hediye almış bugün de doğum günüm olduğunu unuttu sanırım , annem de hediyesini önceden almıştı o da hatırlamadi.. Babam desen başka dünyada yaşıyor zaten. Eşimin ailesi bilmez öyle şeyleri neyse kısacası ilk kutlayan sen oldun çok mutlu ettin beni
Yok baglamadik ondan snra cikti smdi bagladikGobegine dusunce duzgun olsun diye bise mi bagladiniz canim?
en ucuzundan basla denemeey, bebek tutana kadar devam et denemeyegeceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
dogum gunun kutlu olsun canimDoğum günümü ilk kutlayan sensin canım çok tesekkur ederim. Esim 14 şubatta birleşik hediye almış bugün de doğum günüm olduğunu unuttu sanırım , annem de hediyesini önceden almıştı o da hatırlamadi.. Babam desen başka dünyada yaşıyor zaten. Eşimin ailesi bilmez öyle şeyleri neyse kısacası ilk kutlayan sen oldun çok mutlu ettin beni
Ah maral ah bizimkiler meme manyagi cikti:)birak aglasin diycem ama kuçuk daha
3-4 aylik olunca birakirsin aglar biraz ,kendi kendine uyumayi ogrenir 2 gun surmez
am su an yapabilecegin fazla bisey yok, bastan memede emip uyumaya alistimryaacakdin : )
DR a bi sorun bence sakincali olmasinYok baglamadik ondan snra cikti smdi bagladik
Canimmm cok tesekkur ederim. Insallah hep mutlu oluruz burada kurulan arkadasligimiz DA hep surer insallah.Canım iyiki doğdun mutlu yillar :) esin selinin ve sevdiklerinle geçirecegin güzel mutlu Bi ömür diliyorum :)
Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte
:))))))))Ah maral ah bizimkiler meme manyagi cikti:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?