2015 Şubat Anneleri

geceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
awent alayım bari dedim onunda bir sürü çeşidi var bişey anlamadım
offf ne biçim anneyim ben yaaa

Ne bilim nette okudumda smear fln aliyolarmis merak ettim.simdi kil tuy islerine giremem kanamam varken:)
Gecengun biri yazmisti hardal puturlu kaka da doyma belirtisimis.zaten ne kdr kati kaka yapabilirlerki kucucuk totolarla:)
Bu arada benm kendi bagirsak durumum cok fena.herkes kabiz olur ben ishal

Farklı birşey de yemedim ki İshal yapacak elim ayağım resmen düştü yataktan kalkamıyorum tuvalete çok sıkta çıkmıyorum ama ne oldu böyle bilmem
Allah allah ne olduki birden
dr randevun yokmu Bu hafta bi sorsan iyi olurdu

Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte
:))) eminmsin canim bez için agladigina ? :)))
bende oyle sanip baya bi bez harcamistim kizimda :)
sonradan ogrendim oyle degisilmedigini

altini aç geri ayni bezle bagla bakalim napacak ? :))))))

geceleri uyumayınca vereyim diye emzik aldım damaklı almıyor ağzına öğürüp çıkarıyor
Canım chıcconun kavçuk olanını aldım bende kavçuğu daha rahat tuttu dene istersen

birak aglasin diycem ama kuçuk daha
3-4 aylik olunca birakirsin aglar biraz ,kendi kendine uyumayi ogrenir 2 gun surmez
am su an yapabilecegin fazla bisey yok, bastan memede emip uyumaya alistimryaacakdin : )

Mutlu yillar canim. Ailenle sevdiklerinle..

en ucuzundan basla denemeey, bebek tutana kadar devam et denemeye

bende bi tane chicco var insallah tutar , bide emzik aramakla ugrasamam valla

ilk kiizmda verdim aalmadi emzigi
sonra beno hastanede gormeeye kadinlar geldi annemin arkadasalri yani tecrubeliydiler :) emzigi niye yok dediller deim almiyor, nasil almiyormus falan diye sokdullar agzina çocugun aldi valla :) bi dahada birakmadi 3 sene : ))))))

yani agzina sokdugun an ittiriyor diye pes etme , gun içinde dene bi kaç kere .. millet bala reçele bandiriyor alsin diye ama ben yapmam onu çok delice geliyor bana

ha bideeee bakkal emzigi varmis ben bilmiyorum tam oalrak nasil bisey ama eski bi modelmis ve onu almayan bebek yok diye biliyorum :)

dogum gunun kutlu olsun canim
çocuklarin ve sevikdlerinle yuvanda nice senelere insallah

birak aglasin diycem ama kuçuk daha
3-4 aylik olunca birakirsin aglar biraz ,kendi kendine uyumayi ogrenir 2 gun surmez
am su an yapabilecegin fazla bisey yok, bastan memede emip uyumaya alistimryaacakdin : )
Ah maral ah bizimkiler meme manyagi cikti:)

Tiramisu35 yeni yaşın kutlu olsun canım ailenle sevdiklerinle bir ömür boyu sağlıklı mutlu huzurlu yıllara.

doğuranlar göremediklerim allah analı babalı büyütsün inşallah yavrularınızı.
banyomu yaptım oğlan uyuyorken bir bakayım dedim.meme almadığı zamanlarda annem ilgileniyor sağolsun bende dinleniyorum artık evime gidince iyice dinç olacağım inşallah.
sezeryan acısı bende yeni geçti 17 gün olmasına rağmen. ilk bir hafta kabus idi bana dikişler gitti öyle rahatladım. gece yatakta sağa sola dönerken hala canım acıyor idrarımı çok biriktirirsem hala alt tarafım ağrıyor ama onun haricinde her işi yapabilecek enerjideyim.

ya doktor bide 1 parmak aciklik var dedi bu ne demek oluyor.
galiba burda en son ben dogum yapicam bakta gör

Kızlar bişey sorucam bizim küçük hanım bezini azcık pisletsin mızıldanıyo ben böle her yaptığında değiştircekmiyim yoksa bekletiyimmi böle gidişle bez yetişmicekte

aynısı bende de var osururken pırtlatıyor başlıyor mızıldanmaya bakıyorum azıcık yapmış biz 17 günde 100 tane bezi yedik bitirdik canım başlarda böyle oluyormuş sonra düzeliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…