bilmiyorumkianormalse bende de öyle bir durum var
ama sende de olduğuna göre normal sanırım
benimki sabah 7 den beri uyanıktı
1 saattir uyuyor işte
bence sezeryanın gününü al normal için zorlama madem diğer doktorda kesin bişey diyememiş riske girme canım
bunlara kafayı takıp ağlama canım inan doğurduktan sonra daha küçük şeyleri takacaksın hergünüm ağlamakla geçiyor benim
buzluga ekmek at canim, bakma kiz oyle melun melunnnnAh canım kimseye güvenme eşine yaptır.
Ben de genelde yalnızım. Ablam hasta olmuştu şimdi yengem.oldu. Gün içinde ekmek olmasa melun melun bakıyorum.
AblaNda keşke bir süre izin falan alsaydı.
İş bitmez
nerden geliyorki ablan tren hafyada bir falanmi kalkiyor oldugu yerdeAblam bebişi görmeye bu Cumartesi gelicekmiş daha hiç gelmedi tren bileti bulamamış güya. Görüp gidicekmiş işleri varmış. Ne hayaller kurmuştum alınacaklarımı alır diye.
nerden geliyorki ablan tren hafyada bir falanmi kalkiyor oldugu yerde
bakici isini naptin ?
dogrduurben alıştırmadımki kendi alıştı
benim kokumu istiyormuş ondan öyle yapıyormuş
sütyenimi koydum beşiğe şimdi uyuyor
cumaya daha çok varmisEskişehir'den Ankara'ya gelicek. Her saat tren var. Bakıcı dediğin şu yemek yapan kadın di mi? Cumaya kadar gelicek sonrasında tamam dicez. Saatin üç olmSını iple çekiyorum üçte gidiyor sonrasında ben odadan çıkabiliyorum.
okudum canim esinide ne yazsam bilememisitimKizlaarrrtelefondan giriyorum tek tek alıntı yapamiyorum.doğum günümü kutlayan herkese çok tesekkur ediyorum iyi ki varsiniz.hepimiz mutlu olalım inş. Sevdiklerimizle çoluk çocuğunuzla,insanin en büyük mutluluğu ailesi yuvası bence,bilmiyorum benim anne babamın sorunlu bi evliliği vardı huzur mutluluk nedir bilmedkk çoğu zaman.simdi kendim evlenip yuva kurunca anladım herşeyi. Rabbim eslerimizi başımızdan eksik etmesin yavrularimizla beraber mutlu bi hayat surelim inş...
Yazılarımi okuyanlar olmuştur artik topic eskisi gibi hareketli değil tabi,birkaç gün önce eşimle kavga etmiştik dünyam kararmıştı resmen,su an nispeten iyiyiz,eşimin aksam yorgun ama guleryuzle kapıyı çalmasını,evimize bi somun ekmek getirisini,Aksamlari ictigimiz çayın tadını,beraber izlediğimiz dizileri filmleri izlerken aldığım hazzı hiçbir şeye değişmem
cumaya daha çok varmis
gerekiyorsa haftaligini tum verip gonderseydin
evet yemek kadin diycekdim bakici nerden çikdi
Bnmki de gelmedi bakmaya, onun bebeği için ben hala ihtiyac olsa kendimi paralarım . Yazık diyorum . Kimi insanda aile sevgisi olmuyor demk Ki. Yakın arkadasım bir günlüğüne sehir dışından geldi düşün abla gelemedi
haklisin bence buraya yazdigin kadariylaEşim ısrar ediyor kalsın diye. Ihtiyacımız var diyor ama bence yok. Üç öğün dışardan bile yesem stres olmam diyorum ya bakalım.
haklisin bence buraya yazdigin kadariyla
biz burdan goruyoruz bu kadinin sana yardimci olamadigini aama kocan goremiyor burnunun dibindeyken
Bizşmki de oyle surekli avaz avaz meme ariyor, yara içşnde artık akşam olunca bağırmaları iyice artıyor, uyku sıfır, emzirmekten kamburum çıktı bayılmak istiyorumYa kızlar delirecem benin sıpa sabah 10 dan beri uyanık 5 dakika uyuyor sonra hop yine uyanık normalmi ya
senin kocan ise gitmiyormuÖyle gerçekten Görmüyor. Iki gündür evde pişirilen yemekleri yemiyorum. Çok yağlı ve salçalı gelmeye başladı.
Evet tatlım doğum günümüz kutlu olsunnnsen benden buyuksun daha çok tecrüben vardır ama tek Bisey de ogrendiysem eğer hayatta hiiiic biseyi kafama takmayacaksin kadın da hayrına yapmıyor bu işi parayla yapan biri sonuçta hoşuna gitmiyorsa yol ver gitsin... Bebisine odaklan sen gerisini boşver.
Ben tam 27 oldum simdiAllah sevdiklerinl beraber daha nice yılar geçirmeni nasip etsin, Rabbim sağlık sıhhat versin kötülerden kötülüklerden kem gözlerden korusun.. Dilediğin tüm güzellikler sizinle olsun inş
oyyyy bendemi boyle olucamBizşmki de oyle surekli avaz avaz meme ariyor, yara içşnde artık akşam olunca bağırmaları iyice artıyor, uyku sıfır, emzirmekten kamburum çıktı bayılmak istiyorum
Cnm seniKafamı camdan çıkardım bir kavası aldım.
Resmen on yaş gençleştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?