senin kocan ise gitmiyormu
o evde yokken yarindan itibaren gelme deseydin keske
aksam gelincede isime yaramiyordu gonderdim derdin
kadin gidince kendine yuklenicen diyemi dunsuuyor acaba kocan
Cnm sen şimdi yslnız mısın? Yalnızsan fırsat buluyor musun kafa çıkarmayaKafamı camdan çıkardım bir kavası aldım.
Resmen on yaş gençleştim
Kocis bana evin manzarasıni yolladı sabah içim gitti neyseki haftasonu artık kavuscam yuvamaYaz gelse de emek' imi alsam dışarı çıksam
Evde bunalıma sürüklendim.kar yağıyor ve dışarı çıkmak istiyorum ama kızım olmadan dışardan falanda zevk alır mıyım bilmiyorum.
Şu kırk gün geçince bu bunalım hali de geçecek mi acaba?
Mutlu yıllar cnm bebeğin ve kocişinle inşAllah . Bu arada yardımcının faydası olmadı mı bende almak istiyorumYok o kadına ilk başta üç ay dediği için göndermemi istemiyor. Ayıp olur diye. Sanki ilk başta söz verdi.
Yakında ben takılırım canım :)Mama vaktiiiii.... Biri acıkır uyanır, öbürü uyananın sesine uyanır beni isterKaçıp gidecem heeeee Varmı peşime takılan
Canım bnm emzirme danismanim bi çay tarifi verdi sütü artıran..Tüm annelerden olumlu donuş aldım dedi yazayim tarifini dene istersen..Artık pes etmeme ramak kaldı.
Olmayan sütü sağıp çoğaltmaya, çıkan bıdık kdr şeyi içirmeye çalışmaktan bıktım . Kimi kadın süt yapamıyor demk ki baskıdan da sıkıldım , süt gelmedikçe memeler de yara içinde 19 gündür ya
Göğüs pedleri de ise yariyorMuş :) süt falan akıyor ya tam anne kokusu :)dogrduur
sutyen birakmasi her zaman zor olursa, bi tulbenti beklet koynunda bi iki gun , kokun sinince de sutyenin yerine onu koy ayni islevi gorecekdir
:)) kiz onda sadece sut kokuus olur,24 saaat ebkletsen ek$i sut kokmazmiGöğüs pedleri de ise yariyorMuş :) süt falan akıyor ya tam anne kokusu :)
Ah ah bide milletin "aa emzir emzirdikce sut cogalacak" demesinden nefret ediyorum sanki ben isteyerek bebegimi emzirmiyorumArtık pes etmeme ramak kaldı.
Olmayan sütü sağıp çoğaltmaya, çıkan bıdık kdr şeyi içirmeye çalışmaktan bıktım . Kimi kadın süt yapamıyor demk ki baskıdan da sıkıldım , süt gelmedikçe memeler de yara içinde 19 gündür ya
himmm guzel soru :))Eee Sıradaki kim doğuracak olan bir elin beş parmağı kadar kalmıştık en son benim pembe akıntı var iki gündür sancı bekliyorum bakalım
Bi yerde okumuştum öyle bişi de ondan dedim :) sen tülbent koy diyorsan tülbent koyarız tabi :) senin lafının üstüne laf Olmaz :)):)) kiz onda sadece sut kokuus olur,24 saaat ebkletsen ek$i sut kokmazmi
1 islanmada alsanda senin kokun sinmez
sen koy bi tulbent en iyisi:)
est canim siz benden daha ondesiniz su anda çocuk bakimindaBi yerde okumuştum öyle bişi de ondan dedim :) sen tülbent koy diyorsan tülbent koyarız tabi :) senin lafının üstüne laf Olmaz :))
bende hemoroid oluyor canim dogumdan sonraNormal doğum yapanlar kabızlık probleminiz var mi. Cildiracam.
Bende yok cnm ama bol sıvı tüketiyorm kayısı kompostosu falan yap hem sütü de artirirNormal doğum yapanlar kabızlık probleminiz var mi. Cildiracam.
Yok ya siz deneyimli anneler iyiki varsınız :) başımızin tacisiniz :) geçen bnm kızın huysuzluklari için işi eylül beni sevmiyora kdr goturmusken mattika buyume atağında olabilir senin kız dedi sonra okudum hakkaten belirtiler tutuyor ona göre davrandim bnm minnosa yoksa nerdeyse küsecektim yavruma :)est canim siz benden daha ondesiniz su anda çocuk bakiminda
ne kolayina geliyorsa onu yap canim
ben eskidim aslinda, bende koyardim ti$ortumu falan oglumda ama sen ilk soylediginde aklima gelmedi, sutyen deyince hatirladim
sizin bilgileriniz benden taze ve taze bilgi daha makbul aslinda :)
Biraz.acıtasyon oldu.buzluga ekmek at canim, bakma kiz oyle melun melunnnn
Bence de canım senin zaten halin yok gitsin evine yanına bi kadın bulunurdu bakıcak hem sen lohusasın hem bebeğin gece gündüz ağlayacak birde çocuk susmuyor diye onun lafını etmesin sonra.. Allah yardımcın olsun...Başka kimse yok mu gideceği canım nasıl emrivaki böyle. Hiç ilgilenme boşver, acil miydi ameliyat durumu
Abla kars ekspresle geliyor galiba.nerden geliyorki ablan tren hafyada bir falanmi kalkiyor oldugu yerde
bakici isini naptin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?