2015 Şubat Anneleri

su an hem sertlesme hem sanci ikisi birden donatti valla karnimi hayirlisi artik, yoruldum orami burami dinlemekden, ben oncekilerde bu kadar stres yapmamistim ha dogdu ha dogacak diye, hep bu okullarin tatili yuzunden varyaa

yarin 7h30 da uyanip çocuklari hazirlayip okula gonderince, temizlik yapmayi dusunuyorum, her goren temizlik yap bak gor nasil doguruyon diyor :))))))))
saat 11 e kadar temizlik yapip yemek yaparim, 11 d egider yarim saat yurruum çocuklari okuldan alirim
ogleden sonrada evdeler
kizim ne zamandan beri kurabiye istiyor onu yapalim,dunde peynirli borek istedi onu yapalim aradan çiksin, babasi istese yapmam ama kizima kiyamam anasi kurban ona
ikindin saaat 4 de de di$çiden randevu aldim dr a goturup gelirim çocugu

saat 5 den sonra pertim çikar yatarim ayada temizlige devam ederim,dogurana kaadr ugrasicam durmak yok yola devam :))))

oy nen kadar uzun oldu yaws bu listede

Amannn Allah muhafaza öyle birşey yapsa aramız bozulur büsbütün yeteri kadar sevsin fazlası zarar çok istiyorsa evlenip kendi yapsın çocuk herkesin çocuğu kendine inşallah öyle birşey yapmaya kalkmaz takışırız yoksa

Hahahha cidden
Bir orası mı gögüslerde Fora artık.
Sen dua et üniversite hastanesine gitmedin.

benim gorumcede bekar ama 30 yasinda insallah evlenir bigun, yegenimden ayri duramam diye talipleri geri çeviriyormus
annneeem diye seviyor çocugu, eltim de memnun deil bu durumdan çocugu çok $imartiyor hala ama elinden de bisey gelmiyor, ayni apartmanda oturyolar
hatta eltim gorumcemin psikologa gitmesini gerekdiignide dusunuyor

insalalh sizde oyle olmaz canim, annem falan demesine izin verme artik yasayip gorursun neler olucak

Hahahha cidden
Bir orası mı gögüslerde Fora artık.
Sen dua et üniversite hastanesine gitmedin.
hhhaah orasi daha fena deilmiii
acemisi ustasi çiragii yol geçen hani :))

gecen esimle dr agittik dedim ya ilk defa geldi yanimda
dr un yanina girdim erkek ogrenci, haydaa dedim çattikk, daha onceki ogenciler kizdi hep
esim istemez erkek dr u, orda bisey demez çikinca benim basimi agritir, dr a o gelmesin demek zorunda kaldim
zirt pirt her delikden çikiyor bu ogrenciler
ama dogumda oyle bi luksum yok tabi, gelen giden parmaklar mattikanin hesap

Kizlar bebegim bgn doymak bilmiyor. Sut veriyorum hala araniyor mama verdim bgn onu da bitirdi. Bir haftadir hic mama vermemiştim. Mama verince üzülüyorum. Bgn uyumadi da dogru düzgün. Var mi sizde de ayni seyler.

Benimde karnım falan indi dikişin üstünde aşağı sarkan bir. Et parçası kaldı.
12 kilo verdim. Şişmanım ama sanki zayıflasamda o sarkıt orda duracak
gececektir elbet o sarkit. Bir de uyusuk

yok ozel hastaneydi tk kisilik sanci odasi. Catal bile havaliydi dogumhane demezsin insani germiyordu. Iki ebe ilgilendi gece gidince bir de dr geldi en son o kadar. Ama beni elleyen kizin burnunu da elledi o komik :))

Kizlar bebegim bgn doymak bilmiyor. Sut veriyorum hala araniyor mama verdim bgn onu da bitirdi. Bir haftadir hic mama vermemiştim. Mama verince üzülüyorum. Bgn uyumadi da dogru düzgün. Var mi sizde de ayni seyler.
Tek uyumama sebebi doymamak degil ki. Gazi vardir hazimsizdir ne bileyim buyuyordur huysuzlanasi vardir. Hemen uzme kendini

Offf sorma ya onlarda bizim karşımızda oturuyorlar görümcemde benimle yaşıt ve çok inat biri benim kızım diye bahsedip duruyor Allahım tam sabırlık ya inşallah öyle bir heves gelip geçici birşey olur yoksa gerçekten sinirlerim alt üst olur

Aman bastan mesafe koy. Lohusalik sendromuna versinler deli desinler ama bastsn nasil alistirirsan oyle gider.

Ben cumaya kadar gelmezse horon tepmeye başlarım artık kuzenim öyle doğurdu pırt diye

Aman bastan mesafe koy. Lohusalik sendromuna versinler deli desinler ama bastsn nasil alistirirsan oyle gider.
Nasıl yapmalıyım ki ben kimseyi kıramam da zaten arada gelip göbeğimi açtırmaya çalışıyor bakacakmış ya diyorum hoşlanmıyorum diye sen yeğenimle arama giriyorsun diyor söyleniyor birde göbeğimde resmi yok çocuğun neyine bakacaksın dedim iyice sinir etti beni çocuk doğunca işi bırakır birde diye korkuyorum inan ki

Doğumda kaç dikiş atılıyor kızlar ? Normal doğum da yani

Canim kisiye gore degisiyo benimki 4 dikis oldu.

Bizimki kendi kaliyo. Daha ne kadar kalcak bilmiyorum

Doktorum ve esim sonunda beni epidural normal doguma ikna ettiler el birligiyle. Esime gore neden kendime eziyet edecekmisim.

Off ama endise ediyo insan normal mi acaba ya. doktoruma guveniyorum hastane de kurbanlik koyun gibi surekli epidural yapiyo etrafimsaki tanidiklarim yeter. Hic kotu bisey duymadim.

epidurelle normal doguran anneler biraz bahsetseniz ya surecten azcik rahatlasam

Benimkiiii... Cildiricam saatlerdir iki cekiyo on dakka uyuyo. Memeden kaldiriyorum bu sefer kiyamet kopuyo :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…