Benim gündüz sıfır uyku şu anda uyudu.Cok pis uyuyo bebek, gece mıçtık , net
Bnm de hamile kalmak için ugrasan bi arkadaşım var sürekli arıyor soruyor işte nasıl gidiyor falan diye..hep de bnm sabrimin tükendiği ya da zorlandığım zamanlara denk geliyor heralde ki sürekli zorluklarından bahsetmişim..onun da fena gözü korktu :)Geçen bi selfie çektim bebeyle, ben sanıyorum gzl çıktım . Arkadasa gönderdim , kız direk : cok kotü görünüyorsun yazdı :)) söyleyeceklerim bu kdr . O da hamile , beni GÖRDÜ gözü korktu o an
ben kuçuk bitanecik erkek kardesim var canimSenin ablan yok mu canım.abin falan.
Aman aman dile bile getirme.nerden bildin kiz
en iyisini yapiyor napsin kadincaaz akisina birakdi
ya varya bu kadar bekledi çok çekdi normal olsun diye sonunda sezeryan falan olursa çok uzulurum onun için : (((
ana sendede var ama sen norùal dogurmadin, bisey diycem Allahin gucune gider diye koekuyorum, ne zor is bu kadin olmak yaDoktor.baskıdan oluyor dedi.şişince vücut pırtlatıyor demek
Ben uyguluyorum da eylulun pek uydugu Söylenemez :)))) emzirenler için değilmis o rutin onu anladım :) biberonla verirken çok güzel uyguluyordm ama alarm kurmuş gibi uyaniyordu bnm kizRutini mi uyguluyosun?bende bir iki gun denedim ama yok olmuuo
Hele ebe bakti bebege dokundum ama elini mi getirmis bi cikinti var dedi. Telaslandi diger ebeyi cagirdi o el atti sen makat olmadigina emin misin poposuna dokundum sanki dedi. Kostu dr.u cagirdi dr el atti aa burun bu dedi. Beni elledikleri yetmedi kizimin agzini burnunu da mincikladilarCok özür diliyorum ama koptum . Doğuma girmeden önce bana da ole bişi Yaptılar popoya ilaç . Yani dedim beni çabuk yıkayın bu ne ya . Sonra gelen giden acılmaya bakmaya geldi . Yarın doktor Kontrolü var ya allam bu son açma Vakası olsun daha da demirden bekaret kemeri giycem arkadas, yıllarca sen sakla sakla gelsin kamuya mal olsun
Hele ebe bakti bebege dokundum ama elini mi getirmis bi cikinti var dedi. Telaslandi diger ebeyi cagirdi o el atti sen makat olmadigina emin misin poposuna dokundum sanki dedi. Kostu dr.u cagirdi dr el atti aa burun bu dedi. Beni elledikleri yetmedi kizimin agzini burnunu da mincikladilar
Neyse artik biter elletme isleri.
Deme.ya daha yapma kız.ben kuçuk bitanecik erkek kardesim var canim
kuçuk dediysem ben 30 um oda 29 yasinda : ))
iki kardesiz biz maalesef : ((
ondan belkide uçuncuyu yapiyorum, dorde bile gozumu dikebilirim benim isim belli olmaz
çokkk kardesli insanlara hep imrenmisimdir ..
Sonda sandigim kadar aci vermedi de lavman acitti yaw...Gaz cikaramadim diye lavman yapti hemsire. Oy dedim bunu da yapin bir bu kaldi eksik :)
Sondasi sancisi sezeryani akla ne gelirse.
Cocugun agzini burnunu inceledim durdum ilk gordugimde millet ellerken bisey oldu mu ki diye.gulmekden karnim agridi kiz : ))
amaninn gulme komsuna gelir basina demisler gulmeyim demiiii
guldurme sende komik komik anlatip :)))
Sondayi aceleyle takti saniyelerle yaristi dr.lar ameliyat oncesi. Aceleden sanirim acidi. Zaten orda durmasi da acitici. Lavmani da umursamadim artik.Sonda sandigim kadar aci vermedi de lavman acitti yaw...
bin de iki orani çokda az deil sanki, gunde binlerce çocuk dogdugunu varsayarsakCocugun agzini burnunu inceledim durdum ilk gordugimde millet ellerken bisey oldu mu ki diye.
Sen rahatca dogur aman degisik senaryoya gerek yok.
Ben ilki cok guzeldi diye cok havalandim sanirim bin dogumdan ikisinde olurmus burnuyla gelis. Basima geldi yani.
Kafasi yukari dogru uzar ya normal dogunmda, bunun arkaya dogru uzamis yanlamasina kanala sikistirdigi icin kafayi. Nasil basardi bilmiyorum
Benimde k.valide öyle idi. Balkona çıksam koşa koşa peşimden geliyordu.Ne güzel yalnızmışın, benim kv odada tek başıma yatmama bile izin vermiyo lohosasın sen diyip kapıları açıyo :/ bunaldım valla tek kalmaya ihtiyacım var
Canım sakin ol ilk önce... Benim de hiç sütüm yoktu. Ben incir kürü, humana steel, dereotu, bi de malt tableti aliyorum hergün. Arada mama vermek durumunda kalsam da sütüm arttı sükür. Bunları bi dene istersen..
Dikiş ağrısı mı? Dikişler bende hala acı yapıyo... Ama onun dışında başka bi ağrı yok sükür...
Canim belki yanlis ama uyurken ses cikarin hapsurun onu sicratacak bisi yapin o zaman tepki verir....Bugün oğlumun kontrolü vardı.işitme testini yaptırın dedi.haftaya yaptıricam.sorun çıkarsa tekrar yapılıyormuş.ben çok evhamlıyım gerildim biraz.eşimde çocuğa seslenip duruyor duymuyormu diye.annem daha çok küçük öyle tepki vermez diyor.kafam karıştı.kızımın zamanında yoktu böyle.
Benimde karnım falan indi dikişin üstünde aşağı sarkan bir. Et parçası kaldı.7 günde 11 kilo vermisim.. Herşey iyi hosta bu iğrenç ötesinden bile ötede iğrenç görünen göbek n olacak ?
Dikisin ustune dustu gobek derim. Sacma salak bir goruntusu var. Sanki 40 kiloya dussem bile o oyle kalacak.
Sizinkiler nasil sezeryan olan kizlar ?
Ananas işe yarıyor mu ki hemen aldırayım ben öyleyse hele görümceme söylesem beni ananasa boğar yeğeni doğacak olsun yeter kievet adet sancisi canim
açilma yapip yapmadigini bilmiyorumki, sertlesmede lazim
e birakda açilalim 40 haftalik olduk yaws :))))) dahami açilmiycaz
valla ben dogurmak istiyorum
ananas mi yesemki : ))) oda dislerimi mahveder hiç sevmem, midemi de esk$itir oyyyyyyy
ananas i hep duyarim ise yariyor dogumu baslatmak için diye ama denemedim valla simdi ne yalan soyleyimAnanas işe yarıyor mu ki hemen aldırayım ben öyleyse hele görümceme söylesem beni ananasa boğar yeğeni doğacak olsun yeter ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?