2015 Şubat Anneleri

Allam geriniyo bi de Benm bebe!
Küçücük zaten bi lokmada yenir mi ki
Bende tam yemeği düşünürken hooop belimize kadar sıçtık elim ayağıma Dolandı eşim bi yanda ben bi yanda zaten oturamıyom canım Acıya acıya değiştirdim. Her Şeyini

Gectigimiz cmtesi ben yaptirdim canim cok sukur bir sorunumuz cikmadi... hayirdir ?
Bugün oğlumun kontrolü vardı.işitme testini yaptırın dedi.haftaya yaptıricam.sorun çıkarsa tekrar yapılıyormuş.ben çok evhamlıyım gerildim biraz.eşimde çocuğa seslenip duruyor duymuyormu diye.annem daha çok küçük öyle tepki vermez diyor.kafam karıştı.kızımın zamanında yoktu böyle.

Haklısın ankarada yaz bile çok.sıkıcı
Bir kez gittim.bir haftada içime sıkıntı çöktü.
Dünyadan uzakta hissettim kendimi.

Bende tam yemeği düşünürken hooop belimize kadar sıçtık elim ayağıma Dolandı eşim bi yanda ben bi yanda zaten oturamıyom canım Acıya acıya değiştirdim. Her Şeyini
Yaa bu Acılar ne zmn geçiyor acaba .. 40 gun yatacaksın dedikleri bu olsa gerek
Belini severim cicinin

Ayy alem annen.
İyi demiş kadın bir sizin mi psikolojiniz var diye.
Benim yengemde bizim Zamanımızda hiç böyle şeyler yok diyor ama kendi kızı 7 düşükten sonra olmuş adını Diren koymuşlar. Ve kendi annesi bebeği gördüğünde çocuk doğurdum diye ortalarda geziniyorsun, doğura doğura bunu mu doğurdun bu yakında ölür demiş.
Yengem üzüntüden hastanelik olmuş.
Kızı şimdi 32 yaşında.
Yani her dönemde anneler böyle şeyler söyleyebiliyorlar.

Yuuh!
Allah I'm yazık kadına

Senin ablan yok mu canım.abin falan.

Bnm de 11 de uyandırıp emzirmem lazım ama uyanmicak biliyorum brz oyalaniyorm belki kendi uyanir diye..uyusun diye gözünün içine bakarım uyumaz..uyansin diye 40 takla atarım uyanmaz..yaslanmis hissediyorum kendimi yeminle
Geçen bi selfie çektim bebeyle, ben sanıyorum gzl çıktım . Arkadasa gönderdim , kız direk : cok kotü görünüyorsun yazdı :)) söyleyeceklerim bu kdr . O da hamile , beni GÖRDÜ gözü korktu o an

Yüksek.bir.ses çıkınca irkiliyorlar.
Hastaneden çıkmadan yaptılar bize.
Hatta dr geldi test yapıxaz dedi.
Biz yaptık dedim.çünkü ani seslerde hopladı

Bnm de 11 de uyandırıp emzirmem lazım ama uyanmicak biliyorum brz oyalaniyorm belki kendi uyanir diye..uyusun diye gözünün içine bakarım uyumaz..uyansin diye 40 takla atarım uyanmaz..yaslanmis hissediyorum kendimi yeminle
Rutini mi uyguluyosun?bende bir iki gun denedim ama yok olmuuo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…