- 15 Ağustos 2013
- 51
- 30
- 98
Doktor bize gün aşırı yikayin dedi ama bu soguklarda pek mümkün değil gibi görünüyor haftada iki kez yatiracagiz şimdilikBebisinizi her gun yikayabiliyor musunuz kizlar
meme başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değilne yapabilirim ki başka?
Benimde pompam weebaby sari olan bi kac kez sagmayi denedim yara olan goguslerimi dahada yaraladı sanki sagarken agritti sen oyle bi sorun yasadinmi
Cnm merak ettim bnm oglusum da erken dogdu.kilosu dusuktu o nedenle. Ben de ilk ay kontrolunu bekliyorum guzel besliyorumdur ins. 3haftalik suan. Senin bebis kac kilo cm dogmustu. kac haftalikti.
Onların dişsiz ağızlarını yerim.gerçekten öyle bir sıkıp çekiyorki koltuk altımdan bir damar çekiliyormuş.gibi oluyor.ağzını kocaman açtığı için denk getiremiyor benimkide öyle deli gibi sallıyor kafayı sağa sola
bide hızlı hızlı nefes alıp veriyor sanki koşmuş gibi
ama yakalayıncada o dişsiz ağzıyla bi ısırıyor bidaha bırakmıyor
çok geçmiş olsun canım sağmayı denedinmi
aransada bırakma araya araya buluyorlar memeyi ve emdikçe süt gelecek benim hastanede doğru dürüst gelmedi hiç ama mama vermeyi kabul etmedim zorla emzirdim 2 saati falan bekleme 15 dk bile olsa sok ağzına memeyi o çektikçe gelecek sütün birde humana iç
Canim cumartesiye gun aldikKizlar yenidogan sünneti yaptiran var mi. Biz bu hafta yaptırmayı düşünüyoruz kiyamaam aglicak
Bana süütün çoğalana kadar sutyen takma dedi doktor.
Aşağı sarktığı için süt çoğalırmış
Ben şimdi mecburen takıyorum akıyor göğüs pedi sütyensiz olmuyor
kaynana p.tesi delirdi ağlattı beni
dün geldi yine ağlattı
bugün geldi tınlamadım gitti
onun yüzünden annemide gönderiyorum
bakarım ben başımın çaresine sende git dedim
o da ağlayıp duruyor zaten benimi istemiyor acaba diye
velhasıl kuzucuğumdan değil kaynanamdan çekiyorum kafama huni takmaya az kaldı
Merhaba kizlar :) 12 günlük olduk biz sarilik yuzunden 2 kere hastanede fototerapiye girdik eve gelioruz degerimiz geri yukseliodun geldik cuma yine kontrole gidecez ins yukselmez.. benim oglan doktor falan olacak galiba hastaneden cikamioruz doktor sütün yeterli gelmio galiba her emzirme sonrasi mama ver dedi veriorum ama korkuyorum memeden uzaklasacak die dogum kilosunun baya bi altina düştü.. ama 2 gundur saglam beslenio ins kilo almaya baslamistir..
Bebisinizi her gun yikayabiliyor musunuz
2 gunde bir yikiyorum
hergun yuzunu yikiyorum boynunu ve agzini siliyorum...
canim ben hastanedeyken veriyorum yani 1 gunlukken :))Emzik ne zaman veriliyor en erken tatlım? Bide sence vermeli miyim?
Yaa evet senin iki tane daha var tabii ben kendimle kiyasliyorum bi de sen onlari da dusunuyosun allah yardimcin olsun1 haftam var da , bi an once dogurup evdekileri duzene sokmak istiyorum, cuma gunu okulumuz tatil oluyor,9 marta kadar zamanim var
okul açildiginda buyukleri okula goturup gelmem lazim, ne kadar geç dogarsa ben o kaadr yeni dogum yapmis halde hergun yollara dusecem
sezeryandan kalan agrin sizin yoksa kalirsiniz ..Eşim iş seyahatine gidecekmiş kadına da gelme dicez annem de gidecek biz bebişle evde yalnız kalamaz mıyız?
yok canim yardimcim olmayacak ..Yaa evet senin iki tane daha var tabii ben kendimle kiyasliyorum bi de sen onlari da dusunuyosun allah yardimcin olsunsaglikla gelsin de onlar bi sekilde hallolur insallah. Yardim edecek kimse olmayacak mi yaninda?
Aynen o moddayim azcik akli yetsin krese.ben kimseye birakmm diyip duruyo zaten,malum ben tasiyici anneyim fikrimin onemi yok.aklim bi yerden bakiciya ver istedigin ggbi baktir diyo bi yerden kendi cani kv dahs ii diyo offf off!su kontrolcu ruh iznin tadina vardirmiyoİşte iki ucu bOklu değnek.
Bakıcıya bıraksan tanımadığın insana nasıl güvencen bırakmasan k.valide istediğin gibi bakmıyor.
En iyisi biraz bilinçlenince kreşe vermek.
Bnmki de göğsü 1 kez tutuyor emecegi kdr emip birakiyor Bi daha mümkün degil aldiramiyorum uykusunda..Biberonla ben de besleyebiliyordum uykusunda ama uyuyan bebeğe meme nasıl verilir biri bana anlatsın :)kaşıkla ben devit 3 veriyorumda zorlanıyorum sütümü mümkün değil veremem birde gündüz uyuduğunda kaldırmak mümkün olmuyor uyurken nasıl vereyim kaşıkla filan biberonla veriyorum canım. benim oğlanın göğsümü tutmasında sıkıntı yok allaha şükür ama emmiyor uyuyor ama biberonu uyurken alıyor. mecburen bir şekilde beslemek zorundayım o yüzden biberonu vermek zorundayım emmediği zaman
Bnm de sağ gogsumde boğuluyor o yüzden orayı çok sevmiyor sanırım solda daha mutlu emiyor :) bnm geçmişte biberon olduğu için bi süre vermesem iyi olur bi daha emmez diye ödüm kopuyorBenimkide uzun saat kalmıyor memede.demek sütün yetiyor.
Benim sütüm çok bebek emerken boğuluyor ama hiç öyle yarım saat emmiyor.
Boş tutuyorsa çekiyorum hemen gazını çıkarıyorum.
Yeniden isterse yeniden veriyorum
Birde artık biberona alışmaz memeye Alıştı artık.
Ben gun aşırı yikiyorumBebisinizi her gun yikayabiliyor musunuz kizlar
Kalırsın bence cnm ztn bebeğin tüm islerini sen yapmıyor musun ? Hem brz.kafa dinlersin..kayınvalide gelecekti yeni yardimci ile o ne oldu ?Eşim iş seyahatine gidecekmiş kadına da gelme dicez annem de gidecek biz bebişle evde yalnız kalamaz mıyız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?