2015 Şubat Anneleri

meme başı çatlağı yaşayan varmı? lansinoh ve zeytinyağı sürüyorum. geçecek gibi değil ne yapabilirim ki başka?

ben dr.u aradım banada lansinoh işe yaramadı dr.umda CORESATİN mor olan kremi al kullan dedi. bizde aldık o biraz daha iyi etki ediyor ama bizim oğluş hep emmek istediği için ilaçlı olarak zuzun süre durmuyor dursa aslında baya hafifletmişti ilk zmnlar ağlıyordum emzirirken şimdi yine acıyor ama gözünden yaş gelecek kadar değil. Emzirmeden yıkıyorum memeyi kullanacak olursa bilgisi olsun yıkayıp öle emziriyorum çünkü dr.a sormadık yıkayalım mı yıkamayalım mı die o yüzden ben yıkıyorum çünkü ilaç baya etkili bişi gibi.

Benimde pompam weebaby sari olan bi kac kez sagmayi denedim yara olan goguslerimi dahada yaraladı sanki sagarken agritti sen oyle bi sorun yasadinmi

canım bnm ucuda acıyor sağarken ama bebeğin emerken ki acıttığı kadar dayanılmaz değil o yüzden sabrediyorum ben sağıyoruz yaraları öle arttırma yok ama sağarken acıtıyor evet, ucunu iyice o araya getir tam boşluğa getir sağarken çektiriyor ya ucunu çktiğinde ucu boşlukta kalsın. Biz zaten 10-15 dk sağıyoruz en fazla.

Cnm merak ettim bnm oglusum da erken dogdu.kilosu dusuktu o nedenle. Ben de ilk ay kontrolunu bekliyorum guzel besliyorumdur ins. 3haftalik suan. Senin bebis kac kilo cm dogmustu. kac haftalikti.

36+5 de dogdu
kilosu 2800 dogdu hastanesen 2600 cikmistik
boyu 49 cm di
kizim 3600 dogmustu o yuzden cok kucuk geliyordu bana oglum. Simdi masallah ele avuca geldi pasam.

Onların dişsiz ağızlarını yerim.gerçekten öyle bir sıkıp çekiyorki koltuk altımdan bir damar çekiliyormuş.gibi oluyor.
Gögüs agrısından ziyade üst bölgem komple ağrıyor.

Anneni kıskanıyor olabilir eşinin sana olan ilgisini kıskanıyor olabilir canım...
eşimin 10 günlük babalık izni var 2-3 gün de fazladan alabilir. sizi okudukça diyorum ilk günler kimse olmasa mı ki
anne işte ne olursa olsun farklı oluyor, kıyamıyor...

Canım evde denesen ışık tedavisini. Bir kuzenim hemşire bizim kuzenlerin çocuklarından falan sarılığı yüksek olan varsa evde ayarlıyorlardı hastaneye yatmadan düzeldi.

Konulara fransız kalıyorum bizim kuzular da doğsun da bir yerden katılalım

Bugün kontrole gittik kanala girmemiş daha. Her şey yolunda bekliyoruz. Nst de iyiydi sancı 15-20 arası ama hiç yükselme falan yok. Düz çizgi gibi.
Pazartesi kontrole çağırdı, beklemiyormuş pazartesiye kadar. bir değişiklik olursa acile gel dedi yine. 26 sına kadar bekleyecekler zaten de yaģmur hanım ne kadar daha bekleyecek bakalım
pazartesiye yani 23 üne şartlamıştım kendimi hep doğum günüm diye. inşallah o gün doğmaya karar verir kızım.

bugun dediklerimi planladigim islerin çogunu yaptim
kizi dis doktoruna goturdum hemde yuruyerek : )
butun gun 40 dk yurumus oldum gecen hafta bu zaman sifurdu
yarin birgunde yururum ama ondan sonra çosuklarin okulu tatil olunca ne yapicam bilmiyorum
ama karnim çok sertlesti acayip sancim oldu devam etse dogururdum kesinde oturunca geçiyorr

Eşim iş seyahatine gidecekmiş kadına da gelme dicez annem de gidecek biz bebişle evde yalnız kalamaz mıyız?

Yaa evet senin iki tane daha var tabii ben kendimle kiyasliyorum bi de sen onlari da dusunuyosun allah yardimcin olsun saglikla gelsin de onlar bi sekilde hallolur insallah. Yardim edecek kimse olmayacak mi yaninda?

Yaa evet senin iki tane daha var tabii ben kendimle kiyasliyorum bi de sen onlari da dusunuyosun allah yardimcin olsun saglikla gelsin de onlar bi sekilde hallolur insallah. Yardim edecek kimse olmayacak mi yaninda?
yok canim yardimcim olmayacak ..
insallah akilli uslu olur bebi$ , yoksamm yandi gulum keten helvam :))

İşte iki ucu bOklu değnek.
Bakıcıya bıraksan tanımadığın insana nasıl güvencen bırakmasan k.valide istediğin gibi bakmıyor.
En iyisi biraz bilinçlenince kreşe vermek.
Aynen o moddayim azcik akli yetsin krese.ben kimseye birakmm diyip duruyo zaten,malum ben tasiyici anneyim fikrimin onemi yok.aklim bi yerden bakiciya ver istedigin ggbi baktir diyo bi yerden kendi cani kv dahs ii diyo offf off!su kontrolcu ruh iznin tadina vardirmiyo

Bnmki de göğsü 1 kez tutuyor emecegi kdr emip birakiyor Bi daha mümkün degil aldiramiyorum uykusunda..Biberonla ben de besleyebiliyordum uykusunda ama uyuyan bebeğe meme nasıl verilir biri bana anlatsın :)

Bnm de sağ gogsumde boğuluyor o yüzden orayı çok sevmiyor sanırım solda daha mutlu emiyor :) bnm geçmişte biberon olduğu için bi süre vermesem iyi olur bi daha emmez diye ödüm kopuyor

Eşim iş seyahatine gidecekmiş kadına da gelme dicez annem de gidecek biz bebişle evde yalnız kalamaz mıyız?
Kalırsın bence cnm ztn bebeğin tüm islerini sen yapmıyor musun ? Hem brz.kafa dinlersin..kayınvalide gelecekti yeni yardimci ile o ne oldu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…